Şimdi Ara

Wi-fi bağlanamama sorunu, Win 7 - 64 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtta kalıyorum ve yurdun wi-fi'ına tatilden önce normal bir şekilde sorun olmadan bağlanabiliyordum. Tatil bitti, okul açıldı derken internete laptopımdan şu an giremiyorum. Ağa bağlanıyor fakat 'sarı ünlem' işareti çıkıyor."İnternet erişimi yok" hatası veriyor. Başka herhangi bir kablosuz ağda bu sorunu yaşamıyorum. Mesela okulda veya arkadaşın evinde. Sürücüyü tamamen kaldırıp en güncel sürümünü vs. kurdum zaten sürücülük bir sorunu olmasa da. İşin ilginç yanı yurtta diğer herkes bağlanabiliyor bu ağa. Zaten önceden de dediğim gibi ben de bağlanıyordum. Şu an bu konuyu telefonumdan yazıyorum aynı ağa bağlıyım, bir sorun telefonda da yok. Ne yaptıysam ne denediysem olmuyor.
    192.168.1.1 modem arayüzüne bile bağlanmıyor. Modemden dışlanmış gibiyim. Aklıma bir tek bu geliyor acaba engellendim mi diye ama bu mümkün değil. Modem şifresini bilen öğrenci yok, yurt yönetimi de böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Zaten çok zorlayınca modemi aç kapa falan yapınca 15 saniye falan bağlanıp düşüyorum yani yasaklanma gibi bir şey olduğunu sanmıyorum.
    Var mı bi' fikriniz arkadaşlar?

Bilgisayar bilgilerim:
    Lenovo z500
    Wi-fi bağdaştırıcısı: İntel Centrino-N 2230
    Win 7 Ultimate 64-bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SefaTarim35 S kullanıcısına yanıt
    hocam unlem isareti cikiyorsa muhtemelen modemden ip alamadigini dusunuyorum...unlem sadece ip alamadiginda cikmaz fakat burdaki unlemi ip ye yordum

simdi modem arayuzune 192.168.1.1 dn ulasabildiginize eminseniz. ag adaptoru ayarlarindan elle ip vererek inernete baglanmayi deneyin.bu arada antivirus yazilimi varasa fireewall i devre disi birakin olmadi komple devre disi birakabilirsiniz denemek icin

ag adaptorune ip adresi kismina 192.168.1.216 ag maskesi 255,255,255,0 varsaylan ag gecidi ve dns bas satirinada 192.168.1.1 yazip deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    windows 10 wifi kopma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.