Şimdi Ara

Wi-Fi'de İnternet Hızı Düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Türknet'ten yeni VDSL internet bağlattım binamın altyapısı ADSL olmasına rağmen güzel hız alıyorum memnunun söylemek gerekirse. Fakat bilgisayarımda wifi kart da mevcut internete wifi ile bağlandığımda hız düşüyor ve wifi kart 144 mb/s hızda kalıyor. Bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim? Modemde wifi iki tane görünüyor biri 2.4 GHz bant diğeri 5 GHz bant ama bu 5 olan bilgisayarımın wifi'sinde görünmüyor bununda sebebini merak ediyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Wi-Fi'de İnternet Hızı DüşüşüWi-Fi'de İnternet Hızı Düşüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex. -- 29 Haziran 2018; 20:57:21 >

• bağlantınız 24/3 vdsl kadarıyla öncelikle hayırlı olsun. kablosuz ağda yazan 144 mbit 52 down + 52 up in toplamı oluyor ve bu hız modem ile bilgisayar arası hız. Ne kadar öyle yazsa da kablosuz hızı etkileyen faktörler var. En önemlisi aynı frekansta yayın yapan ağlar bence.

wifi ayarları için;

https://shiftdelete.net/en-iyi-wi-fi-ayari-nasil-yapilir-70870

bilgisayar 5 ghz leri görmüyor demişsiniz ama wifi kart marka model yazmamışsınız ? Wifi kartınız 5 ghz i destekliyor mu ? Driverini yüklediniz mi windows otomatik mi algıladı driver dan da olabilir ama öncelikle wifi kartınız 5 ghz destekliyor mu diye bakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.