Şimdi Ara

whywouldnt nisan çalışma kampı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
34
Favori
64.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kanka tytde açıkçası bir 99 furyasıdır gidiyordu, 107 falan gördüm türkiye geneli sınavlarda. bugün girdim bir tane, tam tyt ayarıydı. bir 5 dakika motivasyonumu sağlayamadım, bu nedenle 115 soru işaretledim, yükseldi sanırım netler ama belli de olmaz. pek iyi değildi motivasyonum dün, onun etkisi vardı.

aytde bu türkiye geneli sınavlarda 72-75-71 üçlüsü geldi en son. fakat eksik konum çok aytde, bu ay fırlatacağım inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HestiaECT kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben de şu aralar tam performans modunu sağlayamıyorum, dün nedensiz çalışamadım mesela. ama çalıştım mı da deviriyorum hakikatten fakat dün sondu. artık eski moda geri döndüm, boş gün geçmez bundan sonra.

taktiğim şu, 3 saat çalışacaksam 5 saatlik alarm kuruyorum. 3te yatacaksam sabaha kadar çalışmak niyetiyle başlıyorum. oradan bir motivasyon geliyor ikisinin ortası 4 saat çalışıyorum. mesela buraya diyorum 5 saatlik blok, evde kuruyorum 5 saat 14 dakika gibi absürt bir alarm. çünkü düz bir şeye odaklanınca yapamadığımı farkettim, böyle küsüratlarla daha iyi ilerleniyor.

okulda çok iyi çalışıyorum, bunu mezunsan kütüphanede yapabilirsin. kütüphaneye ilk girenlerden oluyorum, gözüme birini kestiriyorum. o çıkmadan bana dinlenmek yok diyorum, o gidiyor hiç mola vermeden birini daha kestiriyorum. bir yemek molası ile günü bitiriyorum. sağlam oluyor.

• hocam azmine hayranım helal olsun yani 1 senede 0 dan insanın her şeyi başarabileceğinin örneğisin helal olsun benim sorum şu olacak ilk 10 olmazsa mezuna kalacak mısın ?
  • Hocam şimdi nasıl anlarsınız bilmiyorum diyeceğimi ama ayt ye asılarak derece yapacak gibi bir izlenim bıraktınız bende. Tytyi 100-105 arası bandına oturtursanız ayt ile sağlam bir şey yaparsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egecan81 E kullanıcısına yanıt
    bence sıfır değildi arkadaş, sıfır olan insanın bu kadar kolay yükselebileceğini düşünmüyorum. Burda herkes sıfır'ım diyip sonuçlarını attığında 93'den düşük obpleri olmuyor zaten fen lisesinde yapıyorlar bu obpyi de :D 2 ayda tytde 60'dan 90'a fırlamak imkansız bence
  • uyku tutmadı, başım biraz ağrıyor fakat uyumaya çalışarak kendimi yoramayacağım. yarın gece uyurum. şimdi başlıyorum çalışmaya.
    dostum şöyle diyeyim, bu yıl dışındaki 3 yılımın ortalaması 85. bu yıl çalıştım diye iyi yaptım. fen lisesinde de değilim.
    tyt de 60 bile değildi, hatta benden 2 yaş küçük olan kardeşim "ben bile girsem daha fazla yaparım" diyerekten dalga geçiyordu. cidden yapardı da.

ama sıfır da değildim.
    sayısal yanım kuvvetli, fakat formül vs. bilmezdim. önüme konulacak herhangi bir problemi çözecek seviyedeydim ama x''+4x denkleminin kökler toplamını yapamazdım mesela. yani bilgi eksikliğinden yapamıyordum yoksa asla sayısal yanım zayıf demedim.

türkçe vasattı, 20 anca çıkıyordu. onu topladım. fen berbattı onu topladım yükseldi.

tyt adına şuan yaptığım hiçbir şey yok, sadece ayt basıyordum. deli gibi deneme temizledim fenden. yeni yeni tyt'ye dönüp ayt mat fiziği toplamaya başladım. onlar da biterse ani bir artış olabilir.
    abood awwadyoutube
    Three 6 Mafia - Its A Fight lyrics
    https://www.youtube.com/watch?v=hNZBDkwHV34

• Hocam elinde illaki kondansöter ile ilgili test vardır. Yoksa s.b larindan bir yerden (meb kkt de olabilir) bulonlari masanın uygun yerine koy 2-3 gunde 1 testi cerez niyetine çöz. (Senin için uygun olur diye dusundum )

• Helal olsun reis hayran kaldım azmine

• 3TH3M kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum sağolasın, yapacağım bunu. sabaha karşı çalışmam bitince falçatayla keser cevaplarıyla zımbalar masa üstüne dizerim.
    birçok konuda deneyeceğim bunu.

güncelleme:
    çalışmaya devam, blokları 2*2 tutuyorum bu gece. 5 saat kaldıracak kafamda değilim şuan.
    5 tane kimya denemesi temizledim
    3 yanlış çıktı, sorular analizlendi alındı.
    biraz coğrafya tekrarı yapıldı, şimdi coğrafya + bilgisarmal kamp 2 yapacağım.
  • Carl Chryniszzswics kullanıcısına yanıt
    eyvallah kanka
  • aslında veriminizi arttıracak başka stratejiler de var. Yardimci olmak isterim.. Telf. da konusarak vakit kaybetmeden yardınlaşabiliriz. Meseleler icin çözüm arayabiliriz..

• camp 3 to 5 loading...

edit: burada bu günü noktalayayım en iyisi vücut yorgun düşmesin yarın, 3 konu bitmeli çünkü biraz da ona enerji kalsın. en kötü günümüz böyle olsun. 7 saat denemeler dahil çalışma.
    yarın bir patlama yaparız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-27A8F5618 -- 15 Nisan 2019; 2:59:42 >
  • Merhaba fizik ve kimyayı nasıl çalıştığını öğrenebilir miyim ?
  • gözlerim alev alıyor, fakat önemli değil.
    şimdi başlıyorum, gittiği yerin bir 2 saat ötesine kadar giderim :D kitaplarım da kargoya verilmiş, yarın elime geçer muhtemelen.

rise..
  • tertemiz bir program oldu 1 saat önce yaptığım, detay vermeyeceğim çünkü forumda çok görüyorum "hoğğ 17 saat çalışan fosforlular" gibisinden sitemleri. aralara mola bile serpiştirdim, günde 4 el oyun atacak kadar molam da var siz düşünün :D şimdi ısınma turlarını yapıyorum, önümüzdeki 3 gün belirtilen saatlerde herhangi bir dersi çalışmakla geçecek. 3 günden sonra da belirtilen saatlerde belirtilen dersleri çalışmaya geçeceğim.

dehşet ötesi bir şey oldu, yoracak ama değecek. molalarda oyunlar vs. rahatlatacaktır, dağılım da süper oldu. sayısalları sözeller takip ediyor, bol tekrar, yoğun pratik odaklı bir şeyler çıktı ortaya. denemeyi de eksik etmedim, serpiştirdim bol bol. şimdilik genel ayt denemesi atamadım içine, onun yerine ayrı ayrı bölüm denemeleri ve bir tyt denemesi attım. iyi olacak iyi..
  • şimdi 2. ayağı da bitti, bir el oyun atma hakkı doğdu bana da.
    ondan sonra da 2 saatlik bir blok ve yatış..
  • okulum bitti sonunda, asıl rutinime geçiyorum şimdi.
    8'de başlayıp 3.45 gibi bitiriyorum, aralarda molalar var tabii ki x)
    dün gayet güzel gittim, saat 5'ti 7.5 saat çalışmışım miss. söylemesi ayıptır yeni bilgisayar aldım, saçma bır sıkıntı çıkarınca onunla ilgilendim. yarın da onu garantiye götüreceğim, anlayacağınız dünü ve bugünü biraz rezil etti.

bundan sonra günlüğü ana başlık altında editleyerek tutacağım. şimdi oturabiliyorum anca derse, gece bitirir, sabah garantiye gitmeden biraz çalışırım vs.
  • hocam okul nasıl bitti? biz amele gibi gideceğiz yani millet keyif çatacak evde. gittiğim okula sokayım

• Hocam ben de sizinle beraber bugün başlamayı düşünüyorum hadi bakalım. Geçen sene buna benzer birşey yapıyordum fakat özellikle mental açıdan çok yormuştu. Ama madem 2 ay kaldı ben de başlıyorum. Tekrardan editlerim ben de burayı.

• master tier M kullanıcısına yanıt
    ben de mental açıdan çok yoruldum açıkçası, ama mecburiyet işte.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.