Şimdi Ara

whywouldnt nisan çalışma kampı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
34
Favori
64.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garip bir öğrenci G kullanıcısına yanıt
    kanka keyif çatıcak demeyelim, çatılmıyor valla.
    çevremdeki çoğu okulda böyle, son aylarda öğrencilerini gereksiz yormamak adına izin kullandırtıyorlar.
  • Program 2
    50 gün kaldı, strateji değiştirmem gerekti. fizik ve geo konularım duruyor, sosyal ise güzelce ilerliyor fakat konular bitmeli. bu nedenle tyt denemesi çözmeyi son 20 güne bırakacağım. bu önümüzdeki 30 gün sadece konu temizleyeceğim.

her ne kadar aytde 67-75 arası dolansam, tytde 110'u görsem de bitmeyen konular tüm emekleri yamultabilir. bu nedenle serice hepsini bir öğretmenden daha iyi öğrenmek niyetindeyim.

4 saat Fizik Konu Soru- Modern fizikten geriye doğru çalışacağım(tüm konularım bitti ama unutmalar var)

4 saat geometri Konu-Soru(Analitikten geriye gideceğim, gerekirse çap ve apotemi analitik temizlerim)

2 saat matematik çözüm3d-345 soru bankası tarama(çok faydasını görüyorum, herkes döneme çözedursun)
    2 ayt matematik denemesi günlük.

hergün 6 video yavuz tuna+özet çıkarma
    1 saat Ayt Kimya Seri deneme(tercihe bağlı soru-konu olabilir)
    1 saat Ayt biyo seri deneme(aynı şekilde bu da)

biraz kasıntı gelse de tam potansiyelime göre bir program. şu günlerde 5-6 saat kendime zaman ayırarak 10 saat çalışıyorum zaten. bu program yorar ama 30 günden sonra genel denemelere geçer tempo düzenleriz.

• Hocam bitmeyen konularla 67-75 ayt arası çok iyi sizi bu skalaya çıkaran şey ne
  • kesinlikle kimya ve biyoloji. 6x30 deneme temizlemişimdir her biri için. denemelerde hep daha önce gördüğüm cinsten sorular geliyor haliyle. mesela son girdiğim aytde 37.5 fen vardı. fizik-mat-geo toplansa çok daha iyi olacak. onları da 10 günde toplayacağım diye umuyorum
  • Hocam tebrik ederim gerçekten 6 bölüm denemesi çok iyi tyt fen denemesi çözdünüz mü
  • Elward kullanıcısına yanıt
    1 tane aldım, onu da yarım çözmüşümdür. tyt adına şu aralar hiçbir şey yapmıyorum diyebilirim. konular bittikten sonra ona zaman ayırabilirim
  • deneme analizini nasıl yapıyorsunuz? mesela kimyada yapamadığınız soruyu çözüme mi bakıyorsunuz yoksa bir şekilde konu anlatım kitaplarını karıştırıp cevabı kendiniz mi bulmaya çalışıyorsunuz? mat iyi geliyor 36-39 ancak fen batırıyor beni 20-25 civarında 30+ fen yapsam başkada bir şey istemem .
  • crysis123 kullanıcısına yanıt
    hocam siz de bana matematik tavsiye verin de ben de yararlanayım :D
  • ben mat netlerinin yükselmesinde her gün matematikle azda olsa uğraşmanın etkisi olduğunu düşünüyorum test olsun deneme olsun bir süre boyunca her gün çözdüm günde ortalama 50 soru(şu aralar azaldı sene başında yapardım). birde soruların çözümlerine çok nadir baktım yapamadığım soru olursa sayfayı kıvırırdım sürekli gün içinde ara ara tekrar denerdim hatta o gün çözemezsem hafta boyu sürekli o soru aklımda olur zaman zaman çözmeye çalışırdım artık 5-10 gün sonunda hala çözemediysem bakardım yani yapamadığım tek bir soru üzerine 2-3 saat harcamışlığım vardır.
    birde olabildiğince az şey bilin :D bu da geliştirir soruları çözerken bir nevi ispat yaparsınız (temel kavramları bileceksiniz tabi) mesala bazı konular var dönüşüm geometrisi, katı cisimler, çemberde kuvvet gibi bu konuları hayatımda hiç çalışmadım gerekte yok.

• crysis123 kullanıcısına yanıt
    katı cisim hiç yapamıyorum bana katı cisim lazım hocam onu nasıl halledicez :D matematikte tek iyi olduğum konu limit türev integral sanırım daha denemelerde hiç yanlış gelmedi onlardan ama sayısal mantık ve geometride sıkıntılar var
  • hort
  • yaptı valla herkese inat

• Nereyi kazandı?
  • youtube kanalı vardı tıpa gitti ilk 5k yaptı heralde yalan olmasın tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 24 Kasım 2020; 12:18:29 >
  • Çalışma kampı yap noluuur bizim için de
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D35E17BE9 -- 10 Eylül 2021; 5:41:17 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D35E17BE9 -- 10 Eylül 2021; 5:40:51 >
  • Nooooğğğluuurrr 🙏🙏❤️🌸🎈🌈🎀
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D35E17BE9

.

whywouldnt olm youtube'a forumun linkini mi attın la bu ne? bu fosforcu nereden geldi? xd

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.