Şimdi Ara

Wifi Mouse Pro (böyle işlevi olması mümkün mü?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi Mause Pro uygulamasının AppStore linki;
    https://itunes.apple.com/tr/app/wifi-mouse-pro-wireless-mouse/id591076411?l=tr&mt=8

Uygulamanın açıklamalarına baktığımda PC, MAC ve HTPC cihazlarda wifiyle Mause veya klavye olarak iPhone cihazımızı kullanabileceğimizi yazmış. Belki çok kullanışlı olmayacaktır fakat bu işlevselliği benim icin harika mevzu. Hani bazen farenizi pili bir anda biter yada aniden bozulur veya ciddi takılmalar yasamaya başlarsın yada klavyenizin üstüne kahveniz dökülür 5-10 tuşunuzdan mahrum kalırsınız... İşte bu ve benzeri durumlarda en azından yenisini edinene kadar yada tamiri mümkünse o zamana kadar iPhone cihazımızla hazırlamakta olduğunuz sunumumuza, yetiştirmek zorunda olduğumuz ödevimize yada bitirmek üzere olduğumuz oyununuza ara vermeden devam edebiliriz. Bu sebeple harika bir uygulama yapmışlar ve parasında rahatlıkla hak ettigini söyleyebilirim. Sonuçta bugün en dandik, en ucuz mause veya klavyelerin fiyatlarını göz önünde bulundurursak, fiyatının uygun bile olduğunu söyleyebilirim.

Fakat söyle bir çekincem var; sanırım uygulama AppStore da yeni yerini almış. Hiç oy verilmemiş, yorum yapılmamış. İngilizcemde yeterli olmadıgı icin açıklamanın tamamını da anlayamadım. Gercektende yukarda saydığım platformda mause ve klavye olarak kullanılabiliyor mu? Bu cihazların tamamına tanıtması ve kullanımı basit ve kolay mı? Bu uygulamayı daha önce indirip kullanan var mı? İngilizcesi iyi olan arkadaslardan açıklamasındaki gizli ve önemli ayrıntıların çevirisinide rica edebilir miyim...

Eğer gercektende bu uygulama bu işlevi görüyorsa kesinlikle kaçırmadan hemen indireceğim bir uygulamadık benim icin. Sizlerede tavsiye edebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu uygulama değil ancak benzer bikaç uygulama kullandım. Evet vaadettiği şeyler yapılabilir şeyler, tanıtımı için, indirdiğiniz uygulamanın bilgisayarınızdaki işletim sisteminize ait olan versiyonunu da bilgisayarınıza kurarak iphone'unuzu mouse veya klavye olarak kullanabilirsiniz. Tek gereksinimi, iki cihazın da aynı wi-fi ağına bağlı olmaları idi benim kullandığım uygulamaların.

ancak mouse konusunda çok verim alabildiğim söylenemez, biraz yavaş kalıyo görüntü arkadan geliyo falan sinir bozabiliyo pek tavsiye etmem ama denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBChopper

Wifi Mause Pro uygulamasının AppStore linki;
    https://itunes.apple.com/tr/app/wifi-mouse-pro-wireless-mouse/id591076411?l=tr&mt=8

Uygulamanın açıklamalarına baktığımda PC, MAC ve HTPC cihazlarda wifiyle Mause veya klavye olarak iPhone cihazımızı kullanabileceğimizi yazmış. Belki çok kullanışlı olmayacaktır fakat bu işlevselliği benim icin harika mevzu. Hani bazen farenizi pili bir anda biter yada aniden bozulur veya ciddi takılmalar yasamaya başlarsın yada klavyenizin üstüne kahveniz dökülür 5-10 tuşunuzdan mahrum kalırsınız... İşte bu ve benzeri durumlarda en azından yenisini edinene kadar yada tamiri mümkünse o zamana kadar iPhone cihazımızla hazırlamakta olduğunuz sunumumuza, yetiştirmek zorunda olduğumuz ödevimize yada bitirmek üzere olduğumuz oyununuza ara vermeden devam edebiliriz. Bu sebeple harika bir uygulama yapmışlar ve parasında rahatlıkla hak ettigini söyleyebilirim. Sonuçta bugün en dandik, en ucuz mause veya klavyelerin fiyatlarını göz önünde bulundurursak, fiyatının uygun bile olduğunu söyleyebilirim.

Fakat söyle bir çekincem var; sanırım uygulama AppStore da yeni yerini almış. Hiç oy verilmemiş, yorum yapılmamış. İngilizcemde yeterli olmadıgı icin açıklamanın tamamını da anlayamadım. Gercektende yukarda saydığım platformda mause ve klavye olarak kullanılabiliyor mu? Bu cihazların tamamına tanıtması ve kullanımı basit ve kolay mı? Bu uygulamayı daha önce indirip kullanan var mı? İngilizcesi iyi olan arkadaslardan açıklamasındaki gizli ve önemli ayrıntıların çevirisinide rica edebilir miyim...

Eğer gercektende bu uygulama bu işlevi görüyorsa kesinlikle kaçırmadan hemen indireceğim bir uygulamadık benim icin. Sizlerede tavsiye edebilirim...

hocam ben bunu kullandım geyet de çalışıyor uygulamayı indnirince size bişey indirin diyor pc ye onu yükleyin pc dde alt kçşede wifi mouse id gibi bişey çıkıyor onda telefona yazıyorsun o zamman bağlanıyor ekranın tamamamı dokunmatik mouse gibi oluyor yani EVET OLABİLİR HERALDE

• BoBChopper kullanıcısına yanıt
    Niçin ücretsiz versiyonunu denemiyorsunuz?

edit: Klavye olarak kullanmak zorunda kalırsanız sorun yaşamazsınız ama, fare olarak kullanmanız zorunlu olduğunda (fareniz bozuldu) mouse server'ı başlatmak biraz sorunlu olacaktır, her daim çalıştırmazsanız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 9 Eylül 2013; 2:07:06 >
  • O programı aylardır kullanıyorum, bilgisayarına sitesinden Server'ini indir (Direk solda göreceksin download listesinde) telefonuna yükle WiFi'den bağlan auto connect'i seç telefonundan tamamsın. Eğer birden çok kullanan varsa kendi IP'ni kendin gir zaten bilgisayarda programı açınca sana adresini söylüyor.

Wifi Mouse Pro ben bedava iken indirmiştim açıkcası parasını verip de alırım. Kablolu klavye mouse kullanıyorum (Gamer ürünleri) arkama yaslanıp bilgisayar kullanmak istediğimde sadece iPhone ile her şeyi hallediyorum zaten ikisinin de görevini rahatlıkla eksiksiz görüyor.

Ama unutmaman gereken bir detay var bağlantın ne kadar iyiyse o kadar sorunsuz çalışıyor.

Üstteki arkadaşın da dediği gibi önce bedavasını dene, aynı işi görüyor en fazla kısayollar eksiktir. He bir de bu programda monitörünü görmüyorsun onu da eklemek isterim, her işi görüyor dediysek o kadar da değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 9 Eylül 2013; 2:06:27 >

• Bu tür uygulamalar ağ üzerinden katıldığı için küçük de olsa gecikmeler olabiliyor. Harika bir performans beklemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren herkese çok teşekkür ederim...

Şimdi bedava olan sürümü indiriyorum. Bir kac gün deneyip beğenirsen ve Pro versiyona ihtiyaç duyarsam o zaman bunuda indireceğim. Tekrar teşekkür ederim.

• Bu tür çok program var logitechinkini kullanıyodum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.