Şimdi Ara

Wi-Fi Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk bağlandığında sıkıntı çıkmıyor ama biraz sonra Wi-Fiye bağlı olduğu halde İnternete bağlanmıyor telefonun Wifisini açıp kapatınca düZeliyor her seferinde böyle mi yapmak zorundayım yardım lütfen. Modemimde sıkıntı olduğunu sanmıyorum bilgisayarımdan sorunsuz bağlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.1 ise aynı dorun bende de war

• quote:

Orijinalden alıntı: sabancısasa

Ilk bağlandığında sıkıntı çıkmıyor ama biraz sonra Wi-Fiye bağlı olduğu halde İnternete bağlanmıyor telefonun Wifisini açıp kapatınca düZeliyor her seferinde böyle mi yapmak zorundayım yardım lütfen. Modemimde sıkıntı olduğunu sanmıyorum bilgisayarımdan sorunsuz bağlanıyorum

ag ayarlarında yeniden ag kur falan varsa ( bilgisayarlarda olduğu gibi) oradan kurcala . modemin arkasında yazılı olan pin numarasını istiyor bazı telefon ve pcler
  • aynı sorun bendede var Ve İnternet yavaş Baya Ama Aynı noktadan S4 ile Girsem Wifi hızlı iphone 5s 8.1 ile Wifi yavaş

• ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi
  • Aynı sorun bendede vardı apple aradım sordum başka kişilerde varmı böyle şilayet aldınız mı diye.

Neyse ürünü değişim hakkımı kullandım yenisi geldi onunlada aynı.

Modemi sildim yeniden kurulum yaptım onunlada aynı.

Yani yazılımsal aynı sorun bendede var.

Apple türkiyeyi aradım bana telefonu kapatın dedi.
    Kapalıyken 10saniye power ve home tuşuna basın soft reset atın dedi.Attım

Sorunun çözümü şimdilik şöyle wifi ile giriyorsun ama 3G yide açıl bırak wifi den kopunca 3g devreye giriyor.
    3g devredeyken cihaz wifi ye tekrar baglanmaya çalışıyor.

Yani ben sorunu böyle aştım.Cihaz bozuk diye iade ettik kusura bakmasın hepsiburada neyse yenisi aldım.

Ve şuandada oldu wifi kopma sorunu cihazdan olsaydı 2 cihazı kullanıyorum aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi

Denedim hala devam ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: sabancısasa

Ilk bağlandığında sıkıntı çıkmıyor ama biraz sonra Wi-Fiye bağlı olduğu halde İnternete bağlanmıyor telefonun Wifisini açıp kapatınca düZeliyor her seferinde böyle mi yapmak zorundayım yardım lütfen. Modemimde sıkıntı olduğunu sanmıyorum bilgisayarımdan sorunsuz bağlanıyorum

ag ayarlarında yeniden ag kur falan varsa ( bilgisayarlarda olduğu gibi) oradan kurcala . modemin arkasında yazılı olan pin numarasını istiyor bazı telefon ve pcler

O pini nereye yazacağız peki

• Modemi sifirla cep telefonuyla modemi yeniden kurmayi dene. Telefonda Yeni kablosuz ag baglantisi secenegi varsa oralardan dene . Benim ultrabook oyleydi o sekilde yaptim oldu pin numarasini istemisti ama. Bir arkadaşında telefonuna olmus onun ki samsungdu bir yerleri kurcalayacak pin numarasi girmiş. Oda o sekilde halletmiş.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum iphone 4 ile. Tuş kilitleyince wifi kopuyor ve bildirim alamıyorum, tuşu açtıktan birkaç saniye sonra tekrar bağlanıyor. Sorunu bi tek evdeki modemde yaşıyorum, zyxel modem ile iphonenun bi uyuşmazlığı söz konusu, modem arayüzünden ayarlarla alakalı bi durum ama hangi ayarla alakalı onu çözebilmiş değilim henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.