merhabalar. hp pavilion dv3-4150st model laptopumda dahili bluetooth bulunmadığından vede usb bluetooth kullanmak istemediğimden (çünkü sadece 2 adet usb portu var) dahili bir bluetooth edinme yoluna gittim. bunun için atheros ar9285 802.11bgn model wifi kartını söküp bunun yerine broadcom BCM94312HMGB - 802.11g and Bluetooth 3.0 Half MiniCard taktım. ancak laptopun açılışında siyah ekranda 104 nolu hata kodu altında desteklenmeyen wifi kart sorunu verdi. wifi kartını değiştirerek sistemi yeniden başlatmam hususunda uyarı verdi. broadcom marka kart hp dm1 1010et modelinden çıkma. bu uyumsuzluk probleminin sebebi ne olabilir. eğer giderilebiliyorsa nasıl giderebilirim.
arkadaş sitede hiç uzman yokmu?
Bu iş uzmanlik gerektirmiyor ki... hp lerin bazilarinda bu tip secme durumlari olabiliyor bunu biosun icine entegre ediyorlar modeller icinde mesela sadece atheros wireless bulunuyor hic intel yada broadcom bulunmuyor. gidip wireless degistirdiginizde aynen bu sekilde calismiyor. illaki modelin destekledigi wireless modellerinden birinden edinmeniz gerekiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Bu iş uzmanlik gerektirmiyor ki... hp lerin bazilarinda bu tip secme durumlari olabiliyor bunu biosun icine entegre ediyorlar modeller icinde mesela sadece atheros wireless bulunuyor hic intel yada broadcom bulunmuyor. gidip wireless degistirdiginizde aynen bu sekilde calismiyor. illaki modelin destekledigi wireless modellerinden birinden edinmeniz gerekiyor...
fabrika çıkışı wifi kartı dışındaki tüm wifi kart modellerini engellemiş olabilirlermi. uyumlu kart modellerini nasıl öğrenebilirim. veya sadece dahili bluetooth modülü montajı yapılabilirmi?
hem bluetooth hem wireless olanlar sanirim desteklenmez ama gene de download sitesine gidip bir bakin... ayni surucu ile tanınan wireless + bluetooth diye gorunur zaten. Sadece dahili bluetooth istiyorsaniz neden hp servisine sorup bilgi almiyorsunuz. bendeki A7sv nin bluetooth u mesela yoktu ben kendim aldim taktim... yuvasi varmis hali hazirda taktim kullaniyorum su anda sorunsuzca