Şimdi Ara

wifi menzil genişletici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kouyu doğru yeremi açtım emin değilim ilgilerler doğru yere taşırsa sevinirim.

sorunum bilgi almak ben wifi adaptör kullanıyorum ama sürekli laptobumda birşey takılı gezmekten hoşnut değilim sürekli doğru sinyal yakalmak için anten oynamalar falan wifi menzil genişleticiyi araştırdım ancak kafa takılan sorun ben bu mezil genişleticiyi alırsam kurulumda hangi wireless ağına bağlanacaksam o ğaın arayüzünde yani modemindede ayar yapmalımıyım.

benim istediğim aparat fişe takıcam çevredeki tüm ağları görücek ve o ağları tekrardan güçledirip tekrar çevreye yayıcak yaydığı ağlar üzerinde hiçbir ayarlama yapma gereği olmuyacak böyle bir aparat varsa ismini öğrenmek istiyorum...

• şifresiz ağ bulup devamlı bağlanmak pek hoş değil internet paketi alın kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: greeneroy

merhaba kouyu doğru yeremi açtım emin değilim ilgilerler doğru yere taşırsa sevinirim.

sorunum bilgi almak ben wifi adaptör kullanıyorum ama sürekli laptobumda birşey takılı gezmekten hoşnut değilim sürekli doğru sinyal yakalmak için anten oynamalar falan wifi menzil genişleticiyi araştırdım ancak kafa takılan sorun ben bu mezil genişleticiyi alırsam kurulumda hangi wireless ağına bağlanacaksam o ğaın arayüzünde yani modemindede ayar yapmalımıyım.

benim istediğim aparat fişe takıcam çevredeki tüm ağları görücek ve o ağları tekrardan güçledirip tekrar çevreye yayıcak yaydığı ağlar üzerinde hiçbir ayarlama yapma gereği olmuyacak böyle bir aparat varsa ismini öğrenmek istiyorum...

Ev içinde sorun yasiyorsaniz tplink740 isini fazlasıyla gorecektir bu cihazla kablosuz alip hem kablolu hemde kablosuz nete cikabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki bu cihaz o ağa alıp tekrar o ağı güçlü bir şekilde yayıyomu diğer modem arayüzünde bi ayar yapmak gerekirmi ben sezonluk yerde çalışıyorum 850 kişinin kullandığı bi internet var ben sorumlu kişiye gidip modem arayüzünüzün şifresini verin ayar yapıcam diyemem?? @connaught
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    ben şifesiz ağ aradığımı söylemedim sezonluk yerde çalşıyorum ve odam wifiyi çekmiyor uzak arada çok duvar var ve evime geri döndüğümde arkadaşımla ortak kullandığım wifi sürekli elimde anten dolaşmak istemiyorum zaten heryerden çekmiyo.
  • Tplink makineleri işini görür

• bu işlemi fazlasıyla yapan acces pointler var bitane bulun keyfinize bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Menzil Genişletici Önerisi
    2 ay önce açıldı
    menzil genişletici sorunu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • greeneroy kullanıcısına yanıt
    duvar varsa gecmiyor sinyal boş alanda sınırsızdır
  • Arkadaşlar menzil genişletici smart tv de basarili olurmu .menzil genişleticiyi modeme tanitatacakmiyiz.hangi model işimizi görür yada bi kodu varmı onerebileceginiz hesaplı teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.