Şimdi Ara

WiFi Bağlantı Sorunu ( Çok Enteresan )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Hp Pavillion 6640et laptopum ve USR9111 marka kablosuz modemimi 2008 yılından beri sorunsuz kullanıyordum. 2 hafta önce bilgisayarın ekran kartı çipi arızalandı (Buradan arızayla alakalı konu ). Tamirci bunu yaptı.Neyse eve geldim ve normal tanımlı olan şifremle kablosuz ağa bağlanamadım. Full çekmesine rağmen Bağlanıyor yazıyor ve bu yazı 5 sn sonra kayboluyor. Kabloyla bağladım on numara hemen bağlandı. Sorun yok. Modemde sorun vardır dedim. Telefon wifiye hiç sorunsuz bağlanıyor. Şu an kablosuz bağlanabilmek için önce kabloyu takıyorum.Kablodan internet gelince Kablosuz ağa bağlanmaya çalışıyor ve bağlandı diyor.Kabloyu çıkarıp kablosuza devam ediyorum. Ve bunu hergün yapıyorum. Akşam eve gelince yine aynı sorun. Direk bağlantı kuramıyorum sorunum bu. Bu sorunu yaşayan bi arkadaşımız çözdüyse bilgi aktarabilir mi ?

• bigfree_35 B kullanıcısına yanıt
    ip verilmiş olabilir kablosuz bağdaştırıcıya, ayarlarına bakmanda fayda var
  • modeme reset at dene derim
  • çözdüm arkadaşlar Modemin içine girince Wireless Ayarlarında WMM Mode seçeneği varsayılanda enable oluyor. Bu seçeneği Disable olarak işaretledim hiçbir sorun kalmadı. Modem alacaktım nerdeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.