Şimdi Ara

wii mario kart edition black 150 tl !!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Punch-Out
    Red Steel 2
    call of duty
    Resident Evil: The Darkside Chronicles
    Ready 2 Rumble

bu oyunların gmaplay videolarına kesinlikle bakın
    wii işte tamda bu sebeple ölümsüz oldu
    elimde var ama yedek olarak birtane köşeye koymak için bile almayı düşünmüyor
    değilim eger siyahsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

zamanında vatanbilgisayardan wii kırmızı kutu almıştım daha yeni sattım 300 tl ye. :)

Wii 25. Yil ise ucuza satmissin hocam, koleksiyonerler 400-500 veriyor. Chip degil ama softmode varsa resmen ucuza gitmis, bilsem ben alirdim

Aynısını 240' a satmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coca-Cola kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsunuz siz yahu?

Ben 2-3 yıl önce çocuklara 25. yıl özel serisini 350 Tl'ye almıştım.
    2. kırmızı kumandası da var.

Ne yazık ki taşınırken fazlalıklarla birlikte kutusunu attım. Şimdi yaptığım hatayı anlıyorum.
    Kutulu olsa çocuklara miras burakacaktım desenize.
  • Çerkezköy kipayı aradım, Bir adet olduğunu söylediler ve ayırdılar. Arabama bindim ve 20 km gittim, aldım ödemeyi yaptim, kutuyu açtım içinde sadece chdireksiyon ve nuck var ve 1 mario cd si.. tabi hemen iade ettim. Boş kutuya 150 lira çokyani olan benim mazota ve zamana oldu..

• Rocknet kullanıcısına yanıt
    açılmış kutuysa almasaydınız.
  • wiaportA bakan oldumu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

wiaportA bakan oldumu ??

bugün baktım yoktu ortalıkta
  • Normalde fiyatı ne kadar bu setin? Oyun konsolu dahil mı bir de bu fiyata?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Çerkezköy kipayı aradım, Bir adet olduğunu söylediler ve ayırdılar. Arabama bindim ve 20 km gittim, aldım ödemeyi yaptim, kutuyu açtım içinde sadece chdireksiyon ve nuck var ve 1 mario cd si.. tabi hemen iade ettim. Boş kutuya 150 lira çokyani olan benim mazota ve zamana oldu..

teshirdedir icinde olmayan konsol buyuk ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Çerkezköy kipayı aradım, Bir adet olduğunu söylediler ve ayırdılar. Arabama bindim ve 20 km gittim, aldım ödemeyi yaptim, kutuyu açtım içinde sadece chdireksiyon ve nuck var ve 1 mario cd si.. tabi hemen iade ettim. Boş kutuya 150 lira çokyani olan benim mazota ve zamana oldu..

teshirdedir icinde olmayan konsol buyuk ihtimal.

Hayir yok

• Ankarada varmı?
  • If the Model No. starts with RVL, the Wii system IS compatible with Nintendo GameCube software and accessories.
    If the Model No. starts with RVK, the Wii system IS NOT compatible with Nintendo GameCube software and accessories.

Model numarası nedir acaba cihazın rvl ile başalayan model numarası gamecube destekliymiş bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata hala wii var mı. 150tl ye anadolu yakasından alacak yer varsa kacırmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski model wiilerin bir bölümünde boot2 bölümü üzerinden brick koruması oluyordu bir bölümünün de dvd bordu yazılımla çipsiz dvd üzerinden oyun çalıştırır. Elimde dvd üzerinden oyun açabilen bir wii var şu an film izliyorum üzerinden. Eğlence için bitirim cihaz. Gören oynayan resmen hasta oluyor, grafikler aman aman değil ama eğlence için iyi bir alet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • viaport kipa‘da ki calisana sordum yok dedi.Umarim gelir

• sakalak kullanıcısına yanıt
    Hacı abim eğer game cube uyumu varsa kaçırma al. yazılımla kırabilmenin dışında yeni wii lerde eskilerde olan yan kapağın içinde analog girişler maalesef yok.

bu sayfadaki 3. ressim

işte bu açılan yan kapak yeni wii lerde yok öyle olunca soft mod dahil kablo ile bağlanacak cyber bike, dance pad filan fişmekan hiç birini cihaza takamıyorsun. Saygılarımla... @sakalak
  • bugun sordum bende , butun kıpalarda yok yanı bıryerden gelcegı yok konu kapnasın bence artık...
    alan aldı artık tessekurler
  • Arkadaşlar satan mağaza var mı? Silivri yi aradım yokmuş koskoca tv aldık biraz oyun oynayayım diyordum :)
  • Ankarada olan yer yokmu ? varsa bende alırım. Konuyu biraz geç gördüm şansıma artık.
  • Teknosa'da 200 TL'ye satılan sport pack ile bunu kıyaslarsak hangisi daha avantajlı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.