Arkadaşlar karşı komşumda kablosuz modem var ve interneti paylaşacağız bendeki masa üstü bilgisayara wifi adaptör taktım 2 çubuk görüyor ama bağlanımıyor sinyal kalitesini artıra bileceğim bir ürün tavsiyesi istiyorum....ben bir iki internetten buldum ama siz ne önerirsizini hangisi daha çok işime yarar ....
1-) Tp-Link TL-WA830RE 300Mbps Kablosuz N Menzil Genişletici 2-) Tp-Link TL-WA850RE 300Mbps Evrensel Kablosuz N Menzil Genişleticisi
hızlı cevap için teşekkürler hocam...bir şey daha sorayım.....alt komşumda masa üstü bilgisayardan internete girmek istiyor bu cihaz aynı zaman wifi adaptörün işinide görürmü....yoksa o bilgisayar için farklı bir ürün mü önerirsiniz.... yani anlayacağınız ikimiz içinde en iyi çözüm hangi kombinasyonla olur......
hızlı cevap için teşekkürler hocam...bir şey daha sorayım.....alt komşumda masa üstü bilgisayardan internete girmek istiyor bu cihaz aynı zaman wifi adaptörün işinide görürmü....yoksa o bilgisayar için farklı bir ürün mü önerirsiniz.... yani anlayacağınız ikimiz içinde en iyi çözüm hangi kombinasyonla olur......
Arkada 4 tane lan girişinden interneti komşunuza verebilirsiniz kablo ile yani dediğiniz evet...