Arkadaşlar iyi günler, Wii konsolumu bir arkadaşımdan aldım. O kendisi softmod da kırmış. oyunları homebrew channeldan neogamma ile çalıştırıyorum. Neogamma versiyonum : R4 RC3. IOS249 (Rev 13) İnternette uzunca bir süredir nasıl güncelleme yapacağımı araştırıyorum ama işin içinden çıkamadım.
Wii yi kendi menüsüyle açtığım zaman versiyonu, ver. 4.0E
IOS v60 Systemmenu v418 Preloader v0.29(beta v1)
Dün Beşiktaşta yeniden versiyon yükleyebileceklerini söyleyen bir bilgisayarcıya bıraktım. ancak bugün yapılamayacağını, zaten kırılmış olduğu için çok riskli olduğunu söylediler. bende cihazımı geri aldım ve hemen eve gelip herşeyi aynı mı diye kontrol ettim. Herşey yolunda, yani verdiğim gibi görünüyor şu an cihaz. Peki ben bu önceden kırılmış olan versiyonu nasıl güncelleyerek sports resort, COD gibi oyunların çalışmasının sağlayabilirim? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
<<< ÖNEMLİ DUYURU >>>
Nintendo Bölümü
Sevgili Nintendo bölümü sakinleri,
Yönetimce alınan Nintendo bölümü kararları aşağıdaki gibidir;
- Konsol bölümünde herhangi kopya ürün, koruma kırma, hacking, modchip vs. konularda yorum ve paylaşım yapılması yasaktır. Gamecube yada Wii modchip ile ilgili konular direkt olarak silinecek, uyarı yapılmadan cezai işlem başlatılacaktır.
- Bölümde kopya oyun satışı, İso yada ROM paylaşımları yasaktır. Aynı şekilde bölümde iso oyun satışı yasak olup, forum üzerinden PM yoluyla dâhi olsa üyelerin illegal içeriğe ulaşabileceği kaynaklara yönlendirmek uyarısız cezai işlem sebebidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme