Şimdi Ara

whywouldnt nisan çalışma kampı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
34
Favori
64.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başım acaip ağrıyor, 5 saatlik molasız blok koydum. Seri soru bankası+ deneme yapacağım 5 saat.
    ondan sonra gece 1.30 saat civarı işim var, kafa dağıtmış olurum.
    gidebilirsem de gece sabaha kadar giderim. manyetizmadan son bir sınav vermem gerekiyor onu da halledeğim müsait bir zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-27A8F5618

başım acaip ağrıyor, 5 saatlik molasız blok koydum. Seri soru bankası+ deneme yapacağım 5 saat.
    ondan sonra gece 1.30 saat civarı işim var, kafa dağıtmış olurum.
    gidebilirsem de gece sabaha kadar giderim. manyetizmadan son bir sınav vermem gerekiyor onu da halledeğim müsait bir zamanda.
    Hocam böyle uzun uzun bloklu çalışmandır 10+ yı bulan seri çalışmalardır tam ailelerin istediği öğrenci modeli.
    Ailen ne diyor bu duruma mutlular mı senin adına hani gurur duyuyorlardır çalışmanla
  • Hocam uyku sorunu olmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka pek çalışan biri değildim eskiden, şimdilerde çalışınca haliyle gözlerinde efsaneleştim. sadece aileyle kalmadı kardeşimin okuludur, babamın iş yeridir vs. beni tanımayan insanlara da bir şekilde yayıldı bu olay. başlarda dereceye inanmayan herkes inanmaya başladı, derece gelmeden derece hediyem geldi vs. güzel yani, fakat sorumluluğunu külfet olarak görseydim cidden bu yıl pert olurdum. sorumluluğu motivasyon olarak kullanmayı öğrendim diyebilirim.
  • Scippo S kullanıcısına yanıt
    kanka olmaz olur mu, sabahları korkuyorum uyanma safhasında yanlış bir şey diyeceğim diye. bizimkiler uyandırıyor beni, bilinçaltı otomatik cevap moduna geçmiş artık. ne dediğimi hiç bilmiyorum, bazen geldiklerinde tersliyormuşum vs. sonradan öğreniyorum. ama uyandıktan sonrası benim elimde oluyor.

güncelleme:şu saate kadar çalışmalar cidden patatesti, durdum diyemem fakat verim yoktu. hızlı bir şekilde toplayalım günü, temiz bitirelim.
    Üreme sistemi konu çalış
    Sinir sistemi konu çalış
    5 kimya ayt deneme
    5 biyoloji ayt deneme
    sarmal kamp 2 devir
    rüzgar, nem, makroklimalar
    türkçe tur-test

bunları bitirdiğim gibi birer el pubg lol atacağım, hakettiğimden de şüphem olmayacak.
    "biz yorulduğumuzda bırakanlar değiliz, biz bittiğinde bırakanlarız.."
  • Hiç uzun uyku günleriniz olmuyorum gerçekten? Senenin başından beri her gün 2-3 saat uyku çok çok çok inanılmaz. Nasıl bir uyku düzeniniz var?

• Scippo S kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam eski konusunda vücudunu dinlediğini yazmıştı,arada bir 6-7 saat uyuyup toparlıyordu.
  • Mezundayim sabahlari dersaneye gidip geliyorum. Ama yine de masa başında oturup adamakıllı çalışamıyorum çok hep kesik kesik oluyor ama inşallah biraz verimli olur çalışmam sizinki gibi umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de katılıyorum kampa Selamlar

• vicdan azabı duymamak önemli sanırım, bugün pek verimli geçmese de vicdan azabı duymuyorum açıkçası. çünkü biliyorum yarın patlama yaşayacağım. ama kafam eserse sabaha kadar çalışır okula öyle giderim belli olmaz.

uyku kısmı da benim hatam arkadaşlar, yanlış ifade ettim sanırım. her gün 2 saat uyumuyorum. geçen ayın ortalamasını alsanız belki 8 saat çıkar yani o derece. saldığım zamanlar 8 civarı uyuyorum, motivasyon geldi mi günlerce giderim yani sıkıntı değil. ama kesinlikle her gün 2 saat uyumuyorum. bir aralar 5 saat uyuyordum, yetiyordu da. arkadaşın dediği gibi vücudumu dinliyorum ona göre bir yol çiziyorum.
  • etrafımda gördüğüm şey herkes bir rahatlamış, okulda vs. insanların çalışmaları belki yarı yarıya inmiş.
    işte benim farkımı ortaya koyduğum nokta da burası olacak, tamamen saf motivasyon ve kararlılık..
    okulda çok sağlam çalıştım, şimdi 5 saatlik kamp ayarlıyorum. 12:30'da girip bir lol maçı atmam gerekiyor, normalde oynamam fakat cihazı test etmem gerekiyor.

ondan sonra da sabaha kadar kesin giriyoruz bu gece.
    katılan varsa yazabilir.
    Ridahmuzicyoutube
    2pac - Final Round
    https://www.youtube.com/watch?v=gu0tqIUCshQ

• buralara hoşgeldin tekrardan reisss

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    hoşbuldum dostum. ne var ne yok?

güncelleme:3 saat çalıştım, gözler yanmaya başladı. şimdi ufak bir mola verip devam edeceğim.
    konu + soru şeklinde ilerliyorum. birazdan üreme sistemini baştan alacağım. aralara da ayt kimya denemesi serpiştiriyorum sıkılınca.
    en son da coğrafyayı unutmadan baştan alıp yeni konu eklemem lazım.
    gecenin ilerleyen saatlerinde de zihnim çok açık olmayacağından soru + deneme ile ilerleyeceğim.
  • çalışmak için insanlar ritalin vb. içiyormuş, az önce gördüm.
    neyse ki ben doğuştan ritalinliyim...

şaka bir yana çalışmak için uyarıcı alınır mı be oğlum? iç kahveni, aç müziğini, otur çalış işte.
  • Çok şükür ayt ile ilgili çalışmalarım arttı edb. mat geo üçlüsü için çalışıyorum.Postlarını takipteyiz hayırlı çalışmalar...
  • Juan Ardilayoutube
    Push It To The Limit (scarface)
    https://www.youtube.com/watch?v=9D-QD_HIfjA

kondansatörleri devirdim, kaçıncıya bitiriyorum hatırlamıyorum bile. fakat bu sefer tutacağım konuyu, kaybolup gitmesine izin vermeyeceğim, tekrar vs. yapacağım.

şimdi:
    Alternatif akım devir
    Kondansatörü 2 saat sonra özetle, gün içi tekrarını yapmış olursun
    transformatörleri tekrar et
    elektrostatik konu özetle
    türkçe tekrar turu dön
    sabah karşı seri deneme turuna geç, yorgunken iyi gidiyor.

• girmiyorum bir kaç gündür, bugün sınava girdim istemeye istemeye. güzel de geçti fakat zihnimi çok zorladım, bir de üst üste tyt ayt olunca 5 küsür saat içeride kaldım. başım ağrımasa da beynim yerinde değil gibi. şimdi dinlendim biraz. sabah 3.55'e alarm kuruyorum. ayt kimya atacağım, biraz kondansatörler. biraz da coğrafya bakarım. sonra okula.

bu haftaiçi okulum son, bir iki gün daha gideceğiz işte.
    bu nedenle geçen yazki usule geri döndüm, şampiyonluğu getirecek olan da bu olacak.
    çözüm 3d ayt mat, üçdörtbeş ayt mat, sarmal ayt biyo, ve birkaç deneme sipariş verdim. matematik adına önümüzdeki 30 gün bu iki kitabı ve 3 deneme temizleyeceğim.

sabah görüşürüz.

• 3d ayt güzel kitaptir benimde 1-2 haftaya bitecek(yıl boyu bitireceğim ilk kitap :( )

Hocam bir de bu çalışabilme şeklinize hayranım. Mezuna kalan biri olarak ne yazıkki verimli çalışamıyorum masa başına oturma isteği gelmiyor, ders çalışmak istiyorum ama oraya gitmeye "üşeniyorum" otursam da bazen hemen kalkıyorum 15-30dk falan. Bana verebileceğiniz bir artık taktik mi fikir mi var mı gerçekten ihtiyacım var. Şu son 2 ayı en verimli şekilde gecirirsem istediğim yere yerlesecegime inancım tam ama işte.

• Hocam netler nasıl?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.