Şimdi Ara

Wifi Kamera İçin İnternet Bağlantısı Yöntemi Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba. Şu hususta önerilerinizi almak istiyorum. Köyde olmadığımız zamanlarda evimizin etrafını gözlemlemek için bir wifi kamera satın aldım. Köyde aktif bir internet bağlantım yok. Kullanmadığım bir hattım ve cep telefonum var. Hotspot yöntemi ile internet bağlantısını sağlamayı düşündüm. Bu yönde bir deneme yaptım ancak telefon şarjı çok hızlı tükeniyor, telefonu sürekli şarjda tutmak gerekiyor ki bu da beni batarya patlar vs. gibi korkulara itiyor. 4G bağlantılı modemleri de inceledim ancak kafamı hep karıştırdılar. Bana 4G ile internet sağlayacağım bir modem, cihaz önerisi sunabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba Forumdaş,

Aslında solar panelli 4G'li güvenlik kameraları var keşke onlardan alsaymışsın. Tabi fiyatlarını bilmiyorum.

Herhangi bir bataryasız 4G modem işini görecek diye düşünüyorum. Örneğin TP Link TL-MR100 düşünebilirsin.

Telefon seçeneğinde bataryanın patlamasından endişeleniyorsan, çok ekstrem bi şey anlatayım: Bataryayı bypass edebilirsin... Telefonun hangi model bilmiyorum da, bataryası ölen tabletleri öyle yapıyorum, bataryayı çıkarıp, anakartı doğrudan USB'den gelen kabloyla besliyorum. Pil %100 doluyken 4.2 volt veriyor, USB'den dolayı 5 Volt gidiyor ama çok araştırmama rağmen sorun çıkmadı bugüne kadar. (Yine de anakart zarar görür dersen, LM7805 voltaj regülatörüyle veya 2 tane 1N4007 diyotla sağlanabilir 4.2 değeri)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.