Şimdi Ara

WiFi bağlanılamıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün kafe de otururken Kafe'nin WiFi'sine bağlanmak için şifre istedim. Bağlanamadım,bağlanılamıyor hatasını aldım. Yardımcı olursanız teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer wifilerde sıkıntı yoksa kafe ile alakalıdır. Diğer sahıslar bağlanıp sen bağlanamıyorsan takipteyim. Üniversitenin wifisine bir tek ben bağlanamıyorum ne hikmetse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Diğer wifilerde sıkıntı yoksa kafe ile alakalıdır. Diğer sahıslar bağlanıp sen bağlanamıyorsan takipteyim. Üniversitenin wifisine bir tek ben bağlanamıyorum ne hikmetse

Sunucuya yönlendiriyor mu üniversiten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Diğer wifilerde sıkıntı yoksa kafe ile alakalıdır. Diğer sahıslar bağlanıp sen bağlanamıyorsan takipteyim. Üniversitenin wifisine bir tek ben bağlanamıyorum ne hikmetse

Hayır bağlanıyor yazısında kalıyor devamı gelmiyor . 2 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu neden basladı bilemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Hayır bağlanıyor yazısında kalıyor devamı gelmiyor . 2 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu neden basladı bilemiyorum

Çok olumsuz yorumlar yapıyorsun cihazın bile içi kararmış sen bi pikoloğa götür onu anca düzelir. Geliştirici olarak mı kullanıyorsun cihazı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok olumsuz yorumlar yapıyorsun cihazın bile içi kararmış sen bi pikoloğa götür onu anca düzelir. Geliştirici olarak mı kullanıyorsun cihazı?

Doğru diyorsun yorumlarda biraz aşırıya kaçtım

Hayır cihazda 8.1 full sürüm yüklü ya 1 ay civarı önce pc den yeni yazılım yükledim 2 hafta civarı öncede bu sıkıntı çıktı

• 3 arkadaştık. İkimizde wp diğerinde android vardı. Bizde bağlanmadı. Önceden bağlanmıştı ama bugün bağlanmadı. Not: Sadece android olan arkadaş bağlanabildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi bağlantı sorunları
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.