|
Bildirim
|
arkadaşlar wi 10 u geçen hafta bimeks ten aldım 560 tl yaklaşık bir haftadır kullanıyorum
alınabilirmi evet alınabilir pil kullanımı uzun gidiyor gerçi oyun oynamıyorum sadece internet video mp 3 ve ofis amaçlı kullanıyorum benim için yaş 50 olunca gözlerde ister istemez sıkıntı oluyor şu anda bu yazıyı wi 10 ile yazıyorum harfler çok küçük yazarken zorlanıyorum yakın gözlüğü kullanmak zorunda kalıyorum birde yine benim açımdan klavyedeki harfler los ışıkta zor seçiliyor usb den çalışan led aydınlatma kullanmak zorunda kalıyorum demem oki tuşlar beyaz üzerine siyah olsaymış dahamı iyi olabilirdiki tv ye bağlamadım o konu hakkında yorum yapamayacağım usb portu iki adet sağ ve sol olmak üzere güzel çalışıyortar şu anda birinde led lamba diğerinde kablosuz Mouse takılı touc padine alışamadım bana biraz küçük geldi birazcık iri kıyım olunca herhalde ondan birde hdd ki 32 değilde 64 olaymış tadından yenmezmiş win 10 yeni güncelleme çıkartmış 10 . yıl şerefine diye onu yüklemeye çalışınca kapasite yetersiz 16 gb yere ihtiyacınız var diyor ve yüklemiyor laptopa yükledim ama buna yüklenmiyor kısacası fiyat performans ürünü alınabilir bir cihaz birde işletim sistemi win 10 home single language rt değil istediğiniz exe dosyasını yükleyebiliyorsunuz deneme amaçlı 1 aylık ofis 365 ile birlikte yüklü geliyor ofis yüklemeye kalkarsak güncellemeler ile hdd dolar gibime geliyor open ofis ile kullanmak gerekir belkide klavyesiz tablet olarakta çok güzel ama uzun kullanımda biraz yorucu oluyor birde harici hdd taktım okumadı harici beslemeli hdd olsa belki okur benim deneyimlerim bunlar inşallah almak isteyen arkadaşlara birazda olsa yardımcı olmuşumdur |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |