Şimdi Ara

Wii min Başına Gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wii mi bimeks ten 650 tl ye wii fit iyle beraber almıştım daha gıcır gıcırdı ta ki ben ona chip taktırmaya kalkıncaya kadar Eskişehir Esnaf sarayındaki Deepcenter a verdim chip takmaları için onlarda ankaraya gönderdiler 1 hafta sonra bir geldi 2 tarafında çizik dükkan sahibi bizden değil diyo aynı şekilde takan ankaradaki firmada öyle kim yaptı uzaylı gelip wiimi çizip gerimi bıraktı.Sinirim bozuk açıkcası.

• hocam hiç peşini bırakma belki sana başka 2.el bi wii bile vermiş olabilirler.

her türlü hakkını aramanda fayda var.
  • Seri nosunu almıştım ama aynı bişey değişmemiş başka türlü nasıl anlarım bak içime tekrar kurt düştü
  • forumda çip konusunda bir çok şey söyledim... gereksizdir vs diye...
    en azından araştırıp taktırsaydınız diyebilirim bu noktadan sonra anca... sonuçta 10-15 vida söküp, bir parçayı monte etmeye bakan iş için neden wii'yi bir şehirden diğerine yollarlar onu da anlamış değilim... kendiniz taksaydınız keşke...

merak da ediyorum ne kadar para aldılar bunun için? ne tip çipi hangi yöntemle taktılar?
  • Ya bu küçük esnaflar adamı deli eder çileden çıkarırlar size varya şu eskişehir esnafının marifetlerini anlatsam gün biter.Tabi iyi olanlar dürüst olanlar tabiki var ama insan çileden çıkıyor.Onlar yüzüne Kapitalizmin savunucusu haline geldim.Yaşasın KAPİTALİST sistem :)
  • Keşke kendim taksaydım taktırdığım yeri araştırdım birçok taktıran kişi memnundu 110 taktılar ama chip tipini inan bilmiyorum pal ve ntsc yi çalıştırıyor.
  • Bildiğim Kadarı İle Seri Nosundan Başka Anlaşılmıyor...

Ama Genede Çizikleri İlk Gördüğünde Katiyen Karşı Çıkmalıydın... Benim En Sinir Olduğum Şeyler Bu Tür İşler. Birinin Kendini Çok Zeki Sanıp Bizi Enayi Yerine Koyması... Benim Herhangi Bi Ürünümde Olucakki Hiç Çekinmem Dükkanı Birbirinie Katarım.

Eğer Sen Eskişehirdeki Mağazaya Elden Teslim Ettiysen Bundan Sonra Wiinin Başına Gelenler İçinde O Mağaza Sorumludur.

Yani Ankarada Olmuş Biz Bişey Yapamayız Çipi Takan Firmayla İrtibata Geçin Gibi Bişey Diyemezler. Firmayı Tanımadığım İçin Günahlarını Almak İstemem Ama Bu Tip Şeylerle Milleti Enayi Yerine Koyup Dünyanın Parasını Kazanan Elektronikçiler Türkiyenin Her Yerinde Bolca Var.

Eğer Hakkınızı Aramak İstiyorsanız Tekrar Wii'yi Verdiğiniz Mağaza İle İrtibata Geçin. Ankarada Nereye Gitmiş Kime Gitmiş Sizi İlgilendirmez. Siz Onlara Sıfır Vermişsiniz Onlar Size Çizip Vermiş. Tüm Sorumlu Onlardır. Herhangi Başka Bi Firma Veya Kişi Değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Nisan 2009; 15:46:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten orda bir sinir nöbeti yaşadım yaşattım ama böyle işte allem edip kullem edip üste çıkıyorlar.Sonra ilgileneceğini söyledi.Sırf çizikler yüzünden wiiden soğudum huyum öyle neyse adama mail attım nezaman ilgileneceksin benle diye bakalım ne cevap yazacak.
  • çiplerin maliyetleri konusunda biraz bilgi veriym... bugün son model korumalara karşı kabloya takılan çiplerden olan drivekey çipi(ki en pahalı çiptir) kargosuyla 40euro...
    wiikey2 denen çipler sadece çip olarak almak isterseniz(lehim gerektirir) 20-25euro diye hatırlıyorum(muhtemelen bundan takmışlardır)
    wiikey2'yi wiiclip ile isterseniz drivekey ile aynı fiyata çıkıyor...

bu arada ben çipe karşı olup orjinal oyunlar alsam da drivekey'i merak edip aldım... gerçekten en alakasız kişi bile wii'sini söküp takabilir... tabi sonuçlarına katlanmanız gerekir bir şey yanlış giderse... ayrıca orjinal oyun almayarak oyun piyasasına ve gelecekte çıkacak oyunlara vereceğiniz zararı da unutmayın...

isteyen olursa ben drivekey ile ilgili merağımı giderdim, bendeki çipi de satabilirim

• Vallaha %100 orijinalci birisi olarak,bu tür backupcuların başlarına gelen olaylara konsol farketmeksizin hiç ama hiç üzülmüyorum.Bir yerden kar edeyim derken,bir yerden çıkıyor işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Vallaha %100 orijinalci birisi olarak,bu tür backupcuların başlarına gelen olaylara konsol farketmeksizin hiç ama hiç üzülmüyorum.Bir yerden kar edeyim derken,bir yerden çıkıyor işte...

+1
    ayrıca Wii gibi bir konsolda alınan bir oyun bir çok yıl oynandığı için korsan olayına girdiğine değmez...

ama çipleri yapanlara da saygı duydum drivekey'de... malzeme kaliteleri, paketleme filan gerçekten saygıyı hak ediyor... yine de orjinaller olacak ki yazılımcılara iş olsun :)
  • Bence öncelikle Tüketicileri koruma derneğini arayıp bilgi alır.Onlar size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir.Yani ben olsam öyle yapardım.
  • öncesi ve sonrası hakkında kesin bir delil yoksa bir şey yapabileceklerini sanmam...
  • Taktırdığınız şey yasal değil zaten tüketici koruma nın sizinle ilgileneceğini sanmıyorum.
  • taktırdığı şeyin yasallığı tartışılır... sonuçta bu çipler gayet sıradan bir elektronik ürün olarak üretilip satılmakta(faturası ve garantisiyle)... kötü amaçla kullanmanız evet yasal değil ama PAL Wii'de NTSC oyun oynayabilmeniz ve kendi backuplarınız için kullanmanız(SSBB diski kırılan birini tanıyorum) son derece normal... tabi ürünün içinin açılması ve onaysız parça eklenmesi garanti sözleşmenizi iptal eder, ki bu illegal bir durum değildir...

tabi ülkemizde her işi büyük gibi göstermek isteyen süper kazıkçı esnaflarımız bir kabloyu söküp araya kablo eklemeyi büyük göstermek için böyle şeyler yapabilirler... düşünsenize koca eskişehirde tornavida yokmuş ki Wiiyi ankaraya göndermişler 110 lira da para almışlar

• Faho inan benimde aylık 5000 tl lik bir gelirim olsa hiç uğraşmam orjinal alırım gelirim okadar olmadığı için oyun benim hakkım değilmi.Senin tuzunu kuru gibi gördüm.Sen üzülmemeye devam et zira ben kimse üzülsün diye yazmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert007

Faho inan benimde aylık 5000 tl lik bir gelirim olsa hiç uğraşmam orjinal alırım gelirim okadar olmadığı için oyun benim hakkım değilmi.Senin tuzunu kuru gibi gördüm.Sen üzülmemeye devam et zira ben kimse üzülsün diye yazmadım.

5000 abartı olmuş hocam... öğrenci hayatında bile ayda 3 kere abuk bi yerde yemek yiyeceğine makarna yesen bir oyun paran çıkar... benim Wii sahibi olma sürem ve oyun sayımı düşününce ayda 1 oyun son derece yeterli...
  • Hayır bir oyun için sempre de yediğim o fesleğen soslu makarnamdan kısamam olamaz:)
  • sorunun cevabı basıt adam wii ni açtığı masa ustunde itip çekerken cizmiş kumaş açıp ustunde yapması gerekıyordu o yuzden artı chip için khalkedon u öneririm
  • Ya ben bu wii çhiplerinide fazla bilmiyorum farkları nedir senin önerdiğinin farkı nedir.Ben bütün oyunları açabiliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.