mrb. öncelikle bilirkişi cvp yazarsa karmaşada olmaz arkadşlar bende 4portlu airties tek antenli modem var 3.katta oturuyorum zemin kata kardeşime kendi modemimin çıkış portlarından birinden zemin kata--(kablo)-- çekip aşşağıda kablosuz wifi olarak dönüştürüp kullanmak istiyorum odalar çapraz olduğu için sinyal 0 hiç gitmiyor vede bu konuda bazı söylentiler var bu cihazların bazı modemlerle biribriyle uyum sağlayıp, sağlayamaması gibi sorunlar oluyormuş bir kablosuz dagitici baglamak istiyorum..Bu konuda bazı kişiler bu isi Wireless Acces Point yapacagini, bir baskasida Wireless router`in yapabilecegini soylediler.. Bu ikisinide forumda arastirdim cesitlibilgiler var ama ben bir turlu iki arasindaki mana ve islev farkliligini anlayamadim vs aydınlatırmısınız ne almalıyım nasıl yaparım açıklayıcı olarak 60 tl kadar bütçem var syg.
smiyrna
kullanıcısına yanıt
Merhaba
Airties urunlerini severim yillardir da kullanirim..airties modeminizi markasinida yazmis olsaydiniz daha kararli yorumlarda bulunabilirdik
simdi modeminizin ve access pointinizinde ayni firmadan oldugunu var sayarsak...kablolu veya kablosuz olarak kullanilabilir
kablosuz olarak kendi bilgisayarinizda wireless alici orta noktaya AP ve internetinizi alacaginiz isinin modemi..yani AP aranizda kalacak
bu sekilde sonuca ulasilabilir
kablolu olarakta AP ye modemden kablo cekip evinizde uygun bir yere yerlestirerek kablosuz olarak ev icinde kullanabilirsiniz...airties mara cihazlar birbirlerine uyumlu,sorunsuz sekilde calisirlar
tituslivius
kullanıcısına yanıt
mrb airtes 6372 diye biliyorum kurulum cd sinde öyle yazıyor syg..
quote:
Orijinalden alıntı: smiyrna
mrb. öncelikle bilirkişi cvp yazarsa karmaşada olmaz arkadşlar bende 4portlu airties tek antenli modem var 3.katta oturuyorum zemin kata kardeşime kendi modemimin çıkış portlarından birinden zemin kata--(kablo)-- çekip aşşağıda kablosuz wifi olarak dönüştürüp kullanmak istiyorum odalar çapraz olduğu için sinyal 0 hiç gitmiyor vede bu konuda bazı söylentiler var bu cihazların bazı modemlerle biribriyle uyum sağlayıp, sağlayamaması gibi sorunlar oluyormuş bir kablosuz dagitici baglamak istiyorum..Bu konuda bazı kişiler bu isi Wireless Acces Point yapacagini, bir baskasida Wireless router`in yapabilecegini soylediler.. Bu ikisinide forumda arastirdim cesitlibilgiler var ama ben bir turlu iki arasindaki mana ve islev farkliligini anlayamadim vs aydınlatırmısınız ne almalıyım nasıl yaparım açıklayıcı olarak 60 tl kadar bütçem var syg.
eğer kablo çektiysen routerde olur ap de olur elinde kullanmadığın kablosuz modem bile olur fark etmez
smiyrna
kullanıcısına yanıt
Tamam
bi tanede airties Ap alin sorununuz cozulur
tarif ettigim iki sekildede baglanti saglayabilrsiniz
sağolun ama fiyatları tuzlu gibi baktımda 60tl civarı olanı varmıdır
quote:
Orijinalden alıntı: smiyrna
sağolun ama fiyatları tuzlu gibi baktımda 60tl civarı olanı varmıdır