Şimdi Ara

Wifi internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karşı komşumda kablosuz modem var ve interneti paylaşacağız bendeki masa üstü bilgisayara wifi adaptör taktım 2 çubuk görüyor ama bağlanımıyor sinyal kalitesini artıra bileceğim bir ürün tavsiyesi istiyorum....ben bir iki internetten buldum ama siz ne önerirsizini hangisi daha çok işime yarar ....

1-) Tp-Link TL-WA830RE 300Mbps Kablosuz N Menzil Genişletici
    2-) Tp-Link TL-WA850RE 300Mbps Evrensel Kablosuz N Menzil Genişleticisi

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6863-tp-link-tl-wr740n-wds-ayarlari-repeating-uni-repeating-client-kablosuz-alip-hem-kablosuz-hemde-kablolu-verme/
    Bu cihazı internetin en iyi çektiği yere konumlandırın.

hızlı cevap için teşekkürler hocam...bir şey daha sorayım.....alt komşumda masa üstü bilgisayardan internete girmek istiyor bu cihaz aynı zaman wifi adaptörün işinide görürmü....yoksa o bilgisayar için farklı bir ürün mü önerirsiniz.... yani anlayacağınız ikimiz içinde en iyi çözüm hangi kombinasyonla olur......

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal311

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6863-tp-link-tl-wr740n-wds-ayarlari-repeating-uni-repeating-client-kablosuz-alip-hem-kablosuz-hemde-kablolu-verme/
    Bu cihazı internetin en iyi çektiği yere konumlandırın.

hızlı cevap için teşekkürler hocam...bir şey daha sorayım.....alt komşumda masa üstü bilgisayardan internete girmek istiyor bu cihaz aynı zaman wifi adaptörün işinide görürmü....yoksa o bilgisayar için farklı bir ürün mü önerirsiniz.... yani anlayacağınız ikimiz içinde en iyi çözüm hangi kombinasyonla olur......

Arkada 4 tane lan girişinden interneti komşunuza verebilirsiniz kablo ile
    yani dediğiniz evet...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.