Şimdi Ara

Wifi Kullandırmayan Operatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni numaramı turkcelle taşıdım. Önce biraz çekindim verdiği internet falan bana yetecek mi diye çünkü yolda baya vakit geçiyorum o zaman da telefonumla baya oyalanıyorum. Daha paketimin kendi internetini harcayamadım bile öyle söyleyeyim. Dergilik indiriyorum yolda okuyayım diye dergiliğe özel gb veriyo. fizy indiriyorum yine paketten yemiyo. yok salla kazanı bilmemnesi falan sürekli bi internet hediyesi geliyo. bi de numaramı taşıdığımda kapıma getir olayıyla taşıdım. onda da bi 8 gb hediyeyle taşıdılar. şu an gbların içinde yüzüyorum bakalım hep böyle mi devam edecek

• 3 vakit sonra

- abv fizynin her şarkı yok çoğu 30 sn
    - salla kazandan sürekli konuşma, indirim geliyor internet vermiyor
    - dergilik iyice kötü oldu okuduğum dergiler paralı oldu ühühü

🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen yenisin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    aynen. Ama yine de diğer operatörler gibi bırakmıyor türkcell. Hepsini denedim pahalı görünmesine rağmen en hesaplı türkcell oldu.

• Biz 3 yıldır wifi kullanmıyorz.
  • Mine Güçlü6 kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell Plantinum 15GB abonesiyim.

iPhone kullanıcısı olarak çoğunlukla internet radyosu (karnaval, power fm, radyo Land ve açık radyo) ve podcast kullanıyorum. Bu sebeplerden 1 ayda 13 ile 16 GB internet kullanıyorum.

Sende kendi kullanımına &öre hesaplayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 20 Temmuz 2018; 17:08:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 yil kadar platinum kullandim 10-12 gb olan paketleri son 4-5 aydir telekomdayim. Turkcellde odedigim fatura 79 ile basladi 95 ile bitti. İlk telekoma gectim prime exper 10 gb tarifesi ve 45 tl oduyirdum sonra ayni fiyata efsane 20 gb cikti hemen bi vodafone git gel yapip ona gectim ve bi turkcell kalitesi vermesede gayet memnunum. Yari fiyat verip 2 kat internetim var fizy gibi muud muzik var tivibu go super paket hediye 150 gb bulut hediye ilk 3 ay 30 gb internet hediye.

Simdi tum bunlar varken goz gore gore kaziklanmanin alemi yok. Evet turkcell cekim kalitesi kesinlikle daha iyi bunu tartismam bile ama zaten zamanimim %99u ayni bolgede geciyor ayda yilda bir sag sola gittigimde de cok ahim sahim sorun yasamadim. O yuzden bastan iyi gelen turkcell sonradan diger operatorlerdeki kampanyalari gordukce ben niye buladar cok oduyorum dusuncelerine sevk etmeye basliyor insani. Umarim siz hep memnun kalirsiniz 😬

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Yani cok haklısınız bazıları kendini kandırmayı çok seviyor turkcell iyi tt cekmiyor fln diye, vodafone gerçekten cok kötü ama tt hiç bir zaman üzmedi tek kusuru her daim derim vowifi yok

• Haftalık 3 gb sallakazandan haftalık 1 gb da dergilikten kazandım. Bilgi yarışmasını da kovalıyorum da 50 mgdan sonraki sorular zorluyor. 7 gb 500 dk 1000 sms + ev 16 mba kadar 115

• 1 yıldır 3+3 gb gece gündüz tarifesini kullanıyorum . Mobil veri günün 18-20 saati açık . Yaptığım şeyler Twitter , DH F uygulaması , spotfy ,haberler falan . Bana her ay yetti bazı aylar da 500 mbye yakın arttı.
    Bir kez olsun dergilik bip fizy kullanmadım. hepsi boşa gitti :)
    Taahhüt bittiği için şuan 4+4 gece gündüzü aldım . bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
  • 35 tl ödüyorum ama internetin nereden geleceğini biliyorum.

• 3 operatöründe en yüksek tarifeleri kullanan biri olarak verdiğim parayı sonuna kadar hakeden tek operatör Turkcell'dir. Sürpriz nokta, salla kazan vs. olmasa bile yine kullanmaya devam ederim. Bunlarla birlikte zaten katbekat fazla gb kazanılabiliyor ve neredeyse ay boyunca internetim bitti diye sızlanmıyorsunuz.

Kerizmiyim o kadar para vereyim diyen tiplerden de gına geldi. Kimsenin cebi kimseyi ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 21 Temmuz 2018; 16:43:46 >
  • sanirim turkcellin sahibisiniz.. millet burda birbirini uyandirmaya calisiyor. şeytanin bile duşunmedigini dusunen bu kan emicileri savundugunuz icin ne deyim size.. amacim sizinle polemik olusturmak degil, ama millet birakin konussun tartissin siz okumayin.. oparatorunuzle mutluysaniz bu forum konusuna girmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC528D601

sanirim turkcellin sahibisiniz.. millet burda birbirini uyandirmaya calisiyor. şeytanin bile duşunmedigini dusunen bu kan emicileri savundugunuz icin ne deyim size.. amacim sizinle polemik olusturmak degil, ama millet birakin konussun tartissin siz okumayin.. oparatorunuzle mutluysaniz bu forum konusuna girmeyin..
    Herkesin kafası çalışıyor diye tahmin ediyorum.

Ayrıca tabiiki de Turkcell sahibi değilim, aynı anda 3 operatörüde kullanan biri olarak aldığı parayı hakeden tek operatör Turkcell'dir. Aldığım hizmetten de son derece memnun olduğum için "yediğin kaba pisleme misali" savunma hakkım bulunuyor.

Sırf 3 5 lira kâr edicem diye kullandıgınız o operatörleri (kesinlikle tt kullanan tayfa Turkcell'e düşmandır ve tt kullanıyorsun diye tahmin ediyorum)Turkcell ile aynı kefeye koymayın.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    2012’ye kadar Avea fanatiğiydim. Evet, 4,5G’den sonra düzelmeler oldu ama altyapıda bir çok şey aynı. Turkcell’de çok kolay kullandığım bazı servisleri Türk Telekom Mobil’de efektif olarak kullanamıyorum. Mesela telesekreter. Pek çok kimse kullanmasa da ben operatörün sunduğu telesekreter hizmetini sıklıkla kullanıyorum.

Ayrıca Türk Telekom’da Mobil imza olmasına rağmen Turkcell’den Mobil imza almak ve kullanmak daha kolay. Vodafone’da 1 sene öncesine kadar Mobil imza yoktu. Bu arada mobil imza ile e-imza (e-güven) birbirine karıştırılmasın.

Ayrıca Türk Telekom’da oLMaYan VoFi (HDSeS) özelliğini Turkcell’de efektif olarak kullanabiliyorum. Hatta SMS’ler bile VoFi üzerinden geliyor Turkcell’de. VoFi Vodafone’da olmasına rağmen sms’leri voFi üzerinden alamıyorsunuz.

Benim için sadece ucuz konuşma ve internet değil sunulan servislerin kesintisiz ve kaliteli olarak sunulması önemli. Türk Telekom altyapıya sahip olmasına rağmen tüketici tarafında bazı servisleri efektif ve kesintisz olarak sunamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

2012’ye kadar Avea fanatiğiydim. Evet, 4,5G’den sonra düzelmeler oldu ama altyapıda bir çok şey aynı. Turkcell’de çok kolay kullandığım bazı servisleri Türk Telekom Mobil’de efektif olarak kullanamıyorum. Mesela telesekreter. Pek çok kimse kullanmasa da ben operatörün sunduğu telesekreter hizmetini sıklıkla kullanıyorum.

Ayrıca Türk Telekom’da Mobil imza olmasına rağmen Turkcell’den Mobil imza almak ve kullanmak daha kolay. Vodafone’da 1 sene öncesine kadar Mobil imza yoktu. Bu arada mobil imza ile e-imza (e-güven) birbirine karıştırılmasın.

Ayrıca Türk Telekom’da oLMaYan VoFi (HDSeS) özelliğini Turkcell’de efektif olarak kullanabiliyorum. Hatta SMS’ler bile VoFi üzerinden geliyor Turkcell’de. VoFi Vodafone’da olmasına rağmen sms’leri voFi üzerinden alamıyorsunuz.

Benim için sadece ucuz konuşma ve internet değil sunulan servislerin kesintisiz ve kaliteli olarak sunulması önemli. Türk Telekom altyapıya sahip olmasına rağmen tüketici tarafında bazı servisleri efektif ve kesintisz olarak sunamıyor.
    Bu durum kisiden kisiye degisir. Mesela telesekreter ozelligi hic kullanmayacagim bisey. İmza olayida oyle. Vowifi olayi evet guzel olmasini isterim ama olmayincada gorusmelerinizde olagan ustu degisimler olmuyor. O yuzden size hitap eden uygulama ve ozellikler olmazsa elbetteki iygun fiyat ve yuksek tarifeler olmasi cok onemli olmayabilir. Ama bu tarz seylere ihtiyac duyan sayisi duymayanlara gore cok daha az. O yuzden yuksek kotalı internet insanlari artik en cok aradiklari ozellik paketlerde.

• Turkcell de 40gb a 165 TL veriyorum.

TT da en yüksek paket 25gb oda 89 TL, ufak bir hesapla 10+6gb ek paketlerle beraber 160 TL ediyor.

E ben turkcell de 165 veriyorum, telekom bi yerde iyi bi yerde kötü. Turkcell heryerde stabil bi hizmet veriyor arkadaş

Bunca zamanda Turkcell in verdiği hediyeler cabası. (Salla kazan, sürpriz nokta vs. derken en az 6 7 gb banko her ay.)

Demek ki keriz değilmişiz.(turkcell kullananlara keriz diyen kekoslavakyalılara)

Telekomda ki tarifem, bi 30gb verdi 3 aylık ama onuda evde iyi çektiği için gittim kafama göre film falan indirdim. Onun haricinde işyerimde çekmediği için mevcut paketi kullanamıyorum bile. (Kalan 20 ilede film indirim bugün, iyi aklıma geldi)

Haybeye 45 lira veriyorum, ama olsun belki bigün turkcell in çekmediği ama tt çektiği yere denk gelirsem işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 24 Temmuz 2018; 15:25:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.