tiger mountainde çıkar üstünde elinde sopa olan kız var ve çıkan canavarlar sana saldırır
Tiger girl; Üstünde bir tane kız olan o kızın elinde de asa var arada zombie hour yapıyo o zombie hourda can basma çünkü can basarsan ters etki yapıyo yani canın düşüyo Kızın altında da white tiger devi var işte tiger girl bundan ibaret
quote:
Orjinalden alıntı: cobraa
1.whıte tıger woman en cok nerede bulunur 2.bunu en az kac lvlde kesebılırım ve ne kadar exp verır 3.seklı neye benzıyo 4.whıte tıger womanı keserken dıer yaratıklar da bna saldırıyo mu bn foruma uyenı katıldım ayrıca bu sorularımı yanıtlarsanız cok sevınırım
basımıza tas yagcak :D
quote:
Orjinalden alıntı: kafadar
quote:
Orjinalden alıntı: cobraa
1.whıte tıger woman en cok nerede bulunur 2.bunu en az kac lvlde kesebılırım ve ne kadar exp verır 3.seklı neye benzıyo 4.whıte tıger womanı keserken dıer yaratıklar da bna saldırıyo mu bn foruma uyenı katıldım ayrıca bu sorularımı yanıtlarsanız cok sevınırım
1 yıllık konu hortlatmışın
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
valla benim bir arkadaş 3 kere kesti tg'yi. 3'ünde de sadece para ve pot düşmüş. birkça kişiye daha sordum onlar da aynısını söyledi..
gitsin 20 lvlda(imkansız gibi ama...)kessin bak neler düşüyo 32 filan da olur imkansız diil hem ama çok zor
29 Temmuz 2006 < 2 yıl olmş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme