Şimdi Ara

wii mario kart edition black 150 tl !!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alet normal wii + wii olarak mı satılır şimdi ? Yani bunu alsam her wii oyununu oynabilir miyim ? Özellikle 2li tenis, vs gibi kumandanın hareketi oyunlar filan oynanır mı alınca ? Mobildeyim imla hatalarına takılmayın lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Bu alet normal wii + wii olarak mı satılır şimdi ? Yani bunu alsam her wii oyununu oynabilir miyim ? Özellikle 2li tenis, vs gibi kumandanın hareketi oyunlar filan oynanır mı alınca ? Mobildeyim imla hatalarına takılmayın lütfen.

cihazin mario kart paket icerigi, konsol + wii motion plus kumanda+ nunchuk, mario kart ve wii sports oyunu. 2 kisi oynamak icin bir kumanda ve nunchuk daha almalisiniz. butun wii oyunlari oynanabilir. wii nin baska versiyonu yok ps 3 gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanır tabii ki tenis çok zevkli mesela. tenisten hazzetmezdim tenis izlemeye başladım.
  • zamanında vatanbilgisayardan wii kırmızı kutu almıştım daha yeni sattım 300 tl ye. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

zamanında vatanbilgisayardan wii kırmızı kutu almıştım daha yeni sattım 300 tl ye. :)

Wii 25. Yil ise ucuza satmissin hocam, koleksiyonerler 400-500 veriyor. Chip degil ama softmode varsa resmen ucuza gitmis, bilsem ben alirdim

• umarim viaport kipa‘ya da gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

Motion Plus arti nun Chuck orjinal wii bursa kupada 17 tl aldım

Ne zaman aldınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

zamanında vatanbilgisayardan wii kırmızı kutu almıştım daha yeni sattım 300 tl ye. :)

Wii 25. Yil ise ucuza satmissin hocam, koleksiyonerler 400-500 veriyor. Chip degil ama softmode varsa resmen ucuza gitmis, bilsem ben alirdim

Evet 25.yıl paketiydi.Softmode yapmıştım.
    Sahibinden.com bu ilanlarla doluydu.Ne yapsam adamdan 350 tl verip gerimi alsam. :):):)
  • quote:

quote:

quote:

Evet 25.yıl paketiydi.Softmode yapmıştım.
    Sahibinden.com bu ilanlarla doluydu.Ne yapsam adamdan 350 tl verip gerimi alsam. :):):)

2-3 aydır ev icin bakıyorum ben nasil görmedim Wii cok fazla ama 25. Yıl yok, donanimhaberden bulan goren olursa haber etsin.

• wii 25.yıl da ne var onu bu kadar özel yapan
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhank

wii 25.yıl da ne var onu bu kadar özel yapan

Gorunusu, kutusu, yanindaki oyunu, dik konulmasi, adi ustunde 25. Yil koleksiyonu. Yani donanim olarak ayni ancak sadece rengi bile almak icin neden.

• quote:

quote:

Gorunusu, kutusu, yanindaki oyunu, dik konulmasi, adi ustunde 25. Yil koleksiyonu. Yani donanim olarak ayni ancak sadece rengi bile almak icin neden.

Sahibinden.com da aradigin gibi epey var.baktin mi hic?

• sıyahındanmıydı beyazındanmıydı
    marıo pack bırkac renkte satılmıstı
    beyazsa onca yol gıdıp bakmaya degmez ama
    sıyahsa ısınlanırım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

youtube dan wii fifa 14 gameplay izledim biraz farklı gibi bende xbox var yeğende ps3 fifalar aynı bir fark yoktu bununki biraz değişik basit gibi geldi.

fifa-pes oynamak için wii alınmaz. wii'nin esprisi sadece kendi platformunda olan oyunlar
  • quote:

quote:

wii ler zaten dik durmuyor mu ?

freezone'dan almıştık zamanında beyaz renk onlar da dik duruyodu
  • sonra bir yatay
    birde mini versiyonları cıktı

sonrada wii u

wii mario kart edition black 150 tl !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 15 Aralık 2013; 12:10:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

quote:

wii ler zaten dik durmuyor mu ?

freezone'dan almıştık zamanında beyaz renk onlar da dik duruyodu

Arkadasin dedigi gibi yataya gectiler. Sahibindene baktim 450'den asagi 25. Yil wii yok.

Bu arada firsatcilar 300 dolarlik wii u'yu 1350'ye satiyor utanmadan, asil wii u'da bir firsat cikarsa cok iyi olur.

• ben baya geri kalmışım, dik duran modelden var 1 tane de 10 saat oynadık oynamadık bi soft mod yapayım bi ara
  • ıthalatcısı olmadıgından legal gelmeyecektır Turkıyeye artık
    oyuzden atlarını kostururlar
    eskı nesıllerde pıyasadan sılındı...
    yazık oldu guzelım wiiye

donanım boylede olsa cok eglencelıydı

İşlemci:
    CPU: PowerPC-tabanlı "Broadway" işlemcisi, 729 MHz
    GPU: ATI "Hollywood" GPU made with a 90 nm 243 MHz
    Bellek: 88 MB main memory (24 MB "internal" 64 MB "external" GDDR3 SDRAM)
    3 MB embedded GPU texture memory and framebuffer.
  • Aynen, aile ya da arkadaslarla oynarken en eglenceli konsoldu. Hani monopoly, tabu, wii uclusu cok guzel vakit gecirtiyordu. Simdi wii u'ya bakiyorum goruntu harika, eglence harika, oyunlar cok iyi ama yok Turkiye'de. Sagolsun Nintendo da sallamiyor, yeni distributor arayisina girmiyor bekliyoruz oyle. Firsati olan netten oynanis goruntulerine baksin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.