Şimdi Ara

wii mario kart edition black 150 tl !!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teknosa da stok yok. Bu fiyatlara 2. elciler bile sağlamı zor satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Teknosa da stok yok. Bu fiyatlara 2. elciler bile sağlamı zor satar.

Bugüne kadar hiç wii hakkında bilgi sahibi değildim. Teknosanın bazı mağazalarında teşhir de olsa var gözüküyor o yüzden sordum kipanın sattığı mario pack mi yoksa teknosanın sattığı sportpack mi daha avantajlı?
  • ouz77 kullanıcısına yanıt
    Mario pack te benim bildiğim ekstra direksiyon olması. Oyun farklılığı var orijinal ama alan hemen hemen herkes softmod yapıp tüm oyunları internetten yükleyip oynuyor.
  • Halkalı daki mağazaya gidip baktım wii remote yokmuş pakette. Ortalama fiyatı tr de 100 civarı olduğu için almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsali1 -- 20 Aralık 2013; 11:48:58 >
  • Gamepada falan da var mı, sadece konsol mu? Gamepad varsa haber verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kapalı kutu olmadan sakın bulaşmayın bu ürünlere , özellikle kipa satıyorsa koşarak uzaklaşın , 2-3 yıl teşhirde çalışan , heryeri kurcalananan konsollar bunlar , parçaları kaybolmuş ürünler. kısa vadede büyük sıkıntılar çıkarır yetkili dist. olmadığı için başınız ağrıyabilir. temiz 2. el almak daha iyidir emin olun . Geçen bende gördüm , konsol resmen sararmış , ahı gitmiş vahı kalmış . Kapalı kutu denk gelirse fiyat iyi . Eğlence için çok iyi bir konsol .
  • Peki nereden alacağız bu fiyata konsul.
  • Konya realde 150 liraya wii sports pack teşhir ürünü var 1 adet.Kutunun içinde duruyordu içinde ne var ne yok bilemem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.