Bildirim
Wireless Adaptör İnternet Hızı Düşme Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kablosuz adaptör ile modem arasındaki mesafe nedir? Arada kaç duvar var? Adaptörün olduğu noktadan cep telefonundan wireless bağlantı sağlayıp hız testi yapar mısınız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgilere ek olarak asus n-14 aldım deneme amaçlı denedim onda da aynı sonuçları aldım fakat kablolu bağlantı kuruduğumda 50 mbit e rahat ulaşıyorum. Dediğinizi deneme fırsatım yok telefonum dahil evde başla akıllı cihaz mevcut değil eğer arkadaşlarımdan temin edersem deneyip sonucu yazarım. Sizin aklınıza bir çözüm önerisi geliyorsa deneyebilirim. Aradaki mesafe yaklaşık 13 14 m modem ile adaptör arası 2 duvar var sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slajman -- 28 Aralık 2016; 17:12:18 > -
@KillForYou!
Dediğinizi denedim. Tabletle bağlandığımda 24mbitlere kadar speedtestte çıktı. Fakat wireless adaptörle 2-3 mbit hızı geçemiyorum. Sorunun bağlantımda yada modemde olmadığı ortaya çıktı galiba ama yeni aldığım asus n-14 wireless adaptörün neden bu kadar kötü sonuç verdiğini anlamadım. Çözümü bilen arkadaşların yardımı gerekli. -
dostum hiç bir zaman kabloyla wireless modem bir tutmaz. sanırım ürününüz dandik çıktı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X