Şimdi Ara

wii sports tenis yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün itibari ile 2. el bir wii sahibi bende oldum. tamami ile acemi olup hiçbir konuda bilgim maalesef yok.
    forumu biraz araştırdım ama bulamadım soruma yanıt. bu sebeple sizlere danışmak istiyorum.

wii nin sports paketinde tenis oynamak istiyorum tüm seçimleri yapıyorum fakat hep 4 kişi saha da yer alıyor. ne yaptıysam 1'e 1 maç veya karşılıklı eşimde maç yapamadım hep sahada 4 kişi oluyor bunu nasıl 1e 1 e düşürebilirim.

şimdiden teşekkürler

• wii sports'ta yok 1v1 olayı. grand slam tennis, top spin, virtua tennis 2009 gibi oyunlardan alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 26 Ekim 2009; 17:41:32 >
  • 1e 1 maç yok sport paketin içinde ama virtual tennis 2009u almanı tavsiye ederim o oyun gerçektende çok sağlam
  • 1e 1 yok ama sahanın bir tarafındaki 2 oyuncuyu kendinize karşı tarafındaki 2 oyuncuyu eşinize seçerek karşılıklı oynayabilirsiniz. Maç başlangıcında; set seçerken her biriniz kendi remotunuzla oynatmak istediğiniz oyuncuları seçin. Zaten seçtiğiniz yerlere kendi mii niz gelecektir. Ayrıca öndeki oyuncuları bilgisayar oynatsın şeklinde de seçebilirsiniz.
  • 2. el wii'yi kaça aldınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA Sports Active 2 XBOX 360 50tl
    12 yıl önce açıldı
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.