Şimdi Ara

WİFİ ' İLE HIZ YARIYA DÜŞÜYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İlginç bir durum yaşıyorum. Beni aydınlatırsanız çok memnun olacağım .

TTNET 16 MB' kadar limitsiz internet kullanıcısıyım. "AİRTİES RT-206" modem kullanıyorum. İnternet hızımı ölçtüğümde 13-14 MB arası değer alıyorum. Ping olarak da 7-8 MS (genelde) çıkıyor.

İnternetim de hız testi yaptığım zaman bir dalgalanma da görünmüyor. Aslında iki sorunum var.

1) Hızım yukarıda belirttiğim gibi olduğu halde film veya video izlerken sürekli takılıyor. Çözünürlük olarak yüksek izlemediğim halde. 720p izlemek istiyorum ama donuyor sürekli. (480p de aynı problem oluyor.)

2) Telefon yada wifi ile bağlandığım herhangi bir cihazla hız testi yaptığımda en fazla "7MB" değer alıyorum. Burasını anlayamadım bir türlü. Dibine kadar giriyorum modemin değişen bir şey yok. Net te araştırmada yaptım ama konuyla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım.

Abilerim, kardeşlerim bunlar hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer. Anlam veremiyorum çünkü bir türlü.

Şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagirtmis -- 16 Mayıs 2015; 14:34:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.