Şimdi Ara

White Knight Chronicles 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışından almak uğraştıracak beni baya hala arayış içersindeyim ben gittigidiyorda 180 liraya satanlar var bu oyunu neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

Yurt dışından almak uğraştıracak beni baya hala arayış içersindeyim ben gittigidiyorda 180 liraya satanlar var bu oyunu neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım doğrusu

Hem 180 e satıyorlar birde 1 hafta kargo süresi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dün elime ulaştı lvl 35den başladığımda oyuna adapte olamadığımı içine giremediğimi hissettim. Bu sebeple en baştan oyuna başladım. Yeni hunt questleri koymuşlar düşük lvller içinde. Oynamak isteyenler olursa

psn:Lacuna_Ajjeyt
  • Oyun cidden kendini aşmış..Ana görevin sürükleyiciliğini ,mekanların devasalığını ve güzelliğini ,guild görevlerini ve yan görevleri geçtim adamlar bir de hunt olayı eklemişler oyuna ,yemin ederim ff 12 oynuyor gibi hissettim resmen..Level 5 büyüledi beni resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Oyun cidden kendini aşmış..Ana görevin sürükleyiciliğini ,mekanların devasalığını ve güzelliğini ,guild görevlerini ve yan görevleri geçtim adamlar bir de hunt olayı eklemişler oyuna ,yemin ederim ff 12 oynuyor gibi hissettim resmen..Level 5 büyüledi beni resmen..

O kadar iyi diyorsun yani

Dead Space serisini bitirip, Ni No Kuni'yi bitireceğim. Ondan sonra tekrardan ilk oyuna başlayıp 2. oyundan devam edeyim olmazsa.

Gerçi akşamları işten pek vakit olmuyor ama 60-70 saatlik RPG leri de bitirmek bayağı zorluyor beni süre açısından
  • Kesinlikle yeni hunt ve errand olayı çok iyi olmuş. Daha akıcı. FF12 den aldığım haza yakın haz alabiliyorum oyundan tabi yinede eksikleri var.
  • quote:

Oyun cidden kendini aşmış..Ana görevin sürükleyiciliğini ,mekanların devasalığını ve güzelliğini ,guild görevlerini ve yan görevleri geçtim adamlar bir de hunt olayı eklemişler oyuna ,yemin ederim ff 12 oynuyor gibi hissettim resmen..Level 5 büyüledi beni resmen..

Level 5 Dark Cloud serisini bu nesile. çıkarsa efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

Kesinlikle yeni hunt ve errand olayı çok iyi olmuş. Daha akıcı. FF12 den aldığım haza yakın haz alabiliyorum oyundan tabi yinede eksikleri var.

Düşman çeşidi en büyük eksisi bence..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

Kesinlikle yeni hunt ve errand olayı çok iyi olmuş. Daha akıcı. FF12 den aldığım haza yakın haz alabiliyorum oyundan tabi yinede eksikleri var.

Düşman çeşidi en büyük eksisi bence..

Düşman çeşidi, yapay zeka (ff12 de ki gambit sistemi olsa daha yararlı olurdu), her karakterin herşeyi yapabilme yetisi vb. Ama çoğu oyuna 10 basar o ayrı mesele. Üzerinde daha fazla düşünülüp, emek harcansaydı efsane bir oyun olurdu.
  • şu oyuna biraz daha özen gösterselermiş inanılmaz bir şey çıkacakmış ortaya. ilk oyunu yaptın eksikleri biliyorsun hala neden ısrar ediyosun anlamıyroum.

ilk oyunu oynadım ikciniyi tavsiye ediyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

şu oyuna biraz daha özen gösterselermiş inanılmaz bir şey çıkacakmış ortaya. ilk oyunu yaptın eksikleri biliyorsun hala neden ısrar ediyosun anlamıyroum.

ilk oyunu oynadım ikciniyi tavsiye ediyormusunuz ?

İlk oyunu baştan sona tekrar oynadım 2.oyuna başladım şimdiye kadar hemen hemen aynı yaratıklar aynı mekanlar aynı mantık. Biraz can sıktı oyuna azda olsa ara verdim. Ancak zaten bu oyunun online'ı zevkliydi oyüzden online oynamadan al yada alma demem. Eğer alırsan haber ver beraber online oynayacak kişiler arıyorum. Maşallah onlinede herkes lvl 80
  • AY_CLOUD cvap için teşekkür ederim. şimdilik almayı erteliyorum o zaman.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Bu oyunun ilkinde acaba iki kişi aynı PS3' te oynayabiliyor muyuz?
  • Oyunun ilkini almayı düşünüyordum ama konuyu biraz okudumda ikincisini almak daha mantıklı herhalde.Yalnız bölge olayı biraz kafamı karıştırıyor.Birde ilki ve ikincisnin çok benzer olduğunu okudum o biraz soğuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyunun ilkini almayı düşünüyordum ama konuyu biraz okudumda ikincisini almak daha mantıklı herhalde.Yalnız bölge olayı biraz kafamı karıştırıyor.Birde ilki ve ikincisnin çok benzer olduğunu okudum o biraz soğuttu.

gerek yok bence alma ni no kuni al daha iyi zaten avrupa sürümünü bulmak işkence dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Oyunun ilkini almayı düşünüyordum ama konuyu biraz okudumda ikincisini almak daha mantıklı herhalde.Yalnız bölge olayı biraz kafamı karıştırıyor.Birde ilki ve ikincisnin çok benzer olduğunu okudum o biraz soğuttu.

gerek yok bence alma ni no kuni al daha iyi zaten avrupa sürümünü bulmak işkence dediğin gibi

Ni no Kuni'nin ırzına geçtim tabiri caizse Rpg oynamak için can atıyorum ama aklıma yatan bir rpg bulamıyorum bi türlü.

• quote:

quote:

quote:

Ni no Kuni'nin ırzına geçtim tabiri caizse Rpg oynamak için can atıyorum ama aklıma yatan bir rpg bulamıyorum bi türlü.

Wkc 2 amerikan versiyon bu sitede baya bir uygun ,yalnız online oynamak istediğinizde Amerikan psn'den oynayabilirsiniz sadece.Avrupa sürüm aramakla hiç uğraşmayın ,imkansız gibi bir şey bulmak.

http://mariio128.com/white-knight-chronicles-2-ps3-us.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wkc 2 amerikan versiyon bu sitede baya bir uygun ,yalnız online oynamak istediğinizde Amerikan psn'den oynayabilirsiniz sadece.Avrupa sürüm aramakla hiç uğraşmayın ,imkansız gibi bir şey bulmak.

Teşekkürler Kingdom of Amalur istedim bi arkadaştan eğer o bulamadım falan derse buradan alırım oyunu.
    Birde Valkyria Chronicles'ı merak ediyorum o oyunu bulabilir miyim acaba 2. bölge olarak rahatca.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Kingdom of Amalur istedim bi arkadaştan eğer o bulamadım falan derse buradan alırım oyunu.
    Birde Valkyria Chronicles'ı merak ediyorum o oyunu bulabilir miyim acaba 2. bölge olarak rahatca.

Valkyria garanti bulursunuz her yerde vardır o..Kingdom of Amalur'u fazla beğenen olmadı ama ben bayılmıştım ,bitirene kadar başından kalkamamıştım..Çok masalsı ve güzel bir dünyası var ,senaryosunun yazarıda Unutulmuş Diyarlar için bir çok kitap yazmış olan R.A Salvatore..Eğer sararsanız başında kalkamazsınız kolay kolay.

• İlk oyunu için serverlar kapanacakmış yaklaşık 1 ay sonra.
    http://www.ign.com/articles/2013/03/21/sony-shutting-down-white-knight-chronicles-servers
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.