Şimdi Ara

'' Ford FLEX Limited ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• range rover a fazlasıyla çok benziyor bu araç

ford range roveri tataya sattıktan sonra herhalde range rover benzeri araçlar üretmeye karar verdi
  • MKT ile aynı platform...
  • şu arabaların aslında şu anki sistemde dayalı döşeli bir VW Transporter fiyatına satılması gerekiyor, ama vergi düzeni çok bozuk olduğu için hayal tabi...
  • Bu araba orada 28.000$ baz fiyatı, ama bir galerici felan bu arabayı getirse isteyeceği rakam 65-70.000 euro...Amerikan arabaları ama her zaman maliyetli oldu fakat şuda varki bu arabanın üretim kalitesi performansı motoru vs. tabiki daha üstün.
  • yaw hocam aşık oldum yaw tam aklımdaki araba yani uzak yol aracı rahat rahat yedi kişi binebiliyor ve çok zevkli bir şeye benziyor alıcan bitane bunlar başlıcan türkiyeyi gezmeye ailenle
  • içide dışıda çok güzel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok beğendim
  • Bi şu forda bak bide bizim Türkiye'deki fordlara alakası yok
  • mükemmel görünüyor
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Bu araba orada 28.000$ baz fiyatı, ama bir galerici felan bu arabayı getirse isteyeceği rakam 65-70.000 euro...Amerikan arabaları ama her zaman maliyetli oldu fakat şuda varki bu arabanın üretim kalitesi performansı motoru vs. tabiki daha üstün.

sırf motor hacmi yüzünden o fiyatlara geliyor, abd arabalarının ülkemizdeki fiyatları aşırı derecede saçma...
    öyle bir vergi düzeneği olmalı ki şu araç 70 bin lira etmeli...
  • Soldaki kücük pedal ne acil durum freni falan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 26 Mart 2009; 20:34:04 >
  • 100 km'de ortalama 19 L yakmış.Yani 2.0 litre hacmindeki bir Insignia kadar.Aradaki motor hacmi ve ağırlık göz ardı edilemez ama performans olarak Insignia siler süpürür diyorum.Gerçi bu mu Insignia mı derseniz isterse 50 L yaksın yine de Flex derdim.Haftada 2-3 gün toplu taşıma kullanır formumuzu koruruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarpaşa

Soldaki kücük pedal ne acil durum freni falan mı

el freni olayı bunda böyle...
    94 model mazda royal classic ile tanışmıştım bu sistemle
  • çok farklı bir araç değil ya.nitro nun bir gömlek üstü
  • zevkli bir araç olmuş
  • amerikan otomobillerinde ve mercedes'lerde el freni böyle oluyor

hatta son model e serisi coupe'de bile aynı sistem kullanılmış

'' Ford FLEX Limited ''

quote:

Orjinalden alıntı: haydarpaşa

Soldaki kücük pedal ne acil durum freni falan mı
  • araç range rovera benziyor ama yinede beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

şu arabaların aslında şu anki sistemde dayalı döşeli bir VW Transporter fiyatına satılması gerekiyor, ama vergi düzeni çok bozuk olduğu için hayal tabi...

İstanbul'da bir tane gri FLEX var ama ne kadara alındığını bilmiyorum :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.