Şimdi Ara

White Knight Chronicles 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coşkun ben oyunu aldım baba 95 tl'ye ama içinde kod çıkmadı Geonet'e bağlanamıyorum

Oyun çok güzel olmuş , 1 hyır sever çıksada yada oynayan arkadaşlardan incelemesini ve tanıtımını yapsa..

Oyunda 40 lvl yaptım tüm karakterleri ve 1. oyundaki kurduğum köy dahilinde bütün silahları ve zırhları upload ettim ve ilk şehire geldim save aldım kapattım.

yarın aldığım yeri arayacam diyecem kod yok online giremiyorum diye. Birde kutunun üzerinde şöyle bir yazı var ,
    "Network features only available in countries yhat have a Playstation Network"

yukardaki yazı bi zahmet ingilizce bilen bir arkadaş çevirirse sevinirim.
  • Zack diyorki;
    Network özelliklerine sadece PSN nin bulunduğu ülkelerde sahip olabilirsiniz diyor; kısaca sıkıntı yok keyfine bak yazıyor
  • Sağolasın bro
    Aldığım yeri aradım onlarda bilmiyorlarmış böyle birşeyin olduğunu anlattım bakalım yarın aldıkları yeri arayıp key mevzusunu söyleyip isteyecekler bende duruma göre eğer key gelirse alıcam yada iade edip başka yerden alıcam artık ama oyun mükemmel olmuş diyebilirim.

Grafiklerden ziyade oyun bana onimusha 2'yi anımsattı özellikle başları falan. Onun dışında şehirler çok güzel olmuş diyebilirim. Kesinlikle old scholl j-rpg sevenlerin mutlaka oynayacağı bir oyun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Haziran 2011; 17:10:44 >
  • Zack 2. oyun ile 1. arasında hikaye olarak bir bağlantı var mı? Yoksa tamamen yeni bir hikaye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Zack 2. oyun ile 1. arasında hikaye olarak bir bağlantı var mı? Yoksa tamamen yeni bir hikaye mi?

Bunu yazabilmem için daha erken neden diyeceksin çünkü

spoşler buttonu yok arkadaş nasıl anlatsam anlamadım ki. code'u biliyorum ama yazınca komple çıkıyor pm atarım şimdi sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Zack 2. oyun ile 1. arasında hikaye olarak bir bağlantı var mı? Yoksa tamamen yeni bir hikaye mi?

spoşler buttonu yok arkadaş nasıl anlatsam anlamadım ki. code'u biliyorum ama yazınca komple çıkıyor pm atarım şimdi sana

Tamam kardeş pm için sağol
    Bu arada şu spoiler tuşunu da bir deneyeyim dedim ama bende tuş bile gözükmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Tamam kardeş pm için sağol
    Bu arada şu spoiler tuşunu da bir deneyeyim dedim ama bende tuş bile gözükmüyor

Rica ederim ne demek

• YAKLAŞIK 1 AYDIR OYUNU OYNUYORUM OYUN TEK KELİMEYLE HARİKA OKADAR PARA BAYILIYP 12-13 SAATTE BITEN BIR OYUN DEGIL
    YALNIZ SIZ ARKADASLARDAN BIR RICAM VAR ALMANLAR VE FRANSIZLAR ONLINE OLRAK OYUNU ELE GECIRMIS DURMDA :D
    BEN DAHIL SUANA KADAR 3 TURKE RASTLADIM ONLARDA YURTDISINDAN ONUYRLAR.. EGER OYUNU ALAN ARKDASLAR VARSA ONLINE OLARAK OYNAMALARINI TQAVSIYE EDERIM...
    TAKILDIKLARI ONULARDADA YARDMCI OLABILIRIM... SUAN LEVEL 70 VE GR 19 UM...
    GR 18 OLMADAN LEVEL 65 USTUNE CIKAMIYORSUNUZ AYRICA SOVALYE ICIN KIYAFET ARIYORSANIZ OYUNU 2 KERE BITIRIP BUTUN YUERLERDEKI KARA DELIKLERE GIRMENIZ LAZIM İLKRTI KIYAFETLERI ALABILESINIZ DAHA SONRADA INTERNET UZERINDE QUESTLERE GIREREK EKSIK PARCALARI TAMAMLAYA BILIRSINIZ..ASIRI DERECE SABIR GEREKTIREN BIR OYUN YALNIZ BUNUDA SOLEMEK ISTIYORUM..
    HIKAYE MODUNDAKI BOUNTY VE ERRANDLARI KESINLIKLE YAPIN GR ATLAMANIZDA COK BUYUK BIR ROL OYNUYOR...
    SIMDIDEN OYNAYAN BUTUN ARKADASLARI NET UZERINDEN ONLINE OLARAK BEKLIYORUM...
    EGER OYUNU OYNUYORSANIZ VE TAKILDIGINIZ BIR YER VARSA _OYUNDA ADIM X-LİON (asikaptan.castle ıd.codum) yardımcı olmaya calısırım...
    iyi oyunlar dılerım

• sonolarak bıseyu unuttum eger onlıne oynamaya baslıyacaksanız bıtane bluetht kulaklık alın :D afcayıp zevklı oluyor:D
  • Arkadaşlar bu oyun hakkında hiçbir rehber bulamadım oyuna yeni başlayacak birisi olarak ya birinin headset ile anlatması lazım ya da bir rehberden okumam lazım... Öncelikle oyundaki classların ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok bütün classları anlaşılır şekilde anlatırmısınız ? Videolardan izlediğim kadarıyla bir karakter summon oluyor onu kontrol edebiliyor bunu hangi classlar yapabiliyor ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Var mı halen oynayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordstronghold

Var mı halen oynayan?

yokta oynayacaz yakında oyunlar hazır gibi gibi
  • Uzun zamandır Dark souls oynamaktan bu oyunun yüzüne bile bakamamıştım ve şuan almak istiyorum bu oyunu . Arkadaşımla alıp birlikte başlmayı düşünüyoruz online olarak. Fakat oyunun orj versiyonunu hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz ? Orjinal arıyorum online code bizim için önemli çünkü. Ankara'da yakşlaşık 5 oyuncu ya sordum hiçbirinde 2. oyun yoktu malum 2. oyunun içnde 1. oyun da var onu alayım dedim . White knight Chronicles 2 satan bildiğiniz bir oyuncu var mı her nerede olsun farketmez internetten satın alabileyim yeter. ? ? Ne bimeks ne teknosa ne D&R bulamadım oralarda da .

Bu arada oyunun online serwerları hala açık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 24 Ocak 2013; 18:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

Uzun zamandır Dark souls oynamaktan bu oyunun yüzüne bile bakamamıştım ve şuan almak istiyorum bu oyunu . Arkadaşımla alıp birlikte başlmayı düşünüyoruz online olarak. Fakat oyunun orj versiyonunu hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz ? Orjinal arıyorum online code bizim için önemli çünkü. Ankara'da yakşlaşık 5 oyuncu ya sordum hiçbirinde 2. oyun yoktu malum 2. oyunun içnde 1. oyun da var onu alayım dedim . White knight Chronicles 2 satan bildiğiniz bir oyuncu var mı her nerede olsun farketmez internetten satın alabileyim yeter. ? ? Ne bimeks ne teknosa ne D&R bulamadım oralarda da .

Türkiye'de az yerde var onlarda pahalı satıyor ve ikinci el.Avrupa versiyonu bulmak çok çok zor..Oyunun online serverlarının kapanması gibi bir durum olmaz oynayan var çünkü.ALACAK ARKADAŞLAR ,OYUNUN İÇİNDEN ONLINE KOD ÇIKTIĞINI VE OYUN HANGİ BÖLGEYSE O PSN'DE ONLINE OLARAK OYNANDIĞINI UNUTMASIN..YANİ AVRUPA VERSİYON WKC 2'Yİ AMERİKAN HESAP İLE OYNAYAMAZSINIZ LANET OLASICA ONLINE KODU YÜZÜNDEN.Forumda baya oynamayı düşünen var bu oyunu ,ama bir türlü başlamak nasip olmadı..Herkes edinirse güzel partiler döner diye ümit ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Uzun zamandır Dark souls oynamaktan bu oyunun yüzüne bile bakamamıştım ve şuan almak istiyorum bu oyunu . Arkadaşımla alıp birlikte başlmayı düşünüyoruz online olarak. Fakat oyunun orj versiyonunu hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz ? Orjinal arıyorum online code bizim için önemli çünkü. Ankara'da yakşlaşık 5 oyuncu ya sordum hiçbirinde 2. oyun yoktu malum 2. oyunun içnde 1. oyun da var onu alayım dedim . White knight Chronicles 2 satan bildiğiniz bir oyuncu var mı her nerede olsun farketmez internetten satın alabileyim yeter. ? ? Ne bimeks ne teknosa ne D&R bulamadım oralarda da .

Türkiye'de az yerde var onlarda pahalı satıyor ve ikinci el.Avrupa versiyonu bulmak çok çok zor..Oyunun online serverlarının kapanması gibi bir durum olmaz oynayan var çünkü.ALACAK ARKADAŞLAR ,OYUNUN İÇİNDEN ONLINE KOD ÇIKTIĞINI VE OYUN HANGİ BÖLGEYSE O PSN'DE ONLINE OLARAK OYNANDIĞINI UNUTMASIN..YANİ AVRUPA VERSİYON WKC 2'Yİ AMERİKAN HESAP İLE OYNAYAMAZSINIZ LANET OLASICA ONLINE KODU YÜZÜNDEN.Forumda baya oynamayı düşünen var bu oyunu ,ama bir türlü başlamak nasip olmadı..Herkes edinirse güzel partiler döner diye ümit ediyorum.

Rai-gy gibi bende aradım ancak yurtdışından almak zorunda kaldım. Üstelik dediği gibi online kod yüzünden yurtdışından almak daha karlı. Ayrıca avrupa versiyonunu bulmak neredeyse imkansız.

http://www.hkofferhouse.com/items/ps3/ps390196-detail.htm?CAME_FROM=link2

Satın aldığım ürün bu, ayda bir de olsa ürünü tekrar stoğa koyuyorlar ilgilenirsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

quote:

quote:

Rai-gy gibi bende aradım ancak yurtdışından almak zorunda kaldım. Üstelik dediği gibi online kod yüzünden yurtdışından almak daha karlı. Ayrıca avrupa versiyonunu bulmak neredeyse imkansız.

Satın aldığım ürün bu, ayda bir de olsa ürünü tekrar stoğa koyuyorlar ilgilenirsen.

En karlısı o hakikaten dostum ,ben baştan bilseydim oradan alırdım..Oyunu aldım birde sonra gittim online kod aldım ben..Hoş hemen hemen aynı hesaba geldi ama olsun.Şu guild rank olayı benim canımı sıkıyor çok ,onu kastırması tam işkence..Aynı görevleri paso tekrar edip duracağız ,grup halinde kasmak lazım guild rank olayını..Aslında en güzeli herkes oyunu bir kez bitircek sonra ver elini guild rank.

• Evet Guild Rank'ın görevleri tekrarlayarak yükseltmek can sıkıcı ama iyi bir grupla üstesinden gelinir. 1. oyunda oyuna girmek için baya bekliyordum grup bulmak vs. Postacı 4 gündür elindeki kargoyu getirmiyor getirsede hikayeyi oynasam.
  • Bende niyeti bozdum,tekrar başlıycam baştan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

quote:

quote:

En karlısı o hakikaten dostum ,ben baştan bilseydim oradan alırdım..Oyunu aldım birde sonra gittim online kod aldım ben..Hoş hemen hemen aynı hesaba geldi ama olsun.Şu guild rank olayı benim canımı sıkıyor çok ,onu kastırması tam işkence..Aynı görevleri paso tekrar edip duracağız ,grup halinde kasmak lazım guild rank olayını..Aslında en güzeli herkes oyunu bir kez bitircek sonra ver elini guild rank.

wkc 1 de kasacaksanız ben yardım ederim gr 15 olup bırakmıştım oyunu .2. BÖLGE oyunu bulmak neredeyse imkansız bulsanız bile çok pahalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.