Şimdi Ara

wifi adaptor yardim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wifi adaptorler ile ilgili bir sorum olacak,internette cesitli ozellikteki adaptorler arasinda fiyat farki kafamda soru isareti yaratti ornegin 500mw 6db anten olan 65tl iken 1000mw 30bd anten 40 tl veya 2000mw 48db anten de 40tl.
    Eger onemli olan mw gucu ise mw yuksek olan daha pahali olmasi gerekmez miydi.eger baska ozellikler onemliyse bunlar nelerdir?
    Kisaca wifi adaptor alirken hangi ozellikleri goz onunde bulundurmaliyiz?

• Arkadaslar yokmu bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurk53

Merhaba arkadaslar,
    Wifi adaptorler ile ilgili bir sorum olacak,internette cesitli ozellikteki adaptorler arasinda fiyat farki kafamda soru isareti yaratti ornegin 500mw 6db anten olan 65tl iken 1000mw 30bd anten 40 tl veya 2000mw 48db anten de 40tl.
    Eger onemli olan mw gucu ise mw yuksek olan daha pahali olmasi gerekmez miydi.eger baska ozellikler onemliyse bunlar nelerdir?
    Kisaca wifi adaptor alirken hangi ozellikleri goz onunde bulundurmaliyiz?

haklısınız, fakat piyasadaki coğu wifi adaptörleri üzerinde yazan 2000mW/1000mW doğru değer değil.
    Emin olmak isterseniz 2000mW denen adaptörlerin içini açarak wifi amplifierin modelini öğrenip internetten gerçekten ne kadar güç verdiğini öğrenebilirsiniz?

2000mw, 48db anten 40 tl diyen %99.999 yalnız ilan vermiş veya yanıltma yapıyordur!

Yüksek güclü ihtiyacınız varsa, wifi adaptörlerinden ziyade access point kullanmanız daha iyi olur.
    Gerçekten 1000mW gücü olan mikrotik routerlarının fiyatı $100 civarında!!!
    Duruma görede gücünü ayarlarsınız. Gereksiz yere uzun süreli, fazla güclü wifi adaptörleri kullanmak iyi değil, özelliklede bu adaptör hemen yanınızda duruyorsa.

• Bilgisayarimin wifi adaptoru arizalandigi icin boyle bir urun almayi dusunuyorum almiskende iyi bisey olsun dedim.ama yuksegk wifi gucu radyasyon bakimindan zararli olabilir dediginiz gibi.bahsettigim 2000mw 48db anten olan urunde yabanci bir sitede gordum orada 18dolar fiyati.ama bahsettigim fiyat dalgalanmasi da ayni sitede olunca baska ozelliklerde isin icine giriyormu diye dusundum.yaniltici olabilir bilemiyorum ama herzaman iyi mal iyi paradir.cevabiniz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa menşei ürünlerde bu değerlere dikkat edilir çin mallarında umursanmaz onun içinde çin ürünleri performansı daha iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.