Şimdi Ara

Wifi kapandığında kontör gitmesini engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. i5 kullanıyorum, wifi bağlantısı kesildiğinde otomatik 3g'ye bağlanıyor bu da kontörlerimin gitmesine sebep oluyor. Kontör gitmesini nasıl önleyebilirim?

Ayarlardan 3g'yi kapattım ama bu kez de wifi kesildiğinde "E" simgesi internet bağlantısı işini görüyor.

Ve ne zaman ki arkaplanda çalışan Facebook uygulamasını kapatsam, wifi kapalı olduğunda bile E simgesi sayesinde bildirim almaya devam ediyorum. Wifi kapandığında internete girmesini engellemek istiyorum kısaca.

• Turkcell arıyorsun hattımın internet erişimi kapatırmak istiyorum diyorsun. Sonra bayramdan önceden aynı şekilde açtırıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan ayarı yok mudur bunun? Turkcell'le muhattap olmak istemiyorum da.
  • Ayarlar-Genel-Hücresel-Hücresel Veri'yi kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar -> Genel -> Hücresel -> Hüresel veri ve 3G kapalı konumda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

Ayarlar-Genel-Hücresel-Hücresel Veri'yi kapat.

Bunu yaprsam wifi kapandığında internete girmesi önlenecek mi?
  • @heWolf evet hocam wifi kapandığında cihaz nete bağlanmayacak ve kontörünüz de gitmeyecek.

• quote:

@heWolf evet hocam wifi kapandığında cihaz nete bağlanmayacak ve kontörünüz de gitmeyecek.

Teşekkür ederim cevaplar için. Yapıyorum şimdi. Bir de bir şey soracağım, 3g kapalı olduğunda iphoneumu buldaki konumlandırma çalışacak mı?
  • Turkcelli aramanıza gerek yok girin turkcell in sitesine online işlemlere gir ordan online destek var ordan konuşup hallediyosun. Ben öyle kapadım telefonumda hep para gidiyordu çünkü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: heWolf

quote:

@heWolf evet hocam wifi kapandığında cihaz nete bağlanmayacak ve kontörünüz de gitmeyecek.

Teşekkür ederim cevaplar için. Yapıyorum şimdi. Bir de bir şey soracağım, 3g kapalı olduğunda iphoneumu buldaki konumlandırma çalışacak mı?

Hücresel veri telefonunun internetini tamamen kesiyor. Yani 3G acık olup hücresel veri kapalı olsa da İnternet'e bağlanmaz. Ayrıca telefonumu bul özelliği internetten yararlanıyor. Bu yüzden hücresel veriyi kapattığında, telefonun da wifi noktasına bağlı değilse, telefonumu bul özelliğini kullanamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: benim2

quote:

Orijinalden alıntı: heWolf

quote:

Hücresel veri telefonunun internetini tamamen kesiyor. Yani 3G acık olup hücresel veri kapalı olsa da İnternet'e bağlanmaz. Ayrıca telefonumu bul özelliği internetten yararlanıyor. Bu yüzden hücresel veriyi kapattığında, telefonun da wifi noktasına bağlı değilse, telefonumu bul özelliğini kullanamazsın

Anladım. Öyleyse internet paketi almaktan başka çare kalmadı bize.

• iPhone'a internet paketi şart zaten bence ;) uygun bir fiyata, mümkünse sınırsız seçeneği olan bir paket seçerseniz sizin için iyi olur diyor düşünüyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.