< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wifi ağı sorunu
-
-
modemin kapasitesini aşıyorsun sorun bu... daha güçlü modeme geçmen gerek... -
Önerim Unifi ürünlerini kulanman. -
www.hepsiburada.comUbiquiti Ubnt Uap-Lr 2,4 Ghz Unifi Enterprise Ap-Long Range Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/ubiquiti-ubnt-uap-lr-2-4-ghz-unifi-enterprise-ap-long-range-300mbps-access-point-pm-bdbence163062
çok uçuk fiyatı var ama... -
fiyatlar şuan dolardan dolayı uygun bakmanı öneriyorum
aşağıya link bırakıyorum.
-
o sistemden nasıl performans laıyorsun acaba. yani data alış verişlerde, modeminin sahip olduğu bağlantı hızını, o dört repeater'da tam performas alabiliyor musun? boşuna sordum, alamıyorsun.
senin yapman gerek şu aslında. madem müstakil apartman, mesh sistemi kur. bu şekilde, cihazların konum olarak sabit de olsa, bahsettiğin o dört repeater'i görüyor ve anlık olarak farklı bağlantıları tercih etmeye çalışıyor olabilir. kararlılık olmayabilir yani. bunu ancak mesh ile aşarsın.
elindeki sisteme göre de şunları yapman kaçınılmaz. evindeki cihazlar hangi repeater'dan daha iyi sinyal alıyor ise bu bağlantıları sabitle ve bağlantı değişikliklerine karşı mac filtremele kullan. yani cihazlarını o dört repeater'a yay ve değişken bağlantıların oluşmasını önle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X