Şimdi Ara

Wi-Fi Güvenlik Yardım Edin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar modem sayfasına girdiimde (192.168.2.1) (AirTies modem kullaniyorum biliyorum çok güvensiz ama seçeneğim yok) yerel ağ bölümüne geçtiimde ağımda unknown adlı
    00:0c:e7:c1:77:8e 192.168.2.3 unknown 0 days 0:36:16 VLAN 1
    bilgisne sahip olduum bir şahıs olduunu görebiliyorum (bu ben değilim bu sen olmayasın yazmayın )
    mac adresini engelleyerek kurtulayım dedim ama Kablosuz sekmesinden mac adresi filtrelemede listede ismi gözükmüyor..bu modemin yarattığı sanal bişiy olabilir düşüncesi aklıma geldi ama yine de tedirginim mac adresini gizleyebileceğini sanmıyorum kimsenin.(özellikle mahallede kimsenin wi-fi sifremi bile bulabilmesi gibi bir ihtimal yok kimsede öyle pc bilgisi yok)ama ne yapmalıyım yine de bir yardım edin arkadaşlar...

• filtreleme kısmına kendi mac adresinizi yazıcaksınız mac adresini ögrenmegi bilmiyorsanız google dan yardım alabilirsiniz sizin kendi bilgisayarınız da dahil mac adreslerini yazıp sadece kendi pclerinizin baglanmasını saglayabilirsiniz
  • MAC filtrelemeyi bir üst mesajdaki arkadasin dedigi gibi yapacaksin. kendi mac adresini girecksin. ve orada bu adres disindaki baglantilari reddet kutucugunu doldur onayla tamamdir... iyi geceler.
  • Söylenilenler yapıldığında kesin olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.