Şimdi Ara

wi-fi olan bilgisayardan wireless lan'a bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de bi sony vaio model dizüstü bilgisayar var. lan tipi ise Intel Wifi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n). bu wi-fi ile kablosuz internete girebilmem mümkün mü? internette baya bi araştırdım pek birşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. (işletim sistemi windows home premium eng.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -megaton -- 28 Kasım 2008; 21:36:10 >

• Etkili menzilde kablosuz modem varsa girebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AFC Ajax

Etkili menzilde kablosuz modem varsa girebilirsin.

öncelikle tşkler fakat kablosuz modem kendimin olmasına karşın dibinde bile giremiyorum. acaba işletim sistemi ingilizce ondan olabilir mi ? veya bu wi-fi çeşidi benim kablosuz modemi destekliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -megaton

quote:

Orjinalden alıntı: AFC Ajax

Etkili menzilde kablosuz modem varsa girebilirsin.

öncelikle tşkler fakat kablosuz modem kendimin olmasına karşın dibinde bile giremiyorum. acaba işletim sistemi ingilizce ondan olabilir mi ? veya bu wi-fi çeşidi benim kablosuz modemi destekliyormu?

ingilizce olmasiyla nasil bir baglanti kurdun anliyamadim o_O
    neyse benm bilgisayarimdada 802.11ab/g destegi var ve sorunsuz girebiliyorum sen bilgisayarinin wirelles ayarlarina baktinmi belki biyerden kapalidir

• Başlat>Çalıştır>Services.msc den kablosuz ağ otomatik yapılandırmaya sağ tıklayarak refresh sekmesine tıkla. Sonra log off (oturumu kapat) tekrar aç. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet sekmesinden aygıt yöneticisine tıkla. Ağ bağdaştırıcıları sekmesine tıkla donanımı görüyorsa driverini tekrar yükle.
    Sorun büyük ihtimalle driverden kaynaklanıyordur.
  • çok teşekkürler arkadaşlar sorun çözüldü. sizleri seviyorum :)
  • Notebook kasasının herhangi bir yerinde WIRELESS aktif etme

tuşu varmı ? Birde klavyende fn tuşu ile birlikte basman gereken

WIRELESS aktif etme tuşu vardır. Bunların açık olduğundan eminmisin ?
  • hayır o kadarını biliyorum. sorun kablosuz ağ yapılandırmasındaymış hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.