Şimdi Ara

Wii u almak ne kadar mantıklı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben nintendo'nun kendine has oyun tarzını çok beğeniyorum.Wii de de bir çok beğendiğim oyun vardı ve oynayamadım. Wiiu nün wii oyunlarını çalıştırdığını da düşünürsek almak mantıklı mı 1200tl ye. Sonuçta konsol satmıyor ve doğru dürüst oyun gelip gelmiceğini bilmiyoruz hem de ps4 çıkmak üzereyken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

Arkadaşlar ben nintendo'nun kendine has oyun tarzını çok beğeniyorum.Wii de de bir çok beğendiğim oyun vardı ve oynayamadım. Wiiu nün wii oyunlarını çalıştırdığını da düşünürsek almak mantıklı mı 1200tl ye. Sonuçta konsol satmıyor ve doğru dürüst oyun gelip gelmiceğini bilmiyoruz hem de ps4 çıkmak üzereyken.

Dostum benim aklımda hiç yoktu forumda konsol satış bölümünde takılıyordum fiyatıda güzeldi aldım birden , sadece mario için aldım çıkçası tabi bunun yanında pikmin 3 var zombie u var super mario oyunları var şu an wii u için 3 tane, birde wii için 3 tane adam gibi mario oyunu var ,donkey kong oyunları var mario seven onuda sever, birde bunlara + olarak wiinin klasikleri var sensörlu oyunları vs zevkli olabilir ayrıca 1200 tl nedir , ben forumdan bir arkadaştan 0 wii u premium 32 gb super mario bros u +super luigi u versiyonu 850 tlye aldım.Sana önerim forumdaki arjadaşlar yurtdışından alıyor burada 850-900-950 fiyat aralığında satıyorlar onları takip etmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yeni aldım. Mario yeter zaten :D gerisi önemli değil.
  • Nereden aldiniz arkadaslar bu fiyatlara. Millet 600 tl lik konsolu 1300e satiyor

• ben de almayı düşünenlerdenim ancak nereden nasıl uygun alabilirim bilemiyorum.
    abdde 299 dolara 1 oyunla birlikte satıyorlar.
    şimdi tr den almaya kalksam dünya para istiyorlar
    üstüne de oyunlar bir o kadar pahalı
    e bayden falan alalım desem Avrupa da yükselen kurlar nedeniyle pek ucuz durmuyor kafam karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

ben de almayı düşünenlerdenim ancak nereden nasıl uygun alabilirim bilemiyorum.
    abdde 299 dolara 1 oyunla birlikte satıyorlar.
    şimdi tr den almaya kalksam dünya para istiyorlar
    üstüne de oyunlar bir o kadar pahalı
    e bayden falan alalım desem Avrupa da yükselen kurlar nedeniyle pek ucuz durmuyor kafam karışık

amazon.com gonderim yapiyor mu hocam ? Ps4 alan arkadaslar var da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 14 Aralık 2013; 23:06:22 >
  • InCroyable kullanıcısına yanıt
    amazon da gönderir sanırım hiç alışveriş yapmadım ama ... soniczeki yurtdışından almış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yolunu bulan varsa soylesin. Vergi odesek bile daha ucuz.

• amazon.com dan uygun fiyata alınabilir. gümrükten de neden bu kadar korkuluyor anlamıyorum herseyi belgelediğin zaman illaki alıcaksın makinayı istanbulda belki adamı uğraştırıyorlardır bilemiycem ama diğer şehirlerde oturan arkadaşlar ben sanmıyorum sıkıntı olsun özellikle küçük şehirlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

amazon.com dan uygun fiyata alınabilir. gümrükten de neden bu kadar korkuluyor anlamıyorum herseyi belgelediğin zaman illaki alıcaksın makinayı istanbulda belki adamı uğraştırıyorlardır bilemiycem ama diğer şehirlerde oturan arkadaşlar ben sanmıyorum sıkıntı olsun özellikle küçük şehirlerde.

Sikinti gumrukte degil zaten, ptt yerine ozel kargo firmasiyla gelip bir suru bedel istemelerinde.

• Alan arkadaşlar nerden ne kadara(gümrük+kargo) aldıklarını söyleyebilirlerse sevinirim

• tamamen saçmalık xbone ps4 varken gıdıp wii almak
  • Ps4 almak daha mantıklı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih meselesi biraz da ... Nintendo oyunlarına karşı özel bir sempatim var multiplatformlar için pc yeterli exc. De nintendo 1 adım önde benim için

Amazon nintendonun mallarını direkt satmıyor. Yalnızca satıcılar üzerinden alışveriş yapılabiliyor bu yüzden konsol olması gerektiğinden pahalı bir vaziyette . Başka da nereden alsak bilemedim şimdi

• TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    Ben gitti gidiyorda görüyorum da 1200tl den aşağıya çıkmıyor forumda da denk glemiyor 850tl ye:)
  • quote:

Ben gitti gidiyorda görüyorum da 1200tl den aşağıya çıkmıyor forumda da denk glemiyor 850tl ye:)

Forumun 2.elinde 750tlye basic ver. Satan bir arkadaş vardı ama oyunları bana hitap etmedi hem de basic alasım gelmedi. 2014 te biraz güncelleseler şu paketleri 8gb/32gb nedir. Kendimiz mi arttırıcaz depolamayı illa. Ggdeki fiyatlar gerçekten pahalı ps4 fiyatıyla kafa kafaya neredeyse.

• quote:

quote:

Forumun 2.elinde 750tlye basic ver. Satan bir arkadaş vardı ama oyunları bana hitap etmedi hem de basic alasım gelmedi. 2014 te biraz güncelleseler şu paketleri 8gb/32gb nedir. Kendimiz mi arttırıcaz depolamayı illa. Ggdeki fiyatlar gerçekten pahalı ps4 fiyatıyla kafa kafaya neredeyse.

İste bu firsatcilik yuzunden kimse almiyor. Sifiri 500 tl olan konsolu ikinci el 750ye satiyor adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

quote:

İste bu firsatcilik yuzunden kimse almiyor. Sifiri 500 tl olan konsolu ikinci el 750ye satiyor adamlar.

Sıfırı nası 500 TL ? :D

ABD den getirt bakalım 300$ + kargo + gümrük kaça denk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

quote:

Sıfırı nası 500 TL ? :D

ABD den getirt bakalım 300$ + kargo + gümrük kaça denk gelir.

Abd'den mi getirtmis bu adam, kendi mi getirmis? Birlikte geldiniz herhalde urunlerle, gumruk, kargo vergi odedi dediginize gore. Ayrica hadi 750 tl'ye getirmis olsun, ikinci eli nasil 750 tl oluyor, burada bir arkadas 700 tl'lik paketi 850 ye satti, ustelik sifir, dediginize gore bu adam gerizekali o zaman, gumruk kargo vs derken zarar etti.

• Ben de onu soracaktım nerede 500tl diye:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.