Şimdi Ara

Wiiyi verip psp almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir wii sahibiyim lakin wii artık pek bi duruldu ayrıca tek kişi pek eğlenceli değil ve şöyle bir baktığımda oynayacak oyun kalmadı.

Şimdi vita cıkacak biliyorum fakat zaten halihazırda bir sürü psp oyunu var ayrıca film müzik ve internet özellikleri var bu yüzden psp istiyorum wii ile nerdeyse fiyatları aynı

Sizce wii+motion plus +50 ye yakın oyun verip 2. el veya 1.el psp almalımıyım 2000 veya 3000?

• Yokmu fikir vericek arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodar

Yokmu fikir vericek arkadaşlar ?
    eger seyahate cıkarken oyun oynamayı seviyorsa psp wii kadar güzel bir makine al derim ama wii nin tadıda başka oluyor
  • İkisi ayrı kulvarda makinalar. Eğer yolda fazla zaman geçiriyorsan psp olabilir ama bence wii de çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

İkisi ayrı kulvarda makinalar. Eğer yolda fazla zaman geçiriyorsan psp olabilir ama bence wii de çok iyi.
    Wii tabiki iyi ve eğlenceli ama hareket kontrolünden sıkılıyorsun bir süre sonra e ondan sıkılınca ne anlamı kalıyor pc de oyna daha iyi ayrıca cıkan oyunlar hep belli bir çercevede belli katagoride

Dışarıda ne az ne fazla vakit geçiriyorum pspyi eğlence ve vakit geçirmek için istiyorum

Sadece oyun olsa neyse ama film müzik ve internetde fikrimi cok etkiledi yani kısacası kararımı verdim sayılır.

Şimdi ticarii açıdan wii+motion plus+50ye yakın oyun+zapper verip 2.el psp muhtemelen 3000 veya 2000 almak sağlıklı olur mu?
  • Film seyretmek için filmi convert etmen lazım. Zaman alıyor. İnternet'e bağlanabiliyorsun ama browseri kullanışsız. Alacaksan oyun için al ama yeni psp çıkarken almak ne kadar doğru olur bilmiyorum.
  • quote:

Film seyretmek için filmi convert etmen lazım. Zaman alıyor. İnternet'e bağlanabiliyorsun ama browseri kullanışsız. Alacaksan oyun için al ama yeni psp çıkarken almak ne kadar doğru olur bilmiyorum.
    Ps vita(psp2)'yi bekle bence hocam. Psp ömrü cidden az ki vita için sahte oyunlar da yok. Yani para biriktirmek gerekiyor. Az daha dişini sık derim

Hepinizi ps vita konusuna beklerim, vita ile ilgili tartışılacak konu varsa, tartışmak isteyen baya arkadaşımız var.

http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49813429

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Ps vita(psp2)'yi bekle bence hocam. Psp ömrü cidden az ki vita için sahte oyunlar da yok. Yani para biriktirmek gerekiyor. Az daha dişini sık derim

Hepinizi ps vita konusuna beklerim, vita ile ilgili tartışılacak konu varsa, tartışmak isteyen baya arkadaşımız var.

http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49813429

Alıntıları Göster
    Usta yenisi umrumda değil acıkcası pek bir beklentim yok filmi convert etme olayını biliyorum ama yinede değer sanki ? ayrıca gördüğüme göe piyasada beni 1-2 yıl oyalayacak psp oyunu var onun dışında dediğim gibi film müzik le idare ederim e o kadarda yeter zaten vitayı o zaman alıım :)

• quote:

Usta yenisi umrumda değil acıkcası pek bir beklentim yok filmi convert etme olayını biliyorum ama yinede değer sanki ? ayrıca gördüğüme göe piyasada beni 1-2 yıl oyalayacak psp oyunu var onun dışında dediğim gibi film müzik le idare ederim e o kadarda yeter zaten vitayı o zaman alıım :)

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaşlar adam diyoki eski sürüm yani fat ama versyon sorunu yok kırılmış rahat rahat oyun oynuyorsun diyor ne dersiniz ?
  • quote:

paran varsa psp al tabi şimdi. Ama bence vita oyunlarına para biriktir.

Psp'de internet var derken şimdi Flash desteği yok, eh ram itibariyle internet yavaş tabi. ps vita fanı gibi görünüyorum ama, bu sebeplerden dolayı bir el konsoluna karşıydım.

-Yanlız psp'de film izlemek ayrı bir zevk. Gerçekten zevkli bir şey

• quote:

quote:

paran varsa psp al tabi şimdi. Ama bence vita oyunlarına para biriktir.

Psp'de internet var derken şimdi Flash desteği yok, eh ram itibariyle internet yavaş tabi. ps vita fanı gibi görünüyorum ama, bu sebeplerden dolayı bir el konsoluna karşıydım.

-Yanlız psp'de film izlemek ayrı bir zevk. Gerçekten zevkli bir şey

Alıntıları Göster
    Hmm ama psp yi birazda deneme amaçlı istiyorum oyunlarını olsun el konsolu olarak olsun psp ye bir sevgim yok yani dolayısıyla vitayada gidip para verilmez pc varken

Şimdi sormak istediğim bir şey var slim ile fat arasındaki farklar nelerdir ?

• Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Öneririm.
    Öneririm derken fat ımı ? psp yimi vitayı mı ? :D
  • quote:

Hmm ama psp yi birazda deneme amaçlı istiyorum oyunlarını olsun el konsolu olarak olsun psp ye bir sevgim yok yani dolayısıyla vitayada gidip para verilmez pc varken

pek bende bilmiyorum da, şu andan sonra slim alınmalı diyorlar.http://www.maxicep.com/tasinabilir-cihaz-oyunlari/psp-slim-fat-arasindaki-farklar-151739.html bakabilirsin.

slim ince ve daha teknolojikmiş.

-"Hocam vitaya gidip para verilmez pc varken" sözünüzü alıyorum, tartışma konusu yapacağım.

• quote:

quote:

pek bende bilmiyorum da, şu andan sonra slim alınmalı diyorlar.http://www.maxicep.com/tasinabilir-cihaz-oyunlari/psp-slim-fat-arasindaki-farklar-151739.html bakabilirsin.

slim ince ve daha teknolojikmiş.

-"Hocam vitaya gidip para verilmez pc varken" sözünüzü alıyorum, tartışma konusu yapacağım.

Alıntıları Göster
    e haksızmıyım hocam :D psp ye vita ne katar ? görüntü fps oyunları e onlar pc de bol bol var ben görüntü ve oyun amaçlı istesem ps3 alırım zaten ben deneme amaclı birde el konsolum olsun amaçlı dedim :)

• quote:

e haksızmıyım hocam :D psp ye vita ne katar ? görüntü fps oyunları e onlar pc de bol bol var ben görüntü ve oyun amaçlı istesem ps3 alırım zaten ben deneme amaclı birde el konsolum olsun amaçlı dedim :)

hocam gerçekten ps vita hakkında az şey biliyorsunuz. Bundan bu kadar emin olamazdım. Lütfen şu konuyu bi okuyun da kararı siz verin. Vita sadece bir el konsolu değil.

-Ayrıca tüm gün evdeyseniz zaten ps vita almayın. El konsolları daha çok dışarıda olanlar için.

Konu bu, incele biraz lütfen. Aklına takılan bir şey varsa mesaj at oraya sor. Konuya kimse adam akıllı cevap atmadı yav, o kadar uğraştık

http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_1/f_/key_//tm.htm#4981342

-bak oraya ps vita gameplay'leri koydum, onları da izle biraz hocam.

• quote:

quote:

hocam gerçekten ps vita hakkında az şey biliyorsunuz. Bundan bu kadar emin olamazdım. Lütfen şu konuyu bi okuyun da kararı siz verin. Vita sadece bir el konsolu değil.

-Ayrıca tüm gün evdeyseniz zaten ps vita almayın. El konsolları daha çok dışarıda olanlar için.

Konu bu, incele biraz lütfen. Aklına takılan bir şey varsa mesaj at oraya sor. Konuya kimse adam akıllı cevap atmadı yav, o kadar uğraştık

http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_1/f_/key_//tm.htm#4981342

-bak oraya ps vita gameplay'leri koydum, onları da izle biraz hocam.

Alıntıları Göster
    Sözümü geri alıyorum hocam dokunmatiğide varmış :D

• quote:

Sözümü geri alıyorum hocam dokunmatiğide varmış :D

bak oraya kafana takılan bir soruyu yazmadığın sürece yorum yapmayacağım
  • quote:

Film seyretmek için filmi convert etmen lazım. Zaman alıyor. İnternet'e bağlanabiliyorsun ama browseri kullanışsız. Alacaksan oyun için al ama yeni psp çıkarken almak ne kadar doğru olur bilmiyorum.

Oyunu indirmek 30dk pspye yüklemek 5dk
    Filmi convert etmek 25dk pspye atmak 5dk yani o kadar zaman almyor ayrica pspnin oyundan sonraki en sevdigim özelligi film. Browser mobil siteler için iyi ama pc sitelerine zar zor giriyor evet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

quote:

Oyunu indirmek 30dk pspye yüklemek 5dk
    Filmi convert etmek 25dk pspye atmak 5dk yani o kadar zaman almyor ayrica pspnin oyundan sonraki en sevdigim özelligi film. Browser mobil siteler için iyi ama pc sitelerine zar zor giriyor evet...

o zaman en iyisi vita değil mi? Fanboy konuşması gibi oluyor her seferinde ama, sanırım doğru yanıt vita'yı beklemek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.