Şimdi Ara

Wikipedia'nın 'Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye' fotoğraf yarışması sonuçlandı: İşte birbirinden güzel fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wikipedia'nın 'Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye' fotoğraf yarışması sonuçlandı: İşte birbirinden güzel fotoğraflar

Bir internet ansiklopedisi olan Wikipedia'nın ikinci kez düzenlediği Viki Yeryüzünü Seviyor isimli fotoğraf yarışmasının Türkiye ayağında sonuçlar belli oldu.

Ayrıca Bkz.Zincir marketler, temel gıdalarda ortak fiyat belirlemek için WhatsApp grubu kurmuş

Wikimedia sitesinden yapılan açıklama ile Türkiye'nin ilk 15 fotoğrafı belli oldu. Mehmet Karaca’nın Uğur Böceği fotoğrafı yakın çekim kategorisinde, Engin Tavlı’nın, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki görkemli Zilkale fotoğrafı manzara kategorisinde birinci seçildi. Arif Miletli'nin Meke Gölü fotoğrafı ikinci; Gürhan Şahin'in Kapadokya fotoğrafı ise üçüncü oldu. 

Her ülkede yerel Vikipedi toplulukları tarafından düzenlenen Viki Yeryüzünü Seviyor fotoğraf yarışmasında, o ülkenin doğal miras alanlarında çekilmiş ve Wikimedia Commons sitesine açık lisansla yüklenmiş fotoğraflar yarışıyor. Yarışma bu sene 35 ülkede düzenlendi, Türkiye’de 2440 fotoğraf yarıştı. Ülkemizden seçilen 15 fotoğraf, uluslararası yarışmaya gönderilecek. Diğer ülkelerin seçilen ve uluslararası yarışmaya gönderilecek fotoğraflarını burada bulabilirsiniz. Ülkemizde seçilen fotoğrafların tamamını ise sırasıyla aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye Kazananları

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın
    Wikipedia'nın

Kaynak:https://www.instagram.com/p/CTJcDL5K47i/

• 6, 7, 10

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsi birbirinden güzel. Çekenlerin, emeği geçenlerin ellerine, yüreklerine sağlık. Güzel ülkem benim .

• yüreklerine sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten güzel fotoğraflar, bravo.

• Hepsi birbirinden güzel. Çekenlerin, emeği geçenlerin ellerine, yüreklerine sağlık. Güzel dünyam benim .

• 2. Resim ve Türk bayrağı. HARİKA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

2. Resim ve Türk bayrağı. HARİKA

Yarın gel sniper olarak işe başla.

• Bir şu fotoğraflara bakıyorum, "ne kadar güzel bir coğrafya" diyorum, bir de insanına bakıyorum ve coğrafyaya lanet okuyorum. Bu da bizim kaderimiz işte.

• uğurböceği overrated bence, hiç hoşuma gitmedi ಠಿ_ಠ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meke gölü artık böyle değil. Geçen ay gittim ve resimdeki gibi değil gölde su felan kalmamış. Göl kurumuş 1 gram su yok.

• Hepsi birbirinden güzel kareler.

Gerçekten harika ülkemiz var ama keşke hayat şartlarımızda harika olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    bir de değerini bilsek...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanvai

Hepsi birbirinden güzel. Çekenlerin, emeği geçenlerin ellerine, yüreklerine sağlık. Güzel ülkem benim .

yürek ne alaka ?

• 14 numarada yarım ada nerede bilen biri var mı?

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt

Anlayamayan kişiye açıklamaya da gerek yok bence.

• basmışlar hdri lutu sorana bu ayarda çektik dersiniz kim bilecek

• Mobilden resimleri nasil gorecegiz? 15 adet yaziyor ama tiklayinca yine ayni sayfaya atiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerin içinde Mantar akranlarımı görünce pek bir mutlu oldum =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.