Şimdi Ara

Wifi ile İnternete Girilebilecek Cep Telefonu Tavsiyesi (Bütçe 300 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL bütçem var, eşim için özellikle facebooka wifi ile sorunsuzca girebileceği bir telefon arıyorum. Samsung'un bu tarzda modelleri olduğunu hatırlıyorum ama bir çok modeli olduğu için kafam karıştı. En iyisi bilenlere danışayım dedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 300 tl ye galaxy pocket ve galaxy y var ikisinde de wi-fi mevcut. bir de LG L3 II var 350 civarı. yine 350 tl civarı huawei g 330 var.
  • ben pocket kullanıyorum wifi sinden gayet memnunum ben karşı binadaki ağa bağlanıyorum kesilme falan olmuyor ama oyun oynuyamazsın bu telefonla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, tavsiyelerinizi değerlendircem ;)
  • buhari B kullanıcısına yanıt
    BlackBerry curve 8520 al 300 tl çok karizmatik ama uygulama açısından sıkıntılı ve ayrıca VPN ye bağlanamıyosun sadece youtubeden video açıyodu kapanınca telefondan video izleme yeteneğin gitti diyebiliriz. ŞARJI 1 gün rahat gidiyor(aktif kullanıyorum) yaklaşık 1 saat de full doluyor bende anlamadım. ÇOK SAĞLAM yerlere at,sektir, en ufak bi göçme olmuyor ama ölü pikel sorunu olabiliyor ben fazla takmıyorum benimkindede var ama kim uğraşır ki Mesajlaşmak çok eğlenceli resmen oyun gibi 2-3 ay sonra bakmadan yazabiliyorsun dandik telefonlar alıcağına BlackBerry al artık firma battı ama pişman olmazsın çünkü 300 tl ye alıcağın telefon oyuncak gibi durucak ama BlackBerry ye arkadaşlarına karizmatik göstericek bi telefonun oluyor. AMA telefonu kapatınca yaklaşık %20 şarj yiyo ve 10 dk da açılıyor. AMA SENİ 2 sene rahat idare eder..... SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: buhari

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL bütçem var, eşim için özellikle facebooka wifi ile sorunsuzca girebileceği bir telefon arıyorum. Samsung'un bu tarzda modelleri olduğunu hatırlıyorum ama bir çok modeli olduğu için kafam karıştı. En iyisi bilenlere danışayım dedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/zte-grand-x/productDetails.aspx?productId=telcepztegrandx&categoryId=371946
    http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-u8850-vision/productDetails.aspx?productId=telcephuau8850&categoryId=371946
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-evo-e40/productDetails.aspx?productId=telcepdke40&categoryId=371946

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung galaxy young al android sürümü 4.1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZTE ve Huawei modellerine bakın samsungun modellerinden uzak durun pişman eder adamı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.