Şimdi Ara

wi fi sifre degistirdim baglanamiyorum yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba wi fi nin şifresi ni masaüstü pc den degistirdim fakat artık baglanamiyorum. sorunları gider dedigimdede modemi aç kapa diyor. garip olan şu ki şifreyi degistirdigim pc dışında her aygıt wi fi ye baglaniyor(bu yaziyi yazdigim telefon dahil)yani mantiken sorunun modemde olmaması lazım. ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

öncelikle merhaba wi fi nin şifresi ni masaüstü pc den degistirdim fakat artık baglanamiyorum. sorunları gider dedigimdede modemi aç kapa diyor. garip olan şu ki şifreyi degistirdigim pc dışında her aygıt wi fi ye baglaniyor(bu yaziyi yazdigim telefon dahil)yani mantiken sorunun modemde olmaması lazım. ne yapmam gerekiyor?

Kablosuz ağ bagdastırıcısını devre dışı bırak. Pcyi resetle. Sonra etkinleştir.

• Malesef sonuc aynı:(
  • phandroid P kullanıcısına yanıt
    eski şifre kayıtlı olduğundan bağlanmaz
    kablosuz ağlardan biyerden önceki bağlantını kaldırman gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfaz

eski şifre kayıtlı olduğundan bağlanmaz
    kablosuz ağlardan biyerden önceki bağlantını kaldırman gerekiyor sanırım.

+1

ağ kayıtlı olduğu için eski şifre de kayıtlı kalıyor bilgisayarınızda. ağı unut dedikten sonra yeni şifreyi girerek bağlanabilmeniz lazım.
  • Ağı unut diye bir seçenek windows7 de bulamadim ama

• phandroid P kullanıcısına yanıt
    burda modem ismin varsa seç kaldır de
     wi fi sifre degistirdim baglanamiyorum yardim lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşında dedigi gibi.denetin masasi ag paylasim merkezi.kablosuz aglari yonet.ordakileri kaldir

• Arkadaslar dediniz gibi kaldırdım yeni sifreyi girdim kabul etmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

Arkadaslar dediniz gibi kaldırdım yeni sifreyi girdim kabul etmiyor?

Eski.şifreyle baglanmayı denedin demek. Helal.olsun. neyse drivarı kaldırıp tekrar kur.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz wifi'a bağlanabilen bi cihazla modem arayüzüne girin. şifreleme metodunun "wpa/wpa2" olduğundan emin olun. bazen sadece wpa2 seçili oluyor, ilginçtir bi çok cihaz sorun çıkarmazken bazen bi cihaz bu şekilde bağlanamayabiliyor. kardeşimin laptop'ında da dayımlardaki wifi'a bağlanmama sorunu vardı. sadece o wifi ve sadece kardeşimin laptopında vardı. sorun bu durum çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

bahsettiğiniz wifi'a bağlanabilen bi cihazla modem arayüzüne girin. şifreleme metodunun "wpa/wpa2" olduğundan emin olun. bazen sadece wpa2 seçili oluyor, ilginçtir bi çok cihaz sorun çıkarmazken bazen bi cihaz bu şekilde bağlanamayabiliyor. kardeşimin laptop'ında da dayımlardaki wifi'a bağlanmama sorunu vardı. sadece o wifi ve sadece kardeşimin laptopında vardı. sorun bu durum çıkmıştı.

Arkadaşın dediği gibi WPA2 yap düzelir.
  • ibr14 İ kullanıcısına yanıt
    ben "sadece wpa2 ise wpa/wpa2 yapın." demiştim hocam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 27 Ağustos 2015; 10:13:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.