bijeoukdem mountain stronghold var orda çıkıyo bu 1 en az 20 lvlde kesersin 32 den önce yanına yaklaşma çarparrrrr bu 2 şekli kaplan üstünde yarı çıplak pamela andersona benziyor bu 3 geldimi 30 40 bodyguardla geliyo buda 4
saçma sapan itemler special return scroll ve tabiki para çıkıo kesmesende bişey farketmio yani
AL SANA TİGER GİRL.
quote:
Orijinalden alıntı: LORD_KARAKAN
AL SANA TİGER GİRL.
olympius serwr ın ilk günü burnumda tütüo
quote:
Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
olympius serwr ın ilk günü burnumda tütüo
Alıntıları Göster
tiger woman tigerr dağında doğar en az lwl 27 de öldürürsün %20 felan x verir
quote:
Orijinalden alıntı: soner433
tiger woman tigerr dağında doğar en az lwl 27 de öldürürsün %20 felan x verir
Alıntıları Göster
kaç saatte bir çıkar bu.
quote:
Orijinalden alıntı: wert_46
kaç saatte bir çıkar bu.
Alıntıları Göster
TG, uri, isya. gibi uniquew yaratıklar genellikle 4-5 saat aralıkla çıkıyor. tam vakti yok.. çıkmasına yakın bekliceksin. ortalık ekmek kuyruğu gibi oluyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: feversea
TG, uri, isya. gibi uniquew yaratıklar genellikle 4-5 saat aralıkla çıkıyor. tam vakti yok.. çıkmasına yakın bekliceksin. ortalık ekmek kuyruğu gibi oluyor :)
Alıntıları Göster
yaf nuker ark vardı light nukeyi bir çaktı yanındaki tüm canavarlar bunun üstüne hadiiiii :D tek atsaydı iyiydi diğerlerine eliteye daldım lightla diğerlerini gaabına uğradım
quote:
Orijinalden alıntı: wt_deadly
yaw hakkatten sos falanda hic bişi cıkmıo mu?
Alıntıları Göster
sos cıkar da en fazla 2 yada 3 kişi kesmen lasım 20 kişi dalınca hali ile bişi cıkmio
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
bijeoukdem mountain stronghold var orda çıkıyo bu 1 en az 20 lvlde kesersin 32 den önce yanına yaklaşma çarparrrrr bu 2 şekli kaplan üstünde yarı çıplak pamela andersona benziyor bu 3 geldimi 30 40 bodyguardla geliyo buda 4
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİNİ ANLAMADIM BNBİ EN AZ 20 LEVELDE KESERSİN DİYOSUN BİDE 32DEN ÖNCE YANINA YAKLAŞMA DİYOSUN ANLAMADIM BN BU İİ
quote:
Orijinalden alıntı: HeaVen eviL
quote:
ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİNİ ANLAMADIM BNBİ EN AZ 20 LEVELDE KESERSİN DİYOSUN BİDE 32DEN ÖNCE YANINA YAKLAŞMA DİYOSUN ANLAMADIM BN BU İİ
Alıntıları Göster
Beyler buda dün çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: HeaVen eviL
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _last samurai_
quote:
Boşver dalgasına yazdım ölesine ama açıklayayım sitede lvl 20 yaratığı olarak görünüyo ama lvl 20 adam kesemez herhalde dimi
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
quote:
Orjinalden alıntı: _last samurai_
quote:
Boşver dalgasına yazdım ölesine ama açıklayayım sitede lvl 20 yaratığı olarak görünüyo ama lvl 20 adam kesemez herhalde dimi
Alıntıları Göster
ben 29 levelim full str gılawyeyim tg kesebilrimiyim ona göre bekliyecemde?
quote:
Orijinalden alıntı: Black Metal_
Alıntıları Göster
tabiki kesebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Black Metal_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Black Metal_
Helal 1 sene onceki konuyu hortlattın
quote:
Orijinalden alıntı: Amaterasu
quote:
Orjinalden alıntı: Black Metal_
Helal 1 sene onceki konuyu hortlattın
Alıntıları Göster
çok sinir kapılıyo bu tgye çıkmak bilmiyo bazen ve bandit kalesinin etrafındaki partydekileride dc veriyo
quote:
Orijinalden alıntı: BluPassione
çok sinir kapılıyo bu tgye çıkmak bilmiyo bazen ve bandit kalesinin etrafındaki partydekileride dc veriyo
Alıntıları Göster
saol kardeş tg yi bilmeyen silkroad oynamayıda bilemez afferinn sana sen uruci isy ve lord yarkan biliyormusun
quote:
Orijinalden alıntı: ekoceza
saol kardeş tg yi bilmeyen silkroad oynamayıda bilemez afferinn sana sen uruci isy ve lord yarkan biliyormusun
Alıntıları Göster
biliom senden iyi hemde
quote:
Orijinalden alıntı: BluPassione
biliom senden iyi hemde
Alıntıları Göster
yeterrrrrrr beeeeeeee
quote:
Orijinalden alıntı: cobraa
bulsam abancamda yok mıllet kesıo bıze kalmıo kı bo sorum daa var unque yaratıklardan sos ya da som dusme ıhtımalı yuksek mı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cobraa
bulsam abancamda yok mıllet kesıo bıze kalmıo kı bo sorum daa var unque yaratıklardan sos ya da som dusme ıhtımalı yuksek mı