Şimdi Ara

WİFİ bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yenı telefon aldım sony xperia xz1 yaklasık 2 hafta oluyor. telefonun wifi sınde sıkıntı oldugunu dusundum cunku aldıgımda normal wıfı calısıyordu sonrasında wifi baglantısının yavasladıgını ve baglantının koptugu oluyordu. telefona format attım duzeldı. aradan bırkac gun gectı yıne aynı sıkıntı cıktı. burada arkadasın bırı modemın fırmasını aramıs sıstem arayuzune baglanarak sıkıntıyı cozmus.ama nasıl cozdugunu yazmamıs. ben de 192.168.1.1 e gırdım baglı olan cıhazlara baktım 24mbt baglantı hızına kadar cıktıgını gordum evdekı 2 telefonun keza ayrıyetten 2 bılgısayar da oyle yuksek hızlı ama benım telefon 1 mbt gosterıyor ve maksımum 2mbt ye kadar yukselıyor dahasında telefonun baglantısı kopuyor. bu olay sadece benım evdekı modemde oluyor baska modeme baglandıgım zaman normal hızlı baglanıyor ve kesıntı de yasamıyorum. sıstem arayuzune baktıgım zaman arkadasların bılgısayarları ve telefonlarının adres kaynagı dhcp ıken benım telefonda kaynak statık dıye gecıyor. ben de benım telefonla baglanırken manuel dhcp secıyorum ama sıstemde statık dıye gecıyor. cozum yolu gosterırsenız sevınırım.

modem markası zxtel vmg 3312 b10a
    fırma ttnet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.