Şimdi Ara

white tıger woman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pretender

bijeoukdem mountain stronghold var orda çıkıyo bu 1 en az 20 lvlde kesersin 32 den önce yanına yaklaşma çarparrrrr bu 2 şekli kaplan üstünde yarı çıplak pamela andersona benziyor bu 3 geldimi 30 40 bodyguardla geliyo buda 4

Alıntıları Göster
    yanina universal pill almayı untutma emi bide terli terli koşturma ipekyollarında

• quote:

Orijinalden alıntı: Steel_Knight

yanina universal pill almayı untutma emi bide terli terli koşturma ipekyollarında

Alıntıları Göster
    saçma sapan itemler special return scroll ve tabiki para çıkıo kesmesende bişey farketmio yani
  • AL SANA TİGER GİRL.

white tıger woman
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORD_KARAKAN

AL SANA TİGER GİRL.

white tıger woman
    olympius serwr ın ilk günü burnumda tütüo
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

olympius serwr ın ilk günü burnumda tütüo

Alıntıları Göster
    tiger woman tigerr dağında doğar en az lwl 27 de öldürürsün %20 felan x verir

• quote:

Orijinalden alıntı: soner433

tiger woman tigerr dağında doğar en az lwl 27 de öldürürsün %20 felan x verir

Alıntıları Göster
    kaç saatte bir çıkar bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wert_46

kaç saatte bir çıkar bu.

Alıntıları Göster
    TG, uri, isya. gibi uniquew yaratıklar genellikle 4-5 saat aralıkla çıkıyor. tam vakti yok.. çıkmasına yakın bekliceksin. ortalık ekmek kuyruğu gibi oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

TG, uri, isya. gibi uniquew yaratıklar genellikle 4-5 saat aralıkla çıkıyor. tam vakti yok.. çıkmasına yakın bekliceksin. ortalık ekmek kuyruğu gibi oluyor :)

Alıntıları Göster
    yaf nuker ark vardı light nukeyi bir çaktı yanındaki tüm canavarlar bunun üstüne hadiiiii :D tek atsaydı iyiydi diğerlerine
    eliteye daldım lightla diğerlerini gaabına uğradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wt_deadly

yaw hakkatten sos falanda hic bişi cıkmıo mu?

Alıntıları Göster
    sos cıkar da en fazla 2 yada 3 kişi kesmen lasım
    20 kişi dalınca hali ile bişi cıkmio
  • quote:

bijeoukdem mountain stronghold var orda çıkıyo bu 1 en az 20 lvlde kesersin 32 den önce yanına yaklaşma çarparrrrr bu 2 şekli kaplan üstünde yarı çıplak pamela andersona benziyor bu 3 geldimi 30 40 bodyguardla geliyo buda 4

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİNİ ANLAMADIM BNBİ EN AZ 20 LEVELDE KESERSİN DİYOSUN BİDE 32DEN ÖNCE YANINA YAKLAŞMA DİYOSUN ANLAMADIM BN BU İİ

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

quote:

ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİNİ ANLAMADIM BNBİ EN AZ 20 LEVELDE KESERSİN DİYOSUN BİDE 32DEN ÖNCE YANINA YAKLAŞMA DİYOSUN ANLAMADIM BN BU İİ

Alıntıları Göster
    Beyler buda dün çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

quote:

Boşver dalgasına yazdım ölesine ama açıklayayım sitede lvl 20 yaratığı olarak görünüyo ama lvl 20 adam kesemez herhalde dimi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

quote:

Boşver dalgasına yazdım ölesine ama açıklayayım sitede lvl 20 yaratığı olarak görünüyo ama lvl 20 adam kesemez herhalde dimi

Alıntıları Göster
    ben 29 levelim full str gılawyeyim tg kesebilrimiyim ona göre bekliyecemde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Metal_

Alıntıları Göster
    tabiki kesebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Metal_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Black Metal_

Helal 1 sene onceki konuyu hortlattın

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaterasu

quote:

Orjinalden alıntı: Black Metal_

Helal 1 sene onceki konuyu hortlattın

Alıntıları Göster
    çok sinir kapılıyo bu tgye çıkmak bilmiyo bazen ve bandit kalesinin etrafındaki partydekileride dc veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

çok sinir kapılıyo bu tgye çıkmak bilmiyo bazen ve bandit kalesinin etrafındaki partydekileride dc veriyo

Alıntıları Göster
    saol kardeş tg yi bilmeyen silkroad oynamayıda bilemez afferinn sana sen uruci isy ve lord yarkan biliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoceza

saol kardeş tg yi bilmeyen silkroad oynamayıda bilemez afferinn sana sen uruci isy ve lord yarkan biliyormusun

Alıntıları Göster
    biliom senden iyi hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

biliom senden iyi hemde

Alıntıları Göster
    yeterrrrrrr beeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobraa

bulsam abancamda yok mıllet kesıo bıze kalmıo kı bo sorum daa var unque yaratıklardan sos ya da som dusme ıhtımalı yuksek mı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cobraa

bulsam abancamda yok mıllet kesıo bıze kalmıo kı bo sorum daa var unque yaratıklardan sos ya da som dusme ıhtımalı yuksek mı

yarıldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.