Şimdi Ara

WİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biz interneti (kablosuz,modemli) 1. katta biriyle paylaşıyoruz fakat biz 7. katta olduğumuz için wifi çekmiyo geçen pcye connectify ethernet diye bir program indirdim bizim bilgisayardaki wifiyi kullanabiliyodum fakat pc kapalıyken çalşmıyodu ve wifi kesilip duruyodu. arkadaşlar öneribileceğiniz hiç ' kesilmeyen ' ,virüssüz, ve pc kapalı iken bile çalışan program var mıdır?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. :)

• Bilgisayar kapalı iken bir program yok. Daha güçlü bir modem alarak uygun yerleştirme ile bağlantınızı komşunuzla paylaşabilirsiniz. Ama arada mesafe çok olduğu için verim alacağınızı sanmıyorum. Yeni modem almak isterseniz arkadaşlar verdiğiniz bilgilere göre uygun bir modem tavsiye edeceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif_99

merhaba arkadaşlar biz interneti (kablosuz,modemli) 1. katta biriyle paylaşıyoruz fakat biz 7. katta olduğumuz için wifi çekmiyo geçen pcye connectify ethernet diye bir program indirdim bizim bilgisayardaki wifiyi kullanabiliyodum fakat pc kapalıyken çalşmıyodu ve wifi kesilip duruyodu. arkadaşlar öneribileceğiniz hiç ' kesilmeyen ' ,virüssüz, ve pc kapalı iken bile çalışan program var mıdır?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. :)

programla değil cihaz alip repeater yapsan bile 7. kata yayin yapamazsin kablo çekip ucuna ap bağlarsan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 3 Şubat 2014; 19:00:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşında dediği gibi kablo çekmek en mantıklısı
  • arkadaşlar biz zaten interneti kablo ile paylaşıyoruzz ap nnedir biraz açıklarmısınız
  • bu arada arkadaşlar bizim evde modem var 1. katla paylaştığımız kabloyu modeme taksam wifi olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif_99

bu arada arkadaşlar bizim evde modem var 1. katla paylaştığımız kabloyu modeme taksam wifi olurmu

AP. access point demek kablolu baglantiyi kablosuza çevirmek içindir

ornek tp link 701nd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem WiFi Hızı
    8 ay önce açıldı
    cep wifi
    2 ay önce açıldı
    Wifi sorunu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerli TP-LINK kullanıcıları;

Genellikle Kablolu sinyali kablosuza çevirirken TL-WR ile başlayan serilerimiz önerilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.