Şimdi Ara

Wifi ile bb mesenger bağlanması (bold 9700)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde ve işte her zaman Wi-Fİ bağlantım var, peki bunu kullanarak bb mesengerdan yazışma yapabilirmiyim.

ğer oluyorsa nasıl bir ayar gerekiyor?

Bilenleriniz varsa şimdiden teşekkür ederim...

• BlackBerry Messenger uygulamasında oturum açmanız veya oturumu kapatmanız gerekli değildir. Bir kablosuz ağa bağlı olduğunuz sürece BlackBerry Messenger sayesinde BlackBerry Messenger kişileri ile bağlantınızı koruyabilirsiniz.

diye bir ibare var resmi sitesinde ama ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafasd

Arkadaşlar Merhaba,

Evde ve işte her zaman Wi-Fİ bağlantım var, peki bunu kullanarak bb mesengerdan yazışma yapabilirmiyim.

ğer oluyorsa nasıl bir ayar gerekiyor?

Bilenleriniz varsa şimdiden teşekkür ederim...

bb messenger uygulamasini kullanabilmeniz icin bis aboneliginizin olmasi lazim. aksi halde kullanamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john86 -- 4 Ocak 2011; 12:32:44 >
  • Eminmisiniz.
    bu bis nedir tam bilmiyorum ama Wİ Fİ ne işe yarıyor o zaman....
  • %110 emınım hıc suphenız olmasın :) wıfı ıle browserdan nette dolasabılırsınız. eger bıs abonelıgınız varsa bu bbm ı(blackberry messenger) wıfı ıle de kullanabılırsınız ama bıs varsa bu da greksız.

bis denen şey rim firmasının blackberry telefonları ıcın saglamıs oldugu internet paketıdır en basıt tabırıyle.
  • BİS (Blackberry Internet Service) olmadan çalışmaz bbm
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.. Ama bu BB nin büyük ayıbı... Kesinlikle çalışması lazımdı, İnşallah ileride düzeltirler bunu...
  • BBM yerine whatsapp programını kullanabilirsiniz eğer yazışmak istediğiniz kişilerin de bunu kullanmasını sağlarsanız.
  • ARKADAŞLAR. BB 9800 KULLANIYORUM. FAKAT BIS ABONELİĞİM YOK. BBM E Wİ-Fİ UZERİNDEN BAĞLANIP KONUŞUYORUM. EKSTRA BİR ÜCRET GELİRMİ OPERATÖRDEN???
  • Bis olmadan bbm kullanilmazki yaw.. Peki bisiniz olmadan telefonun kendi facebook uygulamasini acabiliyor musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Bis olmadan bbm kullanilmazki yaw.. Peki bisiniz olmadan telefonun kendi facebook uygulamasini acabiliyor musunuz??

bdurmus bunu sen mi soruyorsun? kendi konunda zaten açıkladın ki bunları, yanılıyor muyum?
  • Yaniliyorsun hocam.. Ben bis ile kullanilir yazdim.. Sahsen bisim olmadigi icin bbm kullanamiorm..

Edit: kullanan arkadasta nasil kullaniyor cok merak ettim walla, gercekten boyle bisey varmi yoksa bbm degilde baska bsy mi kullaniyor.. Yada bis aboneligi varda haberimi yok :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 2 Mayıs 2011; 10:41:55 >
  • quote:

Yaniliyorsun hocam.. Ben bis ile kullanilir yazdim.. Sahsen bisim olmadigi icin bbm kullanamiorm..

Edit: kullanan arkadasta nasil kullaniyor cok merak ettim walla, gercekten boyle bisey varmi yoksa bbm degilde baska bsy mi kullaniyor.. Yada bis aboneligi varda haberimi yok :p

Tamam kusura bakma o zaman Bende bu aralar blackberyy alıcam da formda gezerken kafam karıştı herhade.
  • valla bb almak zor iş, çok çetrefilli telefon
  • quote:

valla bb almak zor iş, çok çetrefilli telefon

Aynen valla. BIS'siz kullanacağım için uygulamalardan hangisini kullanabilirim diye araştırıyorum paso
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

quote:

Aynen valla. BIS'siz kullanacağım için uygulamalardan hangisini kullanabilirim diye araştırıyorum paso

çok fazla yararlı uygulama var aslında.. ama tabi mesela maillerin senin için çok önemliyse, geldiği anda haberin olsun istiosan.. yada bbm kullanmak istiosan falan bis şart.. ama bunlar çok önemli değilse birçok şeyi muadili uygulamalarla yapabiliosn tabi uygulamalar diye de bi konu açmıştım baktın mı oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 2 Mayıs 2011; 12:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nenly

ARKADAŞLAR. BB 9800 KULLANIYORUM. FAKAT BIS ABONELİĞİM YOK. BBM E Wİ-Fİ UZERİNDEN BAĞLANIP KONUŞUYORUM. EKSTRA BİR ÜCRET GELİRMİ OPERATÖRDEN???

hocam bi cevap bekliyorum valla çok merak ettim.. cidden bis olmadan bbm kullanabilior musun?? soru sormuşsun ama sonra bakmak için girmedin heralde.. bide dediğim gibi telefonun kendi üzerindeki facebook, twitter, msn vs. gibi uygulamalarıda kullanabiliyor musun??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

quote:

çok fazla yararlı uygulama var aslında.. ama tabi mesela maillerin senin için çok önemliyse, geldiği anda haberin olsun istiosan.. yada bbm kullanmak istiosan falan bis şart.. ama bunlar çok önemli değilse birçok şeyi muadili uygulamalarla yapabiliosn tabi uygulamalar diye de bi konu açmıştım baktın mı oraya

baktım baktım hatim bile ettim mailler benim için önemli değil.. önemli olan net konusu. facebook twitter msn diyelim bide rahatça(iphone'daki gibi) gezebilme..

• facebook ve twitter sayfalarını tarayıcıdan açarsın.. bunların chat i ve msn içinde nimbuzz yada im+ lite yüklersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.