Şimdi Ara

Wi-Fi li telefon tavsiyesi---Nokia E70 /// Nokia E60 /// HP 514 /// Toshiba G500

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nokia e70,,nokia e65,,nokia e60,,nokia e51,,HP 514,,toshiba G500 şeçeneklerim arasında..

benim için pil dayanımı,,kronik bir probleminin ve buglarının olmaması,,malzeme kalitesi önemli..

şu an ibre e 70 den yana görünüyor..fakat biraz boyutları aklımı karıştırıyor..

e 65 in malzeme kalitesi sorunlu deniyor(soyulma problemi),,e51 in ses problemi var deniyor(konuşma esnasında sesin çok kısık olduğu),,hp de sistem stabil değil çok fazla hata var deniyor(program kurarken yada özellikleri kullanırken bazı can sıkıcı problemler),,G500 de sürgü mekanizması bozulmaya çok müsait deniyor(yayın çıkması yada aşırı oynamalar)..

aslında e60 ve e70 arasında kalmıştım fakat e60 ın pil performansı sanırım e70 e oranla düşük..

bu telefonlarla deneyimi olan ve karşılaştırabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1981 -- 6 Mart 2008; 15:44:40 >

• HTC TyTN II gittigidiyorda 1100ytl civarı bulabilirsin.

• dostum pil performansı düşük olduğu için PDA değil daha çok SMARTPHONE istiyorum..

PDA larla 1 günden fazlası zor görünüyor..dokunmatik ekran da pek mantıklı gelmiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1981 -- 6 Mart 2008; 15:55:02 >
  • E60 güzel telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

E60 güzel telefon

pil performansı açısından e70 le kıyaslayabilir misin..

boyut olarak bende e60 istiyorum ama pil performansı çok önemli..

bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.