Şimdi Ara

White Knight Chronicles 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ilk wkc 2 alıcam onu kasarız birkaç güne sipariş vericem .ds 3 için pek olumlu yorumlar gelmedi onun için erteledim ds 3 almayı
    quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Alkar kardeşim seni neden sileyim listemde halen eklisin benim ana hesabım hongkong psn olduğu için , 19 nisanda kapanan psn içerisindeki ülkelerden biri olan hongkong psn'i bugün açıldı artık hesap et kaç ayrdır kapalı olduğunu :)

Kapalıyken tr psn'ini kullanıyordum istersen onuda ekle bir sorun olursa hesabımda ordan devam eder yeni oyun oynarız. ZackTR.

Bu arada beyler Dungeon Siege 3 yerine ilk önce white knight'ı alacağım ve önce wkc2 oyanayıp kasalım ve bitirelim. ondan sonra dungeon siege 3 ile devam ederiz...
  • Oyunun videolarını falan izledim ve acayip hoşuma gitti. Aksama ilk oyunu gg'den alacağım

İlk oyunun İnternational edtion versiyonu var onun farkı nedir ?
  • ilk oyunu almaya gerek yok wkc 2 içinde var var birinci oyun
    quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:i

Oyunun videolarını falan izledim ve acayip hoşuma gitti. Aksama ilk oyunu gg'den alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkCoskun
    ilk oyunu almaya gerek yok wkc 2 içinde var var birinci oyun
    quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:i

Oyunun videolarını falan izledim ve acayip hoşuma gitti. Aksama ilk oyunu gg'den alacağım

Hocam ben arşiv yaptıgım icin oyunları ucuzlayinca alıyorum. Oyunu 29 TL 'ye alacağım artık ucuzlayincada ikinciyi alacağım kismetse;)
  • Coşkun baba hemen almayalım kurban olayım para yetiştiremiyorum lo
    1-2 hafta idare et be baba başka oyunlara takıl ne bileyim beraber co-op yapalım dead zone'da cod atalım wkc 1 kasalım yapalım birşeyler

hem şuan alkarsilver blade wkc 1 kasıyor bizde onlar beraber biraz kasalım. Ben gr 8 levelim hem 9 olurum.

Edit : DS3 askıya almana sevindim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 15 Haziran 2011; 19:00:15 >
  • tamam emre 1-2 hafta bekleriz zaten diablo 2 ve neverwinter nights 2 aldım onu kasarım.
    quote:

Coşkun baba hemen almayalım kurban olayım para yetiştiremiyorum lo
    1-2 hafta idare et be baba başka oyunlara takıl ne bileyim beraber co-op yapalım dead zone'da cod atalım wkc 1 kasalım yapalım birşeyler

hem şuan alkarsilver blade wkc 1 kasıyor bizde onlar beraber biraz kasalım. Ben gr 8 levelim hem 9 olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkCoskun

tamam emre 1-2 hafta bekleriz zaten diablo 2 ve neverwinter nights 2 aldım onu kasarım.
    quote:

Coşkun baba hemen almayalım kurban olayım para yetiştiremiyorum lo

eyvallah kardeş

• Arkadaşlar ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım beni bilgilendirmenizi istiyorum.. Ben normalde sadece jrpg oynarım final fantasy en fazla oynadığımdır... Bu oyun güzel duruyor ama nedense bana garip geldi.. Bu oyunu baştan sona ana senaryoyu coop oynayabiliyormuyuz? ve Questler var diyorsunuz onlar uzun mu ?
    Videoların hepsi japonca ingilizce seçenek göremedim hiç
    Bir de mesela oyundaki arkadaşlarımızla iletişim sistemi nasıl ? Ne bileyim tokalaşma vs var mı ? Kendi karakterimizi oyunda yaratabiliyormuyuz filan ?

Aslında ben dark souls u da bekliyorum ama idare edicek oyun arıyorum daha doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 16 Haziran 2011; 13:33:47 >
  • zack baya oynadi. bende oynadim ama online hic denemedim . zack ce oynayan diger arkadaslar genel bir bilgi verebilir. oynamaya deger bir oyun ilkinden zuyade ikincisi cikacak onu oynamak daha iyi olabilir diye dysunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

Single hikaye modu var. Co-op, online quest için var .

güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

Arkadaşlar ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım beni bilgilendirmenizi istiyorum.. Ben normalde sadece jrpg oynarım final fantasy en fazla oynadığımdır... Bu oyun güzel duruyor ama nedense bana garip geldi.. Bu oyunu baştan sona ana senaryoyu coop oynayabiliyormuyuz? ve Questler var diyorsunuz onlar uzun mu ?
    Bir de mesela oyundaki arkadaşlarımızla iletişim sistemi nasıl ? Ne bileyim tokalaşma vs var mı ? Kendi karakterimizi oyunda yaratabiliyormuyuz filan ?

Aslında ben dark souls u da bekliyorum ama idare edicek oyun arıyorum daha doğrusu

İlk oyunda co-op 4 kişi ike 2.sinde 6 kişi
    Ana hikaye single olarak oynanıyor sadce questler co-op olarak online 6 kişi yapabilir yada tek başına single oynarken haritaya çıkarak yapabilirsin
    Questler para ile satın alınıyor çok ucuza
    Oyunda selamlaşmalar var , oturma , dua etme , el sallama vs...
    Oyun Final Fantasy 12'nin aynısı diyebilirim
    Questlerde zorluk seviyesi var ve bazı yaratıkları 4 kişi dahi girsen 1 saat sürüyor kesmesi , tabi sadece yaratık kesme değil ouzzle tarzındada questler var
    Oyun ilk japoncaya çıktığı için ingilizce seçenek görmemen normal ama 1-2 gün önce Avrupaya çıktı
    İletişim sistemi Headset ile konuşuyorsun yada oyun içinden mail ve mektup yollayabiliyorsun.
    Profil resmi olarak oyunda herhangi biryerden çektiğin resmi kullanabiliyorsun
    İlk oyunda 80 küsür quest vardı umarım 2.sinde 100'den fazladır.
    2. oyun ilk oyunun save'ini kullanabilecek , eğer oyunlar aynı bölgeye ait ise 1. oyunun save'indeki itemlarla başlayabileceksin
    İlk oyunda arkadaşlar arası item paylaşımı vs.. gibi şeyler yoktu ama 2. oyunda olacağı söylendi , oyunu daha alamadığım için bilmiyorum varmı ama umarım vardır

2. oyunda yok yok olmuş kesin alınır. Grafiğe gözü takılan bu oyunu oynayamaz.

• quote:

Arkadaşlar ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım beni bilgilendirmenizi istiyorum.. Ben normalde sadece jrpg oynarım final fantasy en fazla oynadığımdır... Bu oyun güzel duruyor ama nedense bana garip geldi.. Bu oyunu baştan sona ana senaryoyu coop oynayabiliyormuyuz? ve Questler var diyorsunuz onlar uzun mu ?

Öncelikle bu da J-RPG zaten ve senaryo modu co-op oynanmıyor malesef. Quest ve Geonet-Georama kısmı ise apayrı bir dünya. Georama ile kendi köyünü kurup geliştirebiliyorsun. Questler ise online co-op olarak 6 kişiye kadar grup kurabiliyorsun. Tonla quest var,bu questlerden xp,para,malzeme ve Guild rank puanı topluyorsun.Ayrıca macera ararım ben dersen single player oynanabilir ama tamamlamak çok zor gerçekten.
    Oyunun US ve UK versiyonları ingilizce,japonca seçeneği yok malesef(kendi adıma )

İletişime gelince hem sesli hem de yazılı olarak iletişim mümkün online takılırken. Lagsız,problemsiz oldukça rahat ayrıca. Oyunda karakterlerin yapabildiği bir çok emote var,hatta biz bir ara ailecek fotoğraf çektirmiştik Kendi karakterini tamamıyle sen yaratabiliyorsun en baştan. Single oynarken topladığın malzeme,silah vs online mod için de geçerli ayrıca.

Oyunun hikaye modu 30+ saatini alır en azından,ilk oyunuda oynamadığına göre en az bir 60 saatin var hiç onlinesız. Online olayına girdiğin zaman zaten oyundan esas keyfi almaya başlarsın

Benden çok yaşayacaksın Emre hocam,tam cevap yazdım benden önce davranmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 16 Haziran 2011; 14:53:46 >

• Öncelikle 2nize de teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü.. Aslında bu oyunun ilgimi çeken tek kısmı online olayı oldu.. Elbette ki single ı da bir okadar zevklidir fakat sırf 6 kişi hep beraber bir takım halinde boy göstereceğiz diye alabilirim.. Tek endişem umarım oyun bir süre sonra tekdüze gelmiyordur.. Baştan aşağı online oynamayı düşündüğüm için zevkli gelecektir elbet.. Peki online oynasam ne kadar sürer bu questlerin bitmesi daha mı fazla ?
    Dark souls'da aynı şekilde..
  • Hızlıyım yapacak birşey yok
  • quote:

Öncelikle 2nize de teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü.. Aslında bu oyunun ilgimi çeken tek kısmı online olayı oldu.. Elbette ki single ı da bir okadar zevklidir fakat sırf 6 kişi hep beraber bir takım halinde boy göstereceğiz diye alabilirim.. Tek endişem umarım oyun bir süre sonra tekdüze gelmiyordur.. Baştan aşağı online oynamayı düşündüğüm için zevkli gelecektir elbet.. Peki online oynasam ne kadar sürer bu questlerin bitmesi daha mı fazla ?
    Dark souls'da aynı şekilde..

Questler çeşitlilik gösteriyor ve sayısız diyebilirim. Level ve Guild Rank arttıkça yenileri açılıyor sürekli,gruptakiler arasında quest paylaşımı olabiliyor. Bir de bildiğimiz questlere ek olarak Bounty Requests var,bunlarda levelımıza ve Guild Rankımıza göre açılıyor ve tamamlandıkça rare itemlar veriyor.

• Oyunda yeni bir özellik keşfettim. Artık hikaye modunda köy-kasaba ve şehir halkından görevler alabiliyoruz ekstradan. Çok güzel olmuş açıkçası. İlk oyuna eklendimi acaba merak ettim şimdi
  • bende yarın sipariş vericem birkaç güne elime geçer.emrede alınca beraber kasmaya başlarız
  • Arkadaslar sorularımın cogunun cevabı var. Ben bir j-rpg hayranıyim gecen yıl alıp oynamak kısmet olmadı is yoğunluğundan 2009dan beri bekledigim oyun demolarını izledim vs... Bir türlü çıktı almak nasip olmadı hatta ilk Japonya'da aylar sonra Avrupa'da çıkacağını bildigim icin japoncasını almayı düşünüyordum bırak onu 2. Si çıktı onu bile alamadık :D final fantasy xiv'e kadar oynamış biriyim iş yoğunluğu cok eskisi gibi vakit olmuyor fakat bu sayfaları okudum kesin alıyorum en ufak vakitte bile 1-2 3-4 saatte olsa oynicam. benim sorum şu olsun vaktim cok uzun değil 1.den mı başlım yoksa 2.den başlasam cok sey kaybedermiyim? Özel itemler vs.. Birşeyleri taşımış olacağız 1 oynamış olsak cok gerekli seyler varmidir? 1.den başlayıp hızlı sekilde single oynayıp bitirmem nekadar saatimi alır 30saat vs gecermi? Beni white knight oynayan arkadaslar psn eklerse sevinirim teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

Arkadaslar sorularımın cogunun cevabı var. Ben bir j-rpg hayranıyim gecen yıl alıp oynamak kısmet olmadı is yoğunluğundan 2009dan beri bekledigim oyun demolarını izledim vs... Bir türlü çıktı almak nasip olmadı hatta ilk Japonya'da aylar sonra Avrupa'da çıkacağını bildigim icin japoncasını almayı düşünüyordum bırak onu 2. Si çıktı onu bile alamadık :D final fantasy xiv'e kadar oynamış biriyim iş yoğunluğu cok eskisi gibi vakit olmuyor fakat bu sayfaları okudum kesin alıyorum en ufak vakitte bile 1-2 3-4 saatte olsa oynicam. benim sorum şu olsun vaktim cok uzun değil 1.den mı başlım yoksa 2.den başlasam cok sey kaybedermiyim? Özel itemler vs.. Birşeyleri taşımış olacağız 1 oynamış olsak cok gerekli seyler varmidir? 1.den başlayıp hızlı sekilde single oynayıp bitirmem nekadar saatimi alır 30saat vs gecermi? Beni white knight oynayan arkadaslar psn eklerse sevinirim teşekkürler..

Hocam öncelikle kesinlikle ilk oyunu oynamadan geçme. 30-40 saat arası tamamlarsın ilk oyunu online oynamazsan. Ama online tavsiye ederim,en azından köyünü geliştir online co-op yapmasan da ilk oyunda,2. oyun beraber oynarken faydasını görürsün. Beni ekleyebilirsin ayrıca

• Çoşkun 110 tl'ye buldumda pahalı o kadar param yok malesef almayacam
    dediğim gibi biraz bekleyecem eğer sen alacaksan al beni bekleme ben alınca katılırım size
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.