Şimdi Ara

wii alacağım, bir kaç sorum var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kısa zamanda wii almayı planlıyorum. media markt güzel bir kampanyaya girmiş. kırmızı wii + ek remote motion plus 399 tl, siyah wii + ek remote control + direksiyonlu mario paketi 499 tl. siyah wii+ ekstra remote control + wii fit boardlu paket 699 tl.

şimdi gelelim sorularıma;

1) bu paketlerden sizce hangisi daha ideal gözüküyor?
    2) controllerlar kalem pille çalışıyormuş, şarjlı yan sanayi ürünlerinden almak mantıklı mıdır? (35 tl bu yan sanayi ürünü bu arada)
    3) motion plus veya düz normal controller arasındaki fark nedir, nunchuck ne demektir ne işe yarar?
    4) wii aldıktan sonra yanına ekstrasından ıvır zıvırını almak çok mu gereklidir?
    5) fit için alınan board gerçekten kullanışlı mı ve bunu ne şekilde kullanıyoruz, hareketlerimizi belirleyen unsur ağırlığımız mı oluyor?
    6) yeni bir kol daha almak istediğimde kolu tanıyan gözlerin de ekstrasından almak gerekir mi? yoksa tek göz üç-dört kolu birden tanır mı?
    7) korsan oyun oynamak için çip takılması mevzusu var mıdır yoksa doğrudan korsan bir oyun alındığında oynanabiliyor mu?
    8) yan sanayi ek ürünlerini almak ne derece mantıklıdır,fiyatları oldukça makul çünkü...misal bigben wii için bisiklet yapmış ormanda gez dolaş diye 300 tlye :/
    9) son olarak softmoda geçmek ne manaya gelir,nasıl yapılır?

en yakın zamanda sizden bir cevap alabilirsem pek çok soruma da yanıt bulmuş olacağım. ürünlerin isimleriyle ilgili olarak hatalar yapmış olabilirim elimden geldiğince anlaşılır kılmaya çalıştım kusura bakmayın o yüzden malum yeniyim :) şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kissypunk -- 22 Haziran 2011; 11:25:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 15:48:42 >
  • cevaplar için çok teşekkür ederim yeterince açıklayıcı olmuş :) aldım zaten wii yi yanına 5 tane orjinal oyun aldım şimdilik beni eeeepeeey idare eder :) korsana elbet karşıyım ama fahiş fiyatlar ne yazıkki bazen bunu zorunlu kılabiliyor. tekrar sağol ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.