Şimdi Ara

wifime bağlananları engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wifime bağlananları engellemek istiyorum fakat tp-link modeminin arayüzüne hiçbir şekilde erişemiyorum modemi reslecedikten sonra erişilebiliyor oda 1-2 saatliğine res at diyecekseniz müşteri hizmetlerini arayıp en az 2 saat internetsiz kalmak müşteri hizmetlerinin dediği ip alamıyorsunuz her seferinde res atmak istemiyorum ya arayüze erişebilsem veya wifi için mac adress bloklama ip ban gibi bişey arıyorum bileniniz çözümü olan varmı ? ping 1500
    who's on my wifi progrramindan bakıyorum surekli bi 5 kişi wifime baglı

• Modem arayüzüne nasıl erişemiyorsun? Kurulum aşamasındaki default kullanıcı adı ve şifreyi değiştir.

1-Reset at.
    2-Modem arayüz kullanıcı adı ve şifreni değiştir.
    3-PSK2 şifreleme türünü seç ve wifini şifrele.
    4-Mac filtreleme kısmında sadece girilebilir cihazların mac adresini gir. Diğer şekilde wifi şifresi kırılsa bile modem kabul edilen mac adreslerindeki cihazları alacağı için hiç bir şekilde erişim sağlayamayacaklar.

Bu arada modem arayüzünden modeme bağlı kaç kişi var görebilirsin.
  • tp-link modemlerde wps pin ile bağlanıyorlar onu kapatırsan bir daha bağlanamaz.Bu cidden büyük bir açık çünkü modemlerin wps pin leri çok kolay bulunabiliyor.
  • dostum sen beni anlamamışsın modem arayüzüne hiçbir sekilde erişim yok ta ki modeme res aticaksin müşteri hizmetlerini ariycaksin bu süreçte cok uzun her seferinde bunu kullanmak istemiyorum tüm tplinklerde bu problem var programla mac adres banlama gibi bişey ariyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.