2000 model Mitsubishi Evo VI RS Model aracımızı Kırmızı Renkten Süt Beyazı Rengine çewiriyoruz. Fakat en can alıcı noktasıda aracın yarısı Carbon kaplama ile Beyaz Carbon bir evoya Dönüştürüyoruz Evladımızı :)
Karbon olan kısımlar Kaput , Bagaj , Kapı kolları , Benzin Depo kapağı , Çamurluk dodikleri , Marşbiyeller
Aracın motor ile ilğili detayını ekipmanlarımız USA dan geldiği zaman detaylıyacağım.500-550 hp civarı bir güç bekliyoruz ekipmanların montajından sonra
Herkese iyi forumlar...
karbonları kim yapıyor ? Sebo mu ?
süper olmuş ne kadara patladı ?
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
Karbonlar İstanbulgaraj imalatı yani kendi imalatımızı talep doğrultusunda butun heryere uygulanılabılıyor bizde kafımıza göre heryerini yapıyoruz diğer konudaki Eagle talonda aynı şekilde değişik bölgelerine uygulayacağız
ne kadarada patladı diye sorarsak iş bitmeden nekadara patladığı belli olmuyacak :)
sonucu bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: sedicivalvole
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
Karbonlar İstanbulgaraj imalatı yani kendi imalatımızı talep doğrultusunda butun heryere uygulanılabılıyor bizde kafımıza göre heryerini yapıyoruz diğer konudaki Eagle talonda aynı şekilde değişik bölgelerine uygulayacağız
ne kadarada patladı diye sorarsak iş bitmeden nekadara patladığı belli olmuyacak :)
siz mem tuning deilmiydiniz avcılarda ? Bende iç mekana karbon kaplattırmayı düşünüyorumda ö.m. ile tahmini maliyet atarsanız
türk dilli evo forumu varmi acaba,bilen varmi?
Konunuzu büyük ilgiyle takip ediyorum. Aracınız eminim çok güzel olacak. Allah nazardan korusun.
siz mem tuning deilmiydiniz avcılarda ? Bende iç mekana karbon kaplattırmayı düşünüyorumda ö.m. ile tahmini maliyet atarsanız
Yok kardeşim benim ne men tuningi Allah etmesin :) O dönemler Aracımı orda yaptırırkene Dyno kampanyası bır samımıyet Reklam amaçlı hareketler wardı ama benı maffettı Bu tuningciler :) Bende Artık kendı kendıme tunıngcı oldum kendım yapıyorum araçlarımı :) Özelden görüşelim Karbon konusu ile alakalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme