Bildirim
WiFi bağlanılamıyor hatası
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Diğer wifilerde sıkıntı yoksa kafe ile alakalıdır. Diğer sahıslar bağlanıp sen bağlanamıyorsan takipteyim. Üniversitenin wifisine bir tek ben bağlanamıyorum ne hikmetse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lily Allen
Diğer wifilerde sıkıntı yoksa kafe ile alakalıdır. Diğer sahıslar bağlanıp sen bağlanamıyorsan takipteyim. Üniversitenin wifisine bir tek ben bağlanamıyorum ne hikmetse
Sunucuya yönlendiriyor mu üniversiten? -
quote:
Orijinalden alıntı: Harrow35
quote:
Sunucuya yönlendiriyor mu üniversiten?
Hayır bağlanıyor yazısında kalıyor devamı gelmiyor . 2 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu neden basladı bilemiyorum -
quote:
quote:
quote:
Hayır bağlanıyor yazısında kalıyor devamı gelmiyor . 2 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu neden basladı bilemiyorum
Çok olumsuz yorumlar yapıyorsun cihazın bile içi kararmış sen bi pikoloğa götür onu anca düzelir.Geliştirici olarak mı kullanıyorsun cihazı?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır bağlanıyor yazısında kalıyor devamı gelmiyor . 2 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu neden basladı bilemiyorum
Çok olumsuz yorumlar yapıyorsun cihazın bile içi kararmış sen bi pikoloğa götür onu anca düzelir.Geliştirici olarak mı kullanıyorsun cihazı?
Doğru diyorsun yorumlarda biraz aşırıya kaçtım
Hayır cihazda 8.1 full sürüm yüklü ya 1 ay civarı önce pc den yeni yazılım yükledim 2 hafta civarı öncede bu sıkıntı çıktı
-
3 arkadaştık. İkimizde wp diğerinde android vardı. Bizde bağlanmadı. Önceden bağlanmıştı ama bugün bağlanmadı. Not: Sadece android olan arkadaş bağlanabildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X