Şimdi Ara

Wi-fi baglanip kopuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun oncesine kadar ne modemde ne routerda her hangi bir sorun yoktu.Dokunan edende olmadi birden wireless baglanti gitti.Sonrasinda ne yaptimsa olmadi benim baglantiyi goruyor,baglaniyor sonra 3-4 saniye sonra %99 olan baglanti %50 ve sonrasinda tamamen gidiyor. Cd den routeri bastan yukleyeyim dedim 4-5 defa hata verince bende sinirden format attim,routeri falan yukledim baglantiyi olusturdum sifreyi koydum ama ayni sorun var.Ben sanirim bu 192.168.. kisimdan bi ayar falan mi yapmam lazim ne lazim anlamadim. Bu WPA-WPA2 kisimlarinda hata yapiyorum sanirim. Yurtdisindayim ve burda bi yere gotursem makinayi 1 ayda zor alirim geri,soracak kimsede yok,kaldik ortada. Telefonun wi-fi den de baglanamayinca emin degilim ama dedigim gibi bu WPA-WPA2 kisimlarinda hata yaptim gibime geliyor. Ama ilk baglanti zamaninda eve gelen teknik servis muhabbetinin makinaya save ledigi dosyaya baktim benim son yaptigim ile veriler ayni.Anlamadim gitti.
    Bu 1.ci

Network Security Settings:

router username: admin
    router password: ----------
    network name (SSID): ----------
    network security type: Most secure (WPA)
    network security key: ------------

Bu da benim yukledigimde bana verdigi bilgilendirme.
    Network Security Settings:

router username: admin
    router password: ---------
    network name (SSID): -------------
    network security type: Most secure (WPA)
    network security key: ------------

Nasil yapacaz bu sorunu nasil halledecez bi el atalim lutfen.

• avrupada yasiyorsan. ulkendeki telekomunikasyon mudurlugune enterferans sikayetinde bulun, birisi 20 dB ustu ETSI kullaniyor diye.
  • nasil yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sürekli kopuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.