Merhaba beyler.Şöyle bir durum oluşturmak istiyorum,Pek araştıramadım dh'ye koştum.Benim Pc'ye bağlı Kablosuz modemim var.Ben bunu komşuya,Bizim Pederin Televizyonuna,Bizim kardeşin Telefonuna,Kendi telefonuma,Bizim diğer kardeşin laptopuna açtım.Haliyle multiplayer oyunlarda ping vs uçuyor.Ben bu Kablosuz İnternet Paylaşımını oyuna gireceğim zamanlarda kesip,Oyundan çıkınca tekrar açabilirmiyim.Yani İnternet sadece benim bilgisayarıma çalışacak.Umarım anlatabilmişimdir.İsteyen cevaplasın.
TsmrT
kullanıcısına yanıt
Modeminin markası ve modeli nedir acaba? Ayrıca kablosuz mu bağlanıyorsun kablolu mu bağlanıyorsun? Ona göre yardımcı olalım.
TsmrT
kullanıcısına yanıt
mac adrsini öğren daha sonra modemden mac filtreleme bölümünden beyaz liste seç sonra kendi mac adrsini oraya ekle ve kaydet artık sen kendi mac adresini ordan silip daha sonra kara listeyi seçip kaydetmedikçe kime bağlanamaz
quote:
Orijinalden alıntı: pcdhcp
Modeminin markası ve modeli nedir acaba? Ayrıca kablosuz mu bağlanıyorsun kablolu mu bağlanıyorsun? Ona göre yardımcı olalım.
Tplink-TDW815N.Ethernet kablosunu takıyorum pc ye.Kablolu oluyor heralde.
TsmrT
kullanıcısına yanıt
Dostum 192.168.1.1 sayfasına girdiğinde;
* Arayüz ayarları
* Kablosuz
* Access Point devre dışı işaretlediğinde kablosuz bağlananlar kesilmiş olması gerekir. İşin bitince etkin hale getirirsin.
Ben Airties kullanıyorum modemde kablosuz ağı kapatıp / açmaya yarayan buton var. TP-Link' te yok sanırım.
Bunu internetten bulduğum kadarıyla yazdım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
TsmrT
kullanıcısına yanıt
Değerli Müşterimiz;
İstediğiniz ayar için Kablosuz Mac filtreme özelliği size yardımcı olucaktır. Bu ayar nasıl yapılandırmanız gerektiği bilgisi aşağıdaki gibidir.
- Cihazın Web Arayüzüne Giriş sağladığınızda ARAYUZ AYARLARI - KABLOSUZ menüsünden En altta Kablosuz Mac filtreleme bulunmaktadır. * Burada kendi bilgisayarınızın mac adresini yazdıktan sonra MAC FİLTRELEME seçeneğini aktif edip Bağlantıya izin ver dediğinizde sizin MAC adresinizden başka kimse modeminize bağlanamıyacaktır.
* Oyun bittikten sonra MAC FİLTRELEME seçeneğini devre dışı bıraktığınızda eskisi gibi herkez bağlanabilir.