Şimdi Ara

WiFi Adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır masaüstü bilgisayarımda wifi adaptörü olarak TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps kullanıyorum. Şu son günlerde 25 Mbps lik internetten en fazla 3 Mbps hız almaktayım. Belli ki benim adaptör cortladı . Yeni adaptör almak istiyorum sizce USB adaptör mü almalıyım yoksa N PCI adaptörler daha mı kullanışlıdır, daha iyi hız alır? Bir de 150 Mbps ile 300 Mbps arasındaki fark nedir? 300 Mbps daha fazla hız alır? Formunda başka yerde bu konu var mıydı bulamadım o yüzden yeni konu açtım kusuruma bakmazsınız umarım . Bir de önerebilirseniz marka model çok şahane olur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urci55 -- 4 Kasım 2014; 21:00:08 >

• 150Mbps ve 300Mbps bunlar veri aktarım hızıdır. Senin internetin ne geliyosa ondan fazlasını vermez. Örneğin bir modeme 2 kablosuz PC bağlı iki arasında veri aktarımı yaptığında belirgin bir şekilde farkedersin. Ama adaptörünü değiştirmeden önce kablolu bağlan tekrar hız testi yap adil kotayı aşmış olabilirsin :)
  • yok daha ayin basindayiz. adil kullanim kotasini gecince veya %80 ini gectigimde mesaj gelior bana. bir de telefonumdan hiz testi yapiyorum. telefon 10 kusur mbps hiz aliyor. adaptor 3-4 civari hiz aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.